Hirdetés
Legfrissebb anyagok

PROHARDVER! témák
	- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Samsung Galaxy Tab S8 és Tab S8+ - méretvariációk egy témára
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Mobilarena témák

IT café témák

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Ipszilon csendes tag Az a baj, hogy a WRC 4-ben is ugyanazt csinálták a pályákkal, mint a Dirt-ökben: csináltak egy jó hosszú szakaszt és azt variálták. 
 A murvás pályák egész jók voltak a WRC-ben, de az aszfaltos szakaszokat (különösen a német rallyt) nagyon útáltam: túlzottan tapad az autó, plusz negyon hirtelen reagál a "kormánymozdulatokra" (jobra-balra nyílra ). De szerintem a WRC sem áll közelebb a szimulátorokhoz, csak másabb. Szóval szerintem nem rosszak a WRC-k, de nem többek tisztességes iparosmunkánál. A Milestone képtelen erős átlagosnál jobbat csinálni. ). De szerintem a WRC sem áll közelebb a szimulátorokhoz, csak másabb. Szóval szerintem nem rosszak a WRC-k, de nem többek tisztességes iparosmunkánál. A Milestone képtelen erős átlagosnál jobbat csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
		- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kerékpársportok
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Samsung Galaxy Tab S8 és Tab S8+ - méretvariációk egy témára
- Fura kódnéven készül a HMD új készüléke
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
	- XBOX Series S 512GB, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- Playstation 5 pro 2 TB 2 gyári karral 2030-ig Extra garancia a mediamarkt-nál
- PlayStation VR2 szett, töltőállomással és merev hordozótáskával, Bp-i üzletből eladó!
- PlayStation 4 Pro 1TB 7216B, frissen pasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
Üzleti előfizetők hirdetései
	- Honor 400 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 16 Elitebook 860 G9 WUXGA IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- Update 10.28. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

). De szerintem a WRC sem áll közelebb a szimulátorokhoz, csak másabb. Szóval szerintem nem rosszak a WRC-k, de nem többek tisztességes iparosmunkánál. A Milestone képtelen erős átlagosnál jobbat csinálni.
 ). De szerintem a WRC sem áll közelebb a szimulátorokhoz, csak másabb. Szóval szerintem nem rosszak a WRC-k, de nem többek tisztességes iparosmunkánál. A Milestone képtelen erős átlagosnál jobbat csinálni.