Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
Még ha ez igaz is ( nem ellenőriztem, és vannak kétségeim ), akkor sem lehet azonos teljesítményűnek nevezni, max a legalapabb dolgokban... az nem mérvadó teszteredmény, ami nem használja ki rendesen a proci tudását.
Ennyi erővel a korábbi nVidiás x87-es részek miatti lassú PhysX is reális képet adott a teljesítmény viszonyokról... pedig ugye nem.... vagy éppen tesztelhetnétek a legújabb csúcs VGA-kat Quake2-vel, aztán alig lenne jobb, a mai kártya, mint az 5-6 generációval korábbi, csak mi értelme van? -
stratova
veterán
Die vollen 1,4 GHz erreicht der Prozessor nur bei Single-Thread-Belastung, mit jedem zusätzlichen Thread sinkt die durchschnittliche Frequenz um circa 100 MHz ab. Wir sprechen an dieser Stelle ganz bewusst von einem Durchschnittswert, da alle vier Kerne ständig zwischen Basis- und Turbo-Taktrate schwanken.
Eszerint attól, hogy nincsen Turbo Dock (a fent említett fix. 1.4 GHz mind a négy magon) ha nem is folyamatosan de még működhet a Turbo Core.
A6-1450
CB 11.5 Single 64: 0.33
CB 11.5 64 Multi 64: 1.02A4-5000
CB 11.5 Single 64: 0.38
CB 11.5 Multi 64: 1.49 -
lenox
veterán
arra vagyunk kíváncsiak, hogy mire képes a lapka, és nem arra, hogy mire képes egy gyenge dizájn.
Ezzel csak az a gond, hogy szerintem lattal 2 acer es 1 samsung eredmenyt, az acerek 2000 koruliek a samsung meg 2700, es rafogod a designra. De van ott 2000-es eredmeny azzal a samsunggal is, csak akkor meg nem mondtak meg a proci tipust, csak hogy quad core 1.0 GHz, up to 1.4 GHz. Szoval szerintem nem kulonbozik a design nagyon, hanem az eredmeny fugg az orajoltol. Van tobb eredmeny is meg, szepen skalazodik az orajellel. Szoval szerintem a 2700 az 1.4 GHz-hez tartozik.
-
lenox
veterán
Mennyire biztosak a korulmenyek? Csak mert pl. a multkor 1.1 GHz-es alaporajellel volt az atom, de 2.1 GHz-es burst moddal, erre meg azt irtak, hogy 1.46 GHz burst nelkul. A jaguarnal meg van a turbo dock, es amugy 3 geekbench pontszam van a siteon 1900-2700 kozotti eredmennyel, ami alapjan en azt mondanam, hogy az 1900 van 1.0 GHz-en, a 2700 meg 1.4 GHz-en.
-
Male
nagyúr
Az oké, hogy az Intel megoldása gyenge FPU-ban, de azért a tizede, az nekem gyanús, illetven a tesztelt AMD is gyanúsan gyenge az A15-höz képest itt (fele/harmad teljesítmény).... szóval itt nem az Intel eredménye a gyanúra okot adó mértékben kiugró/irreális, hanem az A15-é.
Balala2007: Köszi! Akkor lehet, hogy erről van szó, és tényleg ez okozza. (vagy nincs hiba, és az Intel épp lefizette a fejlesztőket, hogy az új verzióban jobban teljesítsem? )
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- EAFC 25
- Spórolós topik
- RAM topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...