- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
arra vagyunk kíváncsiak, hogy mire képes a lapka, és nem arra, hogy mire képes egy gyenge dizájn.
Ezzel csak az a gond, hogy szerintem lattal 2 acer es 1 samsung eredmenyt, az acerek 2000 koruliek a samsung meg 2700, es rafogod a designra. De van ott 2000-es eredmeny azzal a samsunggal is, csak akkor meg nem mondtak meg a proci tipust, csak hogy quad core 1.0 GHz, up to 1.4 GHz. Szoval szerintem nem kulonbozik a design nagyon, hanem az eredmeny fugg az orajoltol. Van tobb eredmeny is meg, szepen skalazodik az orajellel. Szoval szerintem a 2700 az 1.4 GHz-hez tartozik.
-
lenox
veterán
Mennyire biztosak a korulmenyek? Csak mert pl. a multkor 1.1 GHz-es alaporajellel volt az atom, de 2.1 GHz-es burst moddal, erre meg azt irtak, hogy 1.46 GHz burst nelkul. A jaguarnal meg van a turbo dock, es amugy 3 geekbench pontszam van a siteon 1900-2700 kozotti eredmennyel, ami alapjan en azt mondanam, hogy az 1900 van 1.0 GHz-en, a 2700 meg 1.4 GHz-en.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest