Új hozzászólás Aktív témák
-
Sl3z1
csendes tag
Sziasztok, adott a lehetőség hogy tudnék cserélni VGA-t , nevezetesen egy 2070-t egy 2080 s -re ,franciaországban dolgozom és szembe jött velem egy ilyen lehetőség.Kép mellékelve.
Kérdésem annyi lenne hogy jelentene-e? nagyobb ugrást a 2070 után? Egy 8700k és 32 GB ram mellé lenne rakva, illetve a 2070 milyen áron menne el -
taba
friss újonc
zenit73 hali
én is új vagyok , nekem is ugyan ilyen kártyám van m semmi hasonlót nem észlelek. (pár hónapig 1 volt akkor sem volt rá eset) én monitorra tippelnék, de annyira nem vagyok nagy tröszt sajnos. :_D lehet valam energia babráció alvobol hozza fel a gépet lehetséges hogy a vidikari akkor kéri be a +áramot amit nem kap meg olyan hamar mint ahogy kéne, de valaki majd csak olvassa és bedob még tippeket
-
Most látom, hogy halott a fórum
-
Sziasztok!
Most vagyok itt először, nem olvastam végig a topikot, elnézést ha volt már szó erről.
Van egy asus rtx2080super kártyám, pár hónapja van egy olyan jelenség, hogy ha nem piszkálom a gépet, és ezért win10 lekapcsolja a monitort, amikor megpiszkálom és feléled a monitor, a kép megjelenése után 1-2 mp múlva villan még egyet a képernyő.
Valakinek van-e ugyan ez a problémája, vagy hallottatok-e ilyenről?
Nvidia illesztőprogramra gondolok, de ez csak egy tipp a részemről.
Köszi ha valaki érdemben tud valamit mondani!
-
Maxidrake
csendes tag
Hali! Holnap váltok Vega 64-ről GIGABYTE GeForce RTX 2080 SUPER GAMING OC 8GB -ra, nagyon kíváncsi leszek mit tud, 4k-ra akarom használni, és mint végig olvasva az összes hszt ,nekem meg is fog felelni, ha nekem 40-60 Fps meglesz már boldog leszek , a Tv-m amúgy se tud többet megjeleníteni (60Hz) .
-
Sinesol
veterán
válasz
MeszesKPT #116 üzenetére
Szerintem addig érdemes váltani amíg még jó pénzt ér, ahogy jönnek az uj cimek, egyre inkább lemarad, már most is több helyen 15-20%-al kap ki az 1080ti, miközben pár hónapja 5-10% volt még csak a difi. Szerintem amugy nem sikerültek rosszul, az raytracing az utóbbi 10 év legnagyobb dobása, bőven ideje volt már hogy előre haladjon a régóta egyhelyben toporgó játékipar. Az csak természetes, hogy nehéz a kezdet, de hardver nélkül nehéz is lenne előrelépni.
-
MeszesKPT
őstag
Ebből is csak azt vonom le, hogy 1080 Ti-ről nem érdemes váltani. Pascallal nagyot alkotott az Nvidia.
-
BiP
nagyúr
válasz
Tommy-1998 #113 üzenetére
Tekintve, hogy a Super-ben több unit van (shader, texture, rt core), erős túlzás ezt mondani.
De egy komoly tuninggal lehet, hogy elérhető az a szint. -
Tomassy00
senior tag
válasz
Tommy-1998 #113 üzenetére
-
Tommy-1998
tag
Tehát ha 2080-asomat overclockolom akkor lesz egy 2080 Superem ingyen
-
Pkc83
őstag
válasz
BusinessGuy #111 üzenetére
+1
És ha az a fix 60 csak mondjuk fix 45-50 akkor is tökéletes a játékélmény
ha van freesync vagy gsync! És ha már az is elég akkor nem csak a 2080
jó 4k-ra! -
BusinessGuy
őstag
Egy 2080-al játszom 4k-ban 60fps-el szinte mindent. A látvány általában maxon van az élsimítást leszámítva, van ahol fxaa-ra vissza kell venni de 4k felbontáson pont nem olyan érdekes. És van egy egy olyan játék amiben ultráról le kell tenni mondjuk az árnyék minőségét high-ra vagy mediumra hogy meg lehessen a fix 60 fps. Teljesen mellékes és szinte észrevehetetlen kompromisszumok. A 2080 teljesen jó 4k-ra.
Att a butaságot pedig hogy a 1080ti az 2080 szint el kéne rég engedni. A 2080 bő 10-15%- al gyorsabb és mellé kevesebbet is eszik. Csak AMDpárti oldalakon szokás összemosni a két kártya tudását azonos szintre. 1080ti-ról váltottam próbaként VII-re majd ezt követően 2080-ra. A 1080ti 4k-ra jóval kompromisszumosabb volt mint a 2080 hogy meg legyen a 60 fps. A VII meg valahol a kettő között. Mindkét kártya teljesen jó 4k-ra de még a 1080ti is csak ott már olyan opciót is lehet lejjebb kell venni ami látványosabb.
-
-
BiP
nagyúr
RTX-szel lehet, hogy nincs meg mindenhol a 4K 60fps, de azt mindenki tudja, hogy az egy erőforrászabáló feature. Ettől még nem lesz kevés a 2080 a 4K-ra.
1060-1070 és 1080p teljesítményekből elég homályos tippelgetés azt mondani, hogy a 1080Ti - 2070Super - 2080 szint kevés a 4K-ra. Mert a gyakorlati tapasztalat meg erősen ellentmond ennek. Majd ha kipróbáltad Te is, beszéljünk újra, de nem lesz miről, mert Te is látni fogod, hogy téves következtetést vonsz le tapasztalat híján, mert bizony elég 4K-ra.
-
Predatorr
őstag
Soha nem tudod megmagyarázni valakinek, hogy a 2080 remek 4K-ra, nem foghatják föl, mert soha nem próbálták, csak nyúzzák a féket, amelyet hasonszőrűektől hallottak. Nekem mondjuk mulatságosak, ahogy a vérpistikés megjegyzésed is mert vígan tolok minden játékot maxi grafikán 4K-ban G-Sync kompatibilis monitorral 40+ FPS mellett, tényleg legföljebb a szar motion blurt kikapcsolva (amúgy sem használom). Még TR-t is csak TR miatt kellett levennem 1440p-be. AA meg méretfüggő,27"-en fölösleges, de 42.5-ön azért nem lehet elhagyni.
Egyébként akik a 2080-at és a 4K-t fikázzák, elgondolkodhatnának, hogy bármiféle tapasztalat híján miért ontják a hülyeséget, de ha gondolkodnának, eleve nem tennék.b.: És remek RT-t kaptak az 1660-nal.
-
_cHAos_
aktív tag
Ha abból indulok, ki hogy 1080p-re a 1060 komprimisszumos, a 1070 már nem (személyes tapasztalat), ha pedig kell az RTX is, akkor ugyanez a helyzet, hogy: a 2060 kompromissziumos a 2070 már nem, ami kb. annyival erősebb is mint a 1070, hogy elbírja a RTX-et. Persze lehet gamelni 45-50 FPS-el is.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az NVIDIA partnerei a szokásos gyári tuninggal, illetve a hűtőcserével operáltak.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali médialejátszót?
- OTP Bank topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Gitáros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TP-LINK routerek
- További aktív témák...
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest