- Hamarosan kapható a Razer új, kábelmentes töltéssel kecsegtető egérpadja
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- ASUS blog: hódítsuk meg az online tabellákat ROG egerekkel!
- Egy 2,4 milliárd dolláros Alphawave-üzlettel erősített a Qualcomm
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ők is kitalálhatnak valami drivert megkerülő alacsony szintű API-t, amitől megugrik a fatengelyes, halszálkamutatós GPU-juk.
És még van is egy érvük arra, hogy ez "mindenkinek jó": az ő igp-jük a legelterjedtebb, és így több júzerhez juthat el a játék.
Megfelelő pénz asztalra tételével ez egy erős érv.
Persze, lehet, hogy túl pesszimista vagyok, de az intel helyében én ezt csinálnám.mod: persze, nem arról lenne szó, hogy csak az intel IGP képessége lekorlátozná a grafikát, csak a lemaradást csükkentené jelentősen.
És nyilván nem a dGPU-k ellen menne a harc, hanem a Kaevri ellen, hiszen a Mantle szerintem elsősorban a Kaveri helyzetét hivatott javítani az Haswell-lel szemben.
Fordytott esetben a GCN Radeon sem biztos hogy tudna megfelelő előnyt tartani DX futószalaggal az intel alacsony szintű API-jával.
Így eltűnne az AMD APU előnye. Bár, ezzel ki is végezé az intel az AMD-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged