Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SSD kibeszélő
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tnd72
újonc
Sziasztok! Valaki tudna nekem segíteni? Ugyanis gyári visszaállítást hajtottam végre a telefonomon (Xiaomi Redmi Note 10) és sajnos nem tudom a Xiaomi fiókomat szinkronizálni a Mi fit (Xiaomi Wear) alkalmazással 🥺 Pedig a gyári visszaállítás előtt csináltam biztonsági másolatot de ennek ellenére nem enged belépni! Nem tudok rájönni, hogy mi történhetett... Előre is köszönöm szépen a segítséget!
-
Tnd72
újonc
Sziasztok! Nekem is ilyen gyönyörű okosórám van ami nem is igazán okos ugyanis nem tud magyarul se az óra se a Mi fitness alkalmazás ráadásul az appok (ezeket lehet letölteni az órára) hiányzik a számológép amit pedig a YouTube-on mindig mutatnak, hogy rajta van az órán 🤔 Az óralapokról ne is beszéljünk... Amiket lehet készíteni a saját háttérképekkel azokon nem lehet beállítani a horizontot, hogy középre essen az idő és a dátum... Van rajta wifi is de arra még nem jöttem rá, hogy mi célt szolgál hiszen zenéket nem lehet rátölteni az órára 🥺 Ami még nagyon furcsa, hogy sehol sem találni külsős applikációban óralapokat erre az órára 🤔 Szinte mostoha gyermekként kezelik a fejlesztők hiszen ezidáig csak egyetlenegy frissítés érkezett az órára... Nincsennek új óralapok... Szóval számomra csalódás ez a Xiaomi watch s1 active
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- E-roller topik
- SSD kibeszélő
- iPhone topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 2.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Infinity by Harman 65W gyorstöltő, töltő, adapter - Új, bontatlan
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Mobil kontroller ÚJ
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest