-
PROHARDVER!
Xiaomi Redmi Note 3 Pro "Qualcomm" 2/16 és 3/32 - KENZO
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fedday
csendes tag
Értem! Meg voltam elégedve idáig ezzel a verzióval, de úgy látom bele kell vetnem magam a mélyvízbe. Elolvasom a leírásokat, aztán próbálkozok. Köszönöm a segítségeteket!
-
Fedday
csendes tag
Sziasztok! Nálam mostanában előfordul, hogy akadozik görgetésnél a telefon. pl. : facebook, fórumok, böngészés... de előfordult, hogy a menüben is észrevettem már. Pici akadások. Valakinek véleménye? 7.2.3 verzió
-
Fedday
csendes tag
Üdv! Előfordult már valakinél, hogy nem reagált a kijelző az érintésre? Csak az oldalsó gombok és az ujjlenyomat olvasó reagált. Újraindítás megoldotta a gondot, de remélem nem szokványos ez.
-
Fedday
csendes tag
Sziasztok! A héten én is megkaptam a készüléket. Egy valami nem hagy nyugodni... Nálatok is siralmas a hatlapi hangszóró? Fél hangerő felett sokszor már érezhetően torzít, recseg. Még ha csak a saját csengőhangjait játszani le, akkor is. Nálatok is így működik?
Új hozzászólás Aktív témák
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- myPhone Watch Adventure - ha fontos a forma
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest