-
PROHARDVER!
Xiaomi Redmi Note 3 Pro "Qualcomm" 2/16 és 3/32 - KENZO
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hopkins_001
tag
Sziasztok!
Sajna nem tölt a redmi note 3 pro-m. Este töltőre raktam,mikor levettem tűz forró volt. Gondoltam biztos beragadt egy app és ezért volt meleg. Most újra tölteném,de semmi. Micro usb aljzat forrósodik,akksi semmit nem vesz fel. Jól gondolom elég lesz egy töltés vezérlő board cseréje ? Telót belehet kapcsolni,még van 40% benne.Esetleg van valakinek ilyen alkatrész elfekvőben? Megvenném. privátokat várom
-
Hopkins_001
tag
kamera: Tessék megtörölni fotózás előtt a lencsét,így nem lesz homályos,színtelen a kép
-
Hopkins_001
tag
TWRP-ben lehetséges a sd kártyát adathordozóként csatlakoztatni a pc-hez?
Mert nekem csak a MTP féle megy itt.Természetesen be van pipálva a micro sd opció.
-
Hopkins_001
tag
válasz
Zsozsoka 74 #8662 üzenetére
Én egy Blitzwolf qc 3as töltőt használok mellé,ugyan annyi idő felölteni,mint a gyári Xiaomival(nem doogee)
Egyelőre csak annyi előnye van,hogy nem melegszik annyira a töltő meg eu csatlakozásu.
Lehet egy másik kábelel kéne kipróbálni ami tud 2.4 ampert átvinni,ilyet tud valaki?
Mert én csak type c félében találok. -
Új hozzászólás Aktív témák
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- OLED monitor topik
- Politika
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- Mesterséges intelligencia topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Update 05.16 Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest