- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Bluetooth hangszórók
- Milyen egeret válasszak?
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Xiaomi Redmi Note 3 Pro "Qualcomm" 2/16 és 3/32 - KENZO
Új hozzászólás Aktív témák
-
SlausK
tag
A WayteQ Europe Kft. viszont nagyon rendben van. Barátomnak ajánlottam még augusztusban ezt a telefont. Meg is vette az Eustocktól. Egyetlen probléma sajnos volt vele az enyémmel és mindenki máséval ellentétben, a térerőt folyamatosan eldobálta, ki x-elte mind a kettő slotban. Antennacsere volt végül, 2-3 hetet mondtak a javításra alkatrészbeszerzés miatt. Olyan pontosak voltak, hogy szerdán leadtam majd 3 héttel rá szerdán mehettem is érte. Azóta tökéletes, nincs rá panasz.
http://www.wayteq.eu/hu/kapcsolat
-
Trianta
tag
-
hatragyi
tag
Megelőztek.
Tegyél fel rá egy fastboot-os, gyári stabil rendszert (saját webshopos volt rajta amikor vetted?), semmi twrp, semmi root, ha nem tetszik nekik, akkor fogyasztóvédelem, ott meg nem hiszem hogy megállja a helyét, hogy nem vállalják a garanciát, mert gyári rendszer van rajta.
Szerintem. -
-
Steve1207
veterán
Szerintem fut valami, azért melegszik és azért merül üresjáratban is annyira.
A legegyszerűbb, ha van egy factory reset és mindenféle account hozzáadás nélkül megnézni, nyomkodni. Bt, gps kikapcsol, egy kis wifivel net, rámásolni egy filmet stb, hogy akkor melegszik-e és ugyanolyan rohamban merül-e továbbra is. -
Lecs@
addikt
Én reggel óta jóval több mint 4 óra kijelzővel, 2 óra Chrome, egy óra tel hívás, skype , és messenger hívások, pici youtube, zenehallgatás. 61 ℅ - n vagyok. Ja annyi, hogy én nem vagyok telón játszó típus. Mivel nagyon elégedett vagyok az akkuval, semmit nem kell piszkálnom. Amúgy nekem így néz ki ha mond ez vmit:
Én amúgy nem foglalkozom vele mi mennyin megy, ha az aku, és a remfszersebrsség rendben van.
-
RVR400
veterán
Amit beraktál képernyőképet, ott láttam a Magyar Rádió appot, azzal hallgattam Class FM-et.
Root után, ha felrakod a CPU Spy progit, akkor azzal látod, hogy milyen órajelen mennyit ment a teló.
A Kernel Adiutor egy sokoldalú segédprogi, elég sok dolgot lehet a rendszer mélyében állítani rajta, ehhez is root kell, de pl én csak az órajelsáv kibővítésére használom, mert alapból 691-en van gyárilag a minimum a little magoknál a big magoknál meg 804-en, pedig bőven jó, ha lemennek 400-ig.
-
golyós
addikt
Nekem csak a Waze melegíti de az nagyon.15 perc után kiírja, hogy hűteni kéne pedig tok nélkűl használtam.Igaz, hogy ablakban van a tartó de hagytam hézagot a hátulján, hogy levegözzön és a klima is az ablakra volt állítva, de így is melegedett.
Vagy tényleg rossz valami a telóban vagy valami progi rendesen beragad. -
RVR400
veterán
Nah, kipróbáltam ezt a rádiós cuccot wifivel. 14:12-kor indítottam, 14:43-kor állítottam le. 74%-ról 71%-ra merült, de közben még e-maileztem is. A procit gyakorlatilag nem is pörgeti, 400-on ment végig (Kernel Adiutorral levettem a minimumot), a telón még csak melegedés nyomait sem érzékelni.
Rá kellene mérni, hogy az akksidba mennyi töltés megy összesen, más ötletem egyelőre nincs.
-
golyós
addikt
Nekem szintén nem hozza a szintet az aksi viszont nem ennyire rossz.6 óra megvan mindig, több rommal próbáltam, úgy tünik a 2 sim( voda- telekom), 3 email szinkron ennyit fogyaszt.
Telepítés után csináltál factory resetet? XiaomiEu rommal legalábbis muszály, hogy rendesen menjen.
-
-
gusthy
veterán
Hát az biztos, hogy a kapkodás nem fog segíteni. Attól, hogy cserélgeted a romokat, nem fog csökkenni a fogyasztás.
Amit leírtál, egyáltalán nem biztos, hogy tényleg rossz idő használati idő, ha mondjuk egyszerre volt bekapcsolva a WiFi + a 4G, szólt a netradio és ment az Asphalt.
Ha biztos akarsz lenni a dolgodban, tegyél fel gyári stable romot, az kb egyformán fogyaszt mindenkinek, és viszonyítsd ahhoz.Bármely telefont le lehet meríteni három óra alatt.
-
Lecs@
addikt
Nem, nem vagy nagyigényű. HA nekem most 4 órás kijelzőt hozna, azonnal eladnám. Hisz ezért is vettem újra ezt a telót, mert az akku a nagy aduásza. Igaz, pár nap tapasztalat csak, de nekem újra hozza a 8-9 órát, mint azt elvárom. Igaz, használatfüggő, de ekkora különbség nem lehet.
-
blakey
titán
Itt vannak. Ez a hivatalos oldal.
-
6r4dw
csendes tag
Mielőtt fülhallgató vásárlásba fogsz próbálj ki más zenelejátszó appokat. Nálam is "probléma" volt a hanggal, se mély se magas inkább csak a közép tartomány dominált bármilyen beállítással a gyári és a google lejátszóban. Erre fel az első gondolatom volt, hogy egy Piston 3 majd orvosolja a dolgot, de ahol kinéztem magamnak nem volt raktáron, így elkezdtem próbálgatni a zenelejátszókat és jelenleg a Poweramp Music Player tudta kihozni belőle a legtöbbet. 15 napig ingyen van, szerintem tegyél vele egy próbát.
-
blod001
tag
Az MI3-at sokat mókoltam, szóval van némi tapasztalatom, úgyhogy remélem menni fog. Besz*rás látni ezeket a SoT-kat. Nekem az MI3 ha mobilnetezek akkor 3 óra kijelzőidőnél többet nem tud. Az ujjlenyomatolvasó a hétköznapi használatban mennyire kényelmes? Gyors, pontos? Most már azt hiszem csak az a kérdés, hogy honnan rendeljem. Xiaomiforsale-n kívül valami más méginkább ajánlott oldal? 193 euró onnan szállítással együtt.
-
-
Siriusb
veterán
Amint azt már megmondták, ehhez állatkodnod kell.
Sajnos a részletes testreszabást megszüntették, de azért van trükk, amivel elő lehet csalni a Customize gombot a Témák menüpontban. Leírás is van a neten a trükkről, de nekem úgy is előjön időnként, ha pl. egy újraindítás után nyitod meg a Themes app-ot, amikor még nincs betöltődve a memóriába. Ilyenkor 1-2 másodpercre megjelenik a fent említett gomb, ha gyors vagy, bejuthatsz.
Egyébként a neten van róla leírás, valami olyasmi, hogy ki kell lőni a futó alkalmazások közül, törölni a cache-t és úgy indítani.(#9993) Trianta
A kormányablaknál kértél export engedélyt kínai BL nyitás engedélyekre? Vagy menj tüntetni a kínai konzulátus elé Free Tibet felirattal, hátha lefizetnek egy BL nyitással.Egyébként elindítottad mostanában az Unlock programot? Hátha sutyiban megkaptad már.
-
slezakimi
senior tag
Senki sem a számítógép mellett született
Én seVéleményem szerint jó választás volt.Valóban amíg odáig eljutsz míg van TWRP, nyitott bootloader az kicsit nehézkes.
Utána viszont, csak fel kell dobni a linkelt romot, és egy teljesen magyar nyelvű rendszered lesz, ha kell heti frissítéssel. -
slezakimi
senior tag
Sok közül? Valóban sok rom van itt, de csak egy jó a mienkhez.
Ez a mienkre való.
Javaslom még olvasgass kicsit. -
Zsozsoka 74
senior tag
Ha 7.1.8.0 "kókány" rommal kapod akkor lesz benne magyar nyelv viszont nem fog frissülni és egy-két dolog bugos lesz ha viszont nem jön be és frissítést csinálsz felteszel egy global stable romot (ami ota - n frissül) akkor sajnos meg kell várjad amíg ki jön rá a hivatalos magyar nyelv... addig sajnos angolul kell használjad.
Új hozzászólás Aktív témák
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- Politika
- A kereskedőknek elege van a Visa és a Mastercard díjaiból
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Külpolitika
- Gyúrósok ide!
- Star Citizen
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest