-
PROHARDVER!
Xiaomi Redmi Note 3 Pro "Qualcomm" 2/16 és 3/32 - KENZO
Új hozzászólás Aktív témák
-
martin555
aktív tag
-
bozarjoska
őstag
Én ezt a romot használom. 6.0.1 az alap, aosp pár extrával. Jó, gyors. Radon kernellel még jobb.
Ha 7.1-es romot akarsz akkor szerintem Nitrogen os a legjobb, sok beállítási lehetőség és saját kernellel is nagyon jó. Egykezes mód is van benne (amit a többi romból hiányolok).
Amúgy a legegyszerűbb ha te kipróbálod és eldöntöd melyik tetszik mivel az igényeink mások lehetnek. -
Milestone2
nagyúr
A MULTI saját letöltőoldala? Igen, úgy gondolom.
"...Gondolom idővel a Global is meg lesz hozzá...."
Ez már a Csájomin múlik...
-
Milestone2
nagyúr
Redmi Pro (kódnév: OMEGA)
MULTI (XIAOMI.EU) van.
http://en.miui.com/a-234.html oldalon hivatalos GLOBAL-t még nem láttam hozzá.
-
-
-
Steve1207
veterán
Krexus és a Umang cm13 romja vált be, stabil mindkettő, Krexus azért jobb nekem, mert totál alap rendszer, rárakom a pár progim és kész is. (Krexusban a tárcsázóban van egy ikon hiba, de lehet vele élni).
Mellé egy kernel, xposed, pár modul és minden pikpak.
Akku mindenhol hoz 8 óra kijelzőidőt legrosszabb esetben is, sose volt vele bajom.A főbb bajom, hogy megint elkezdtem tesztelgetni és cserélgetem pár naponta, baromira időigényes. HTC-k után UI-ban, naprakészségben nem élet ez így, mindenhol van azért néhány apróság, ott akár 2 hónapot is kibírtam egy rommal
A legjobb az lenne, ha visszaraknám a global stable-t aztán, ha jön valami akkor frissítek és Isten áldja.
(#12124) Milestone2: na ez nem is rossz, de annyira megszoktam az 5,5-ös kijelzőt, hogy már lehet zavarna, hogy "kicsi", pedig mennyire tartottam tőle kezdetekben!
Szerk: na végre, a CM13 official lesz, jön a napokban a nightly!
(#12127) japunk: ha nem buherálod már az alap miui rom is tökéletesen megteszi mindennapos használatra.
-
KurtCobain
őstag
Írtam, hogy a legújabban a 3G-s net bugol. Amúgy meg a livedisplay gyorsbeállítások ikonja szokott eltűnni restart után...
(#12118) blod001:
Teljesen.
XDA-n a 2. hsz-ban van egy ajánlott beállítás hozzá, azzal még jobban bánik az akkuval, és a sebességen sem vehető észre lassulás. Antutu-t nem mértem úgy.
Flashelés előtt csinálsz egy mentést a system-ről és a boot-ról, ha probléma van, azokat visszaállítod és kész. -
dredbiro
senior tag
Én a gyárit cseréltem le a nevezett appra. Nagyon részletes beállítása van, több mint amire számítottam és van pár opció amit nem nagyon tudok hova tenni. Sokkal szebb részletesebb képeket sikerült vele készíteni a méretén is meglátszik. Egy próbát megér. Videónál a 4k- val azért fogja a telefont rendesen. A 120 flash Videoton még nem sikerült előcsalogatnom a telóból pedig papíron tudja.
-
gusthy
veterán
A két proci ugyanaz, kivéve, hogy az A72 cluster max órajele magasabb.
Ebben mi a túlhúzás?
Túlhúzás, ha a gyári érték fölé húzzuk házilag a CPU-t. De az, hogy ugyanaz az architektúra magasabb órajelen fut gyárilag, teljesen normális, lásd pl Snapdragon 801, Snapdragon 823, Intel 3590.Arról nem is beszélve, hogy ha jól látom, az X25 16nm-es, és más gyártási technológia, mint a 25.
-
-
zeno79
őstag
A sok google és egyéb cuccot csak rootként tudod törölni/fagyasztani, vagy eu multi romot használj, abban kevesebb a google.
Én is Global romot használok, és törlöm a nekem nem kellőeket. Nekem alap hogy kell root.
Csak az 5-ös Miuiban lehetett változtatni a sorok/oszlopok számát asszem. Vagy felteszed a Nova launchert.
Új hozzászólás Aktív témák
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i7-13700K Processzor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest