- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Asztrofotózás
- Egérpad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldier1
csendes tag
valaki tud dobni egy linket hogy hol tudom leszedni ezt a 190-es drivert 8600GT-hez?
-
LaMotta
aktív tag
Abu, Te "ATI fan", hogy adhatod egyáltalán a neved egy nVidia-s cikkhez???
Remélem érted.... -
bonga
csendes tag
Én is felraktam, nvidia 9600 GT a kártyám, minden jó, csak az a problémám, hogy ennél a kártyánál a HDMI-vel nem megy át a hang és semmilyen megoldást nem találok.Állítólag a videókártya driver tartalmaz valamilyen audio drivert, ami nekem kéne, persze nem találom. Se angol fórumban sehol nem találok semmit, mivelhogy azt se tudom, hogy mit keresek, ugyanis én nem értek ezekhez a dolgokhoz, csak az a célom, hogy tv- is lehessen játszani. Ha valaki tud segíteni, annak megköszönném, mert pillanatnyilag vakon tapogatózom.
Dell optiplex gx 620, xp sp3-mal.
Köszi előre is!! -
törölt tag
Én a Win98 óta nem találkoztam kékhalállal.
-
Eliot
tag
válasz
(Darkwood) #28 üzenetére
Sajna szerintem annyira hajtanak hogy az atival valahogy tartani tudják a lépést de csak szoftveresen nem fog menni,és szerintem nem szabadna egy pár fsp-ért feláldozni a dolgokat nem
minden a sebesség régóta csak nv van pont ezért de ha így megy a következő lépés vissza az ati-hoz -
zsolt1129
addikt
Ezek nem jó hírek
. Én is most raktam fel nemrég,jöhet a próba,remélem sikerrel
.
-
ThuG4LifE
senior tag
én is vissza kell tegyem a régebbi drivert, az új 190-es sorozatnál nem tudom állítani a kép nagyságát a tv-n, rányomok a +ra majd vibrál kettőt a kép és nem változik semmi
-
Eliot
tag
Igen ha csak monitort használnák akkor nem tudom melyik verzió fejből most nem megy,de egy volt ami rendesen működőt régen ilyen nem volt az nv-nél hogy egymás után szart ad ki.Mindig az ati-hoz kellet patch a játékokhoz külön nem tudtak egy rendes drivert írni most ebbe biztos meg is előzte az nv
-
Vico87
tag
Nekem az eggyel régebbi WHQL-es (190.38) kékhalálozott BF:Heroes közben véletlenszerűen, ezt ki sem próbálom.
-
ANW2
tag
Ez a compute shader támogatás mire is jó?
-
Eliot
tag
182 után lcdtv -vel minden driver szar volt esetleg aki feltette most meg nézné hátha
-
Csabroncka
addikt
Sziasztok, azért van egy kis bibi legalább is nálam... a kis gépemben 7300 GT van ha felteszem a legújabb drivert szaggat (difitális) a kép, keveri az elsődleges és másodlagos képernyőt... és belassítja gépet (Vista 64-biten !!). U. ez a nagy gépben (8800GT oC) no problem....
-
N-vidi-A
őstag
Lehet jobban megy a driver készítés nV-nél mint most atinál...
-
Wáháhááá, wddm 1.1.
Ami meg elérhető benne, azt letiltják a kis népművészeti agyagedénykék. -
Sifre
senior tag
Felraktam én is. Eredmény: kb. -20% FPS minden játékban, bekapcsolt PhysX-el -40%.
Nem tudom mi az oka, de inkább maradok a 182.50-nél
-
Lehet próbálkozni
-
bartucc
addikt
válasz
huskydog17 #4 üzenetére
Sztem igen, ha 7xxx-es kártyáról van szó.
-
aram01
nagyúr
ideje
-
HyP3b0y
senior tag
válasz
huskydog17 #4 üzenetére
99%, hogy nem...
-
huskydog17
addikt
Ezt fel lehet telepíteni AGP kártyákhoz is?
-
Tegnap felraktam, mert már pár napja kint van.
Hát első lendülettel nem adott képet a videókártya. Aztán csökkentett mód, driver leszed, újra felrak, és megy.
Ne kérdezzétek miért, de no para ha ilyennel találkoztok.
Tényleg kevés ideje lehet mostanság a programozó fiúknak .... -
mad1
veterán
Mar vartam,este tesztelem is a batmannel
-
Jhonny06
veterán
Végre az ION-hoz is jött frissítés, már vártuk!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A 190.62-es verziójú, WHQL aláírással rendelkező meghajtó már támogatja a compute shadert.
- Nintendo Switch 2
- Spotify
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OLED TV topic
- 10 000 mAh-t szuszakolt a Realme egy átlagos vastagságú telefonba
- sziku69: Szólánc.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest