Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Akciókamerák
- OLED TV topic
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- Házimozi haladó szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tigerclaw #81 üzenetére
A tobbseg az ilyen belepo, kozpes dGPU-s notikat nem azert veszi mert van benne dGPU.
Hát akkor mégis miért veszi?Én egyetemi éveim alatt kb. 1 évig használtam Macbook Airt, azt lecseréltem egy Acer V15 Nitróra, hogy tudjak rajta játszani is, azt meg tavaly lecseréltem a lentebb látható XMG Core 15-re, hogy szaladjon rajta a Battlefield is rendesen.
Ha választanod kéne, hogy inkább IGP + dGPU-s noti vs. csak IGP-s noti, akkor te ugyanannyiért csak a sima IGP-set választanád?
-
válasz
Tigerclaw #76 üzenetére
"Extra problemat okoz a drivere miatt"
Na ne haragudj, de ezzel konkrét azért hülyeséget mondtál. Épp hogy a legtöbb játékban az Intel iGPUk maradnak ki a támogatásból ill. ha megnézed az emulátorokat is, az AMD vagy Nvidia GPukat támogatják, az Intel nem hivatalosan támogatott. Pont az integrált iGPU driverével szoktak problémák lenni, amikor meg van integrált + dedikált, van olyan játék is, ami raplizni kezd és nem hajlandó elindulni, amíg az eszközkezelőben nem tiltod le az intel iGPUt.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az Iris Xe MAX egyelőre mobil termékekbe érkezik, de jövőre lesz asztali változat is, igaz csak az OEM-eknek.
- Steam topic
- Ford topik
- Politikai mémek
- One mobilszolgáltatások
- Sorozatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest