- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- Projektor topic
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Trevize1987 #39 üzenetére
A 100e-s x86/64 laptop sem munkára való. Hobbi noti, mint ez is. De ez legalább könnyű, és nem fogyaszt. A GDocs meg jobb, mint gondolnád. Így aztán, ha tippelnem kellene, ezzel jobb lenne dolgozni.
-
sad_Vamp
őstag
-
edward2
addikt
válasz
Trevize1987 #24 üzenetére
Officet simán kiváltja a gdrive. Multitasking teljesen rendben.
-
-
válasz
Trevize1987 #28 üzenetére
Kérdezem, hogy akik valamilyen tableten használnak irodai programokat, vajon hogyan oldják meg.
-
Cassi
őstag
A 13-as specifikációja pont jó, csak kicsit magas az indulóár. Vagy legyen ennyi az indulóára, de érintőképernyővel. Nem kellene alapból álbőr hátlappal drágítani a gépet, de úgy látszik, ez a Samsung új mániája.
Továbbra sem értem, miért nem árulják nálunk (és a többi másodlagos piacon) hivatalosan ezeket, elég kereslet lenne rá, jól kiegészítik a tableteket.
-
SmOg
csendes tag
Esetleg Tandem kártya és akkor 1 előfizetéshez 2 sim kártya. Problem solved. De attól még foglalat nincs benne.
-
banhammer
veterán
-
dabadab
titán
válasz
Trevize1987 #32 üzenetére
-
-
banhammer
veterán
Szemezgettem már ilyen mifi routerrel.
Az a baj vele, hogy eggyel több cucc amit hurcolászni kell, a legváratlanabb pillanatban tud lemerülni, pont akkor nincs az embernél semmilyen kábel ami kellene hozzá.Pro és kontra.
Elfogadom az érveid.
Én inkább annak örülök ha minnél kevesebb szart kell hurcolnom magammal.
Hátitáska 1 kg.
Tablet fél kiló, töltő 10 dkg, mobiltelefonok 30-40 dkg.
Zsenília pulóver, mert átmeneti idő van jó 2 kg és már szinte tele van a hátitáska.
Iratok, gyógyszerek, ez az amaz 1 kg.
Kulcscsomó 20-30 dkg.
Kaja, itóka fél, egy kg.
Mindjárt ott tart az ember, hogy egy 20 literes hátitáska már tele is van és hosszú távon leszakítja az ember vállait.
És akkor estére, másnap reggelre még nem vettél semmit. -
válasz
Trevize1987 #24 üzenetére
Egy telefonon vagy tableten hogyan oldod meg?
-
siti
őstag
válasz
banhammer #15 üzenetére
nekem is van mobilnetem, egy. lehetne kettő is, mert céges telóra is rakhatnék. meg a kocsi riasztóba. az már három. meg a lakás riasztó is küldhetne emailt sms helyett, az már négy. plusz a tabletbe is lehetne, az már öt, illetve a netbookomba is, hiszen egyszer a telefonét átdugtam abba, szóval akkor most nekem elég egy vagy kellene 6 mobil internet előfizetés. szerinted? nem a mobilnettel van a gondom, hanem hogy pláne egy árérzékeny magyar piacon vagyunk felháborodva a 3g hiányán egy netbooknál és még több előfizetést akarunk. A darabszámmal van gondom. Remélem így már érthető. (a minden család tagnak van egy témába ne menjünk bele, mert ott lehet az eszközök száma is több (kölöknek teló, tablet, laptop) és akkor rögtön flottát üzemelünk)
más:
hd kijelző meg nem tudom miért fáj, 4.5" telefonba is raknak. ha nem lenne, ugyan így sírnánk mint a 3g hiánya miatt. -
-
edward2
addikt
válasz
Trevize1987 #13 üzenetére
Minden egyes chromeOS topikban feljön ez de mi is a "normális" laptop előnye? Mert még senki sem tudott valós okot mondani.
-
SmOg
csendes tag
Feltételezem ha valaki ilyen gépet venne az meggondolná h vesz mellé még1 mobilnet előfizetést. Azok az emberek akik 3G-s táblagépet vesznek szintén azért veszik azt az opciót, hogy simet rakjanak bele.
Ha másképp nem is, de opcionális konfigként érdemes lenne a samunak gondolkoznia rajta.
-
gghrtz
őstag
Dual simes china phone bika akkuval ( pl jiayu g3s/g4/lenovo p770/p780) + 3 gigas vodas net 3000-ert kulon sim kartyaval, es nincs is problema.
-
banhammer
veterán
"amúgy meg igen, mindenki két-három mobil internet előfizetéssel rohangál, mert kell a kocsiba, telefonba, táblába, laptopba, hűtőbe..."
Ebbe ne menjünk bele, hogy miért jó ha valakinek mobilnet előfizetése van.
Pl.:
- elmaradott térségek ahol nincs lehetőség a vonalas internetre.
- külföldi utazás, munka esetén.
- nincs, feleslegesnek tartja az okostelefont, de jó ha van mobilnetje.
- nem akar a feltöltős SIM kártyájára "arany áron" mobilnetet. Kb. 3 giga havi adatforgalommal 2-3 ezer forintért már hűségnyilatkozat nélkül tud az ember mobilnet előfizetést kötni.
- stb, stb, stb. -
sad_Vamp
őstag
válasz
Trevize1987 #13 üzenetére
8órát már az ACER timeline szériái is kibírtak Intel SU9xxx procikkal.
-
sad_Vamp
őstag
FullHD 13.3"-ra?! minek? 400dolcsi meg eléggé sok értük, főleg hogy csak ARM és ahhoz képest nem nagy was ist das az üzemidő.
-
válasz
Trevize1987 #3 üzenetére
Full HD kijelzővel, 8 órás üzemidővel, ekkora méretben? Mutass egyet.
-
SmOg
csendes tag
Sim foglalat van? Oh nincs, akkor wifi megléte nélkül elég cripple koncepció hamár amúgy is full net központú az egész rendszer. Telefon-net megosztással meg nem fogok tökölni. USB stick meg.... Bleh...
Ezzel az erővel akkor táblagép/3G-s táblagép.
Nah mind1, tuti nem nem én vagyok a célcsoport. Peace.
-
gery2123
őstag
Hát a magyar árak miatt lesz bő 500 dollár is az tuti. Pedig nagyon sajnálom, mert olyan jó lenne egy ilyen gép egy laza i3-al. Aztán mehetne rá egy jó kis linux distró :-D
Mondjuk csak netre tökéletes választás lehet, de nem ilyen áron. -
gghrtz
őstag
válasz
Trevize1987 #3 üzenetére
Ha 12 órás üzemidőt préseltek volna bele, és mind a kettő legalább 50$-ral olcsóbb lenne, akkor még ok. Mire ideér Magyarisztánba lesz vagy 140k az ára.
-
winhate
őstag
Google ChromeOS ... nincs több kérdésem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph ARM belsővel és a Galaxy Note 3-tól kölcsönzött külsővel érkeznek a Samsung (elsősorban) iskolákba szánt laptopjai.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Napelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- iPhone topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M3 Pro MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Dell Latitude 5510 15,6", i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest