- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Apple MacBook
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
válasz
#21123072 #21 üzenetére
Nehez is lesz, mert 2009 juniusban mar az ARRI-val dolgoztam az arriraw-n, tudtommal en irtam az elso kodot, ami realtime tudta lejatszani.
A debayer után meg, azt mondják, a felbontás kb. 2/3-a marad meg. 2880*(2/3)=1920.
Hat ez nyilvan nem igy van, nem tudom, kik mondjak.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
#21123072 #21 üzenetére
Minek kommentelsz funkcionális analfabétán? Camcorderekről volt szó, az S1H pedig a pro camcorderek árszintjén mozog, nagyon nem az S35 cine kamerákkal versenyzik árban, felhasználási területben viszont pont oda igyekszik, ahol ilyen igények vannak, csak a büdzsé nem engedi, esetleg sokkal kompaktabb cucc kell azoknál.
Láttam én már utazós vagy esküvő/jegyes videót is RED-el vagy Alexával készülni, de a többség mégis inkább egy jobb DSLR-t, MILC-et vásárol erre a feladatra. Erre itt az egyik fele azért nyűgös, mert nem camcorder formájú, a másik meg az S35 kamerákon lovagol.
Te melyik bolygón élsz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan dobozos Insta X4 akciókamera 2 év garanciával
- GOPRO Hero 12 BLACK akciókamera sok tartozékkal
- Még olcsóbb lett! Nikon D3300 + Nikon 18-300mm f/3.5-6.3 G AF-S DX ED VR objektív + tartozékok
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - 2 akku, tartozékok (5.)
- Dji Osmo Pocket 3 kamera 2026.06.19. jótállással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Asus Rog Strix G16
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest