- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Videós, mozgóképes topik
- ASUS ROG Ally
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pyrox
csendes tag
Szép hűtő. Meg jó is.
-
grunge
addikt
Szerintem jó az! Nekem egy i5 2500k-n van a Dark Rock Pro2 és 55-56ig megy maximum fel prime95 alatt...A venti ekkor 680at forg az érzékelő szerint. lol deka hangja nincsen, iszonyat jól is néz ki. Az Ivy Bridge ugye kicsit jobban melegszik a Sandy-nál pláne ha húzod, szóval szerintem jó eredméynt értél el. Nekem 4GHz-en megy a proci -0.75 offset-el úhy 1,15-1,2 között ugrá la VCore kb.
159 SW 1.9 jtdm <3
-
Gtaati
őstag
Helló Mindenki! Érdeklődnék, h valakinek van-e Be quiet! Dark Rock Pro2-je? Vannak e vele tapasztalatok illetve valaki tudna-e hőmérsékleteket írni alap és húzott feszültségek mellett? Én vettem egyet core i5 3570-re alap órajelen fél óra intel burn test után 54 fok, húzva 4200mhz +feszültség esetén 64-64 fok, ezek mennyire számítanak jónak? Én kinézetre kidolgozásra anyagminőségre 1 osztályúnak tartom! Nagyon csendes és nagyon jó látványt nyújt! Valakinek véleménye adatai róla? Illetve kérdésem lenne h az alaplap hátúlján a merevitő lappal együtt mennyire kell meghúzni lehúzni? Köszönöm!
-
vjozsef
senior tag
válasz krisztofer55 #27 üzenetére
NEM! Az az igazsag amit en mondok, mert en kemertem csupaszon es mindennel egyutt is. Es ennek megvan a pontos oka.
Holnap majd referalok ha megneztem.-.marmint ha erdekel vkit ez a roppant fontos tenyezo.
-
krisztofer55
tag
válasz (ÉN)közPONT #24 üzenetére
A gyártó weboldala szerint pont az ellenkezője az igaz:
Pro C1
Total weight (kg)1.24Pro 2
Total weight (kg)1.25"A békés felkelés az, ami szabaddá tesz!"
-
Expulso
tag
de szép nagy dög vagy
> ne menj még! míg benned van a zene.. a Te zenéd!
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Szépnek szép. Biztosan nem rossz is.
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
(ÉN)közPONT
őstag
Dark Roki pro 1em van...az nehezebb mint az új változat....maradok a jólbeváltnál
Rocker ... Gibson Les Paul Classic Custom 2008 Black
-
atti_2010
nagyúr
Nem nagyon, pedig pár alaplap már megjelenhetett volna, de szerintem a hűtő ugyanolyan felfogatást fog kapni mint az 939,AM2,AM2+, stb.
[ Szerkesztve ]
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
Findzs
addikt
micsoda hangzatos név fekete szikla 2
én bele nem rakom a gépembe így is nehéz
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
válasz macilaci78 #18 üzenetére
Aha Egy fekete MSI lapon, feketére harisnyázott kábelek mellett szerintem jól mutatna.
Analóg vén majom egy digitális világban
-
macilaci78
nagyúr
válasz bmollszeptim #17 üzenetére
Ez a konstans matt fekete?
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
bmollszeptim
aktív tag
jó cucc,és nagyon ütős ez a színvilág
üdv.
-
-
-
vjozsef
senior tag
válasz banhammer #11 üzenetére
ha valaki hatlapi merevito nelkul szereli fel es megreped a nyak akkor az meg is erdemli. ugyanis van hatlapi merevites ehhez is.
Ehhez egyebkent ugyanaz a nemertes kell, mint amikor csavokam a prochuto alatt a processzort annyira telenyomta pasztaval hogy lefolyt a procihoz megoldvadt vagy nem tom mi, de az egesz socket uszott a pasztaban.
-
Petyyyyy
addikt
1,25 kilós Dark Rock Pro 2
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
PH-User
addikt
Megcsinálták azt, amit már évekkel ezelőtt jó-néhány társuk.
''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
Kinézetre ott vannak a szeren.
<< Heimdal >>
-
lujó55
addikt
Socket FM1 is megy? áááá
-
atti_2010
nagyúr
180W-os TDP-ju procikat tud optimálisan lehűteni, persze olyan nem is nagyon van mert 140W korul bírják az alaplapok kivéve pár extrémebb esetet.
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
FlekkeN
aktív tag
Ezt a 180 w TDP nem vágom. Mi van ha a procim 180 w TDP-s és 30 fokon kell tartania? Azzal is megbirkózik? Vagy ezt az adatot honnan rántották ki? Ekkora hőnél olvad meg a rajta lévő ventillátor vagy mi a túró?
Kerestem honlapjukon valamit erről, de semmi. Valaki légyszíves magyarázza meg. -
-
Antibazsi
aktív tag
Elég rockos...kéne, csak kicsit drágállom a "simát".
Lehet buta kérdés, de kb mekkora tuning esetén lesz 220w tdp-je egy 95w-os cpu-nak?Üdv, Balázs
-
A Be quiet! tápegységből kiindulva ami itt teszi a gépemben ultra csendesen a dolgát és a haverom előző szériás pro-jából kiindulva ez ismét egy jó darab lesz, a polírozás is megerősít ebben,szerintem jól sikerült,tesztet néznék róla..
[ Szerkesztve ]
"It was me on that road. But you couldn't see me.Too many lights out, but nowhere near here.It was me on that road. Still you couldn't see me.And then flash lights and explosions"
Új hozzászólás Aktív témák
- Szemüveges topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Külpolitika
- AI társ és butább S Pen a friss Galaxy S25 morzsái között
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- World of Tanks - MMO
- Witcher topik
- További aktív témák...