Hirdetés
- [Re:] AMD Ryzen 7 5800U: az alacsony fogyasztású Cezanne
- [Re:] Részletezte a PC-s DirectStorage API-t a Microsoft
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- [Re:] Elöl és hátul is világít az ASUS ROG Strix XG27AQM
- Dell notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Hozzászólok Aktív témák
-
Normi™
őstag
A Be quiet! tápegységből kiindulva ami itt teszi a gépemben ultra csendesen a dolgát és a haverom előző szériás pro-jából kiindulva ez ismét egy jó darab lesz, a polírozás is megerősít ebben,szerintem jól sikerült,tesztet néznék róla..
[ Szerkesztve ]
"A zöldség termesztését bizony előnyben kell részesíteni, és azt gondolom, hogy a vegetáriánus életmód a meglévő barbár szokásoktól való ajánlatos eltérést képviseli." Nikola Tesla
-
Antibazsi
aktív tag
Elég rockos...kéne, csak kicsit drágállom a "simát".
Lehet buta kérdés, de kb mekkora tuning esetén lesz 220w tdp-je egy 95w-os cpu-nak?Üdv, Balázs
-
-
FlekkeN
aktív tag
Ezt a 180 w TDP nem vágom. Mi van ha a procim 180 w TDP-s és 30 fokon kell tartania? Azzal is megbirkózik? Vagy ezt az adatot honnan rántották ki? Ekkora hőnél olvad meg a rajta lévő ventillátor vagy mi a túró?
Kerestem honlapjukon valamit erről, de semmi. Valaki légyszíves magyarázza meg. -
atti_2010
nagyúr
180W-os TDP-ju procikat tud optimálisan lehűteni, persze olyan nem is nagyon van mert 140W korul bírják az alaplapok kivéve pár extrémebb esetet.
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
lujó55
őstag
Socket FM1 is megy? áááá
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
Kinézetre ott vannak a szeren.
<< AMD - Advanced Mining Devices >>
-
PH-User
addikt
Megcsinálták azt, amit már évekkel ezelőtt jó-néhány társuk.
''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
Petyyyyy
addikt
1,25 kilós Dark Rock Pro 2
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever. Im the star || Keresem offline verzióban: Metallic - Luftmensch
-
vjozsef
senior tag
válasz
banhammer #11 üzenetére
ha valaki hatlapi merevito nelkul szereli fel es megreped a nyak akkor az meg is erdemli. ugyanis van hatlapi merevites ehhez is.
Ehhez egyebkent ugyanaz a nemertes kell, mint amikor csavokam a prochuto alatt a processzort annyira telenyomta pasztaval hogy lefolyt a procihoz megoldvadt vagy nem tom mi, de az egesz socket uszott a pasztaban.
-
-
-
bmollszeptim
aktív tag
jó cucc,és nagyon ütős ez a színvilág
üdv.
-
macilaci78
veterán
válasz
bmollszeptim #17 üzenetére
Ez a konstans matt fekete?
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
válasz
macilaci78 #18 üzenetére
Aha
Egy fekete MSI lapon, feketére harisnyázott kábelek mellett szerintem jól mutatna.
Justice for Derek Chauvin !!!
-
Findzs
addikt
micsoda hangzatos név fekete szikla 2
én bele nem rakom a gépembe így is nehéz
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
atti_2010
nagyúr
Nem nagyon, pedig pár alaplap már megjelenhetett volna, de szerintem a hűtő ugyanolyan felfogatást fog kapni mint az 939,AM2,AM2+, stb.
[ Szerkesztve ]
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
(ÉN)közPONT
senior tag
Dark Roki pro 1em van...az nehezebb mint az új változat....maradok a jólbeváltnál
Rocker ... Gibson Les Paul Classic Custom 2008 Black
-
Ł-IceRocK-Ł
addikt
Szépnek szép. Biztosan nem rossz is.
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
Expulso
tag
de szép nagy dög vagy
> ne menj még! míg benned van a zene.. a Te zenéd!
-
krisztofer55
tag
válasz
(ÉN)közPONT #24 üzenetére
A gyártó weboldala szerint pont az ellenkezője az igaz:
Pro C1
Total weight (kg)1.24Pro 2
Total weight (kg)1.25"A békés felkelés az, ami szabaddá tesz!"
-
vjozsef
senior tag
válasz
krisztofer55 #27 üzenetére
NEM! Az az igazsag amit en mondok, mert en kemertem csupaszon es mindennel egyutt is.
Es ennek megvan a pontos oka.
Holnap majd referalok ha megneztem.-.marmint ha erdekel vkit ez a roppant fontos tenyezo.
-
Gtaati
őstag
Helló Mindenki! Érdeklődnék, h valakinek van-e Be quiet! Dark Rock Pro2-je? Vannak e vele tapasztalatok illetve valaki tudna-e hőmérsékleteket írni alap és húzott feszültségek mellett? Én vettem egyet core i5 3570-re alap órajelen fél óra intel burn test után 54 fok, húzva 4200mhz +feszültség esetén 64-64 fok, ezek mennyire számítanak jónak? Én kinézetre kidolgozásra anyagminőségre 1 osztályúnak tartom! Nagyon csendes és nagyon jó látványt nyújt! Valakinek véleménye adatai róla? Illetve kérdésem lenne h az alaplap hátúlján a merevitő lappal együtt mennyire kell meghúzni lehúzni? Köszönöm!
-
grunge
addikt
Szerintem jó az! Nekem egy i5 2500k-n van a Dark Rock Pro2 és 55-56ig megy maximum fel prime95 alatt...A venti ekkor 680at forg az érzékelő szerint. lol deka hangja nincsen, iszonyat jól is néz ki.
Az Ivy Bridge ugye kicsit jobban melegszik a Sandy-nál pláne ha húzod, szóval szerintem jó eredméynt értél el. Nekem 4GHz-en megy a proci -0.75 offset-el úhy 1,15-1,2 között ugrá la VCore kb.
159 SW 1.9 jtdm <3
-
Pyrox
csendes tag
Szép hűtő. Meg jó is.
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
ph Hiába a verziószám váltás, az „újdonságok” nem sok innovációval kecsegtetnek.
- [Re:] Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Milyen routert?
- Revolut
- [Re:] AMD Ryzen 7 5800U: az alacsony fogyasztású Cezanne
- Aliexpress tapasztalatok
- BestBuy topik
- Laza koronavírus topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- [Re:] Bányagép / Bányászgép / RIG / 8*RTX 3070 / 502Mh
- [Re:] Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T495s Touch (T490s)*Ryzen 5 PRO 3500U/16GB/256GB NVMe/WWAN/vil.MAGYAR bill/2023.9.3.
- Lenovo Thinkpad X240 Core I5 (4.gen) 8GB ram 120GB SSD HDMI világitó billentyűzet 6 óra+ dupla akku
- Asus Zenbook 13 UX331FN - i5 8265U/8 GB DDR4/Geforce MX150/256 GB SSD
- Apple WATCH SERIES 6 40mm CELLULAR Blue * Apple garancia 2022.02.23-ig
- MACBOOK AIR 2011 * MAGYAR bill * i5 4GB 128GB SSD teljesen ÚJSZERŰ állapot
- 2 db Okos konnektor Wifi Smart plug Időkapcsoló
- Új Zsír HP 15s Erős Multimédiás Laptop 15,6” -30% Bivaly i5-1035G1 8Gb DDR4 256Gb SSD FULLHD MATT
- Nacon Revolution Pro 2 Ps4 kontroller Hibátlan újszerű
- EVGA GeForce RTX 2060 XC 6GB GDDR6 192bit - GeForce RTX2060 6GB GDDR6
- 1TB Toshiba 100/100 256 nap működéssel
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest
Cég: Glownexus Hungary Kft
Város: Budapest