Új hozzászólás Aktív témák
-
Pyrox
csendes tag
Szép hűtő. Meg jó is.
-
grunge
addikt
Szerintem jó az! Nekem egy i5 2500k-n van a Dark Rock Pro2 és 55-56ig megy maximum fel prime95 alatt...A venti ekkor 680at forg az érzékelő szerint. lol deka hangja nincsen, iszonyat jól is néz ki.
Az Ivy Bridge ugye kicsit jobban melegszik a Sandy-nál pláne ha húzod, szóval szerintem jó eredméynt értél el. Nekem 4GHz-en megy a proci -0.75 offset-el úhy 1,15-1,2 között ugrá la VCore kb.
-
Gtaati
őstag
Helló Mindenki! Érdeklődnék, h valakinek van-e Be quiet! Dark Rock Pro2-je? Vannak e vele tapasztalatok illetve valaki tudna-e hőmérsékleteket írni alap és húzott feszültségek mellett? Én vettem egyet core i5 3570-re alap órajelen fél óra intel burn test után 54 fok, húzva 4200mhz +feszültség esetén 64-64 fok, ezek mennyire számítanak jónak? Én kinézetre kidolgozásra anyagminőségre 1 osztályúnak tartom! Nagyon csendes és nagyon jó látványt nyújt! Valakinek véleménye adatai róla? Illetve kérdésem lenne h az alaplap hátúlján a merevitő lappal együtt mennyire kell meghúzni lehúzni? Köszönöm!
-
vjozsef
senior tag
válasz
krisztofer55 #27 üzenetére
NEM! Az az igazsag amit en mondok, mert en kemertem csupaszon es mindennel egyutt is.
Es ennek megvan a pontos oka.
Holnap majd referalok ha megneztem.-.marmint ha erdekel vkit ez a roppant fontos tenyezo.
-
krisztofer55
tag
válasz
(ÉN)közPONT #24 üzenetére
-
Expulso
tag
de szép nagy dög vagy
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Szépnek szép. Biztosan nem rossz is.
-
(ÉN)közPONT
őstag
Dark Roki pro 1em van...az nehezebb mint az új változat....maradok a jólbeváltnál
-
Findzs
addikt
micsoda hangzatos név fekete szikla 2
én bele nem rakom a gépembe így is nehéz
-
válasz
macilaci78 #18 üzenetére
Aha
Egy fekete MSI lapon, feketére harisnyázott kábelek mellett szerintem jól mutatna.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
bmollszeptim #17 üzenetére
Ez a konstans matt fekete?
-
bmollszeptim
aktív tag
jó cucc,és nagyon ütős ez a színvilág
-
-
-
vjozsef
senior tag
válasz
banhammer #11 üzenetére
ha valaki hatlapi merevito nelkul szereli fel es megreped a nyak akkor az meg is erdemli. ugyanis van hatlapi merevites ehhez is.
Ehhez egyebkent ugyanaz a nemertes kell, mint amikor csavokam a prochuto alatt a processzort annyira telenyomta pasztaval hogy lefolyt a procihoz megoldvadt vagy nem tom mi, de az egesz socket uszott a pasztaban.
-
Petyyyyy
addikt
1,25 kilós Dark Rock Pro 2
-
PH-User
addikt
Megcsinálták azt, amit már évekkel ezelőtt jó-néhány társuk.
-
Retekegér
MODERÁTOR
Kinézetre ott vannak a szeren.
-
lujó55
addikt
Socket FM1 is megy? áááá
-
FlekkeN
aktív tag
Ezt a 180 w TDP nem vágom. Mi van ha a procim 180 w TDP-s és 30 fokon kell tartania? Azzal is megbirkózik? Vagy ezt az adatot honnan rántották ki? Ekkora hőnél olvad meg a rajta lévő ventillátor vagy mi a túró?
Kerestem honlapjukon valamit erről, de semmi. Valaki légyszíves magyarázza meg. -
Antibazsi
aktív tag
Elég rockos...kéne, csak kicsit drágállom a "simát".
Lehet buta kérdés, de kb mekkora tuning esetén lesz 220w tdp-je egy 95w-os cpu-nak? -
Normi™
őstag
A Be quiet! tápegységből kiindulva ami itt teszi a gépemben ultra csendesen a dolgát és a haverom előző szériás pro-jából kiindulva ez ismét egy jó darab lesz, a polírozás is megerősít ebben,szerintem jól sikerült,tesztet néznék róla..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Hiába a verziószám váltás, az „újdonságok” nem sok innovációval kecsegtetnek.
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- EA Sports WRC '23
- Milyen videókártyát?
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nők, nőügyek (18+)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest