Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wii90
tag
Azé' ami látszik az látszik kell a HD pakk hozzá, a HDD része pedig szerintem vicces az ha valakinek van 360boxa és nincs hozzá HDD -e vagy legalább egy pendrive -ja az uncsi tesóm az az arc akinek nincs HDD -je de megis kapja tőlem minden alkalommal a letolást
DLC -k és egyéb kiegészítések nélkül nyomni hát... minek vesz az ember félkiló kenyeret ha 1kg -ra van szüksége hogy jól lakjon?
-
ch003067
addikt
Háth, azért van különbség rendesen
-
fiATHaLON
őstag
Az, meg, hogy miért vették a Witchert kevesen?
Igénytelenek az emberek és konzolt vesznek.Konzolom is van, meg Witchert is kaptam. Akkor én vagyok
az elkóborolt bárány!Cobra662:
nincsenek olyan összetett és komoly RPG-k mint a Demon soulsBevallom, én megnéztem ezt a Demon's Souls c. játékot, mert úgy
harangozták be, mint a világ legnehezebb játéka (nem vicc).
Na, mondok, engem pont a világ legnehezebb játéka érdekel, hurrá!
Azt nem tudom mennyire nehéz, de kb. a Hellgate/valamilyen online
akció keverékére emlékeztet. Ezt csak arra írom, hogy említetted, nincs
komoly rpg évek óta pc-re. Ha aktívan játszol is pc-n és érdekel, ajánlom
figyelmedbe a Planet Alcatraz (ne riasszon el a baltával faragott külcsín,
egyike a legkomolyabb, igazi szerepjátékoknak (nem fantasy csapkodás),
valamint a Drakensang két részét + kiegészítőjét, melyek pedig a német
DSA pennapapír rendszer számittógépesittései, igen komoly szinten.
Ha valódi rpg-t keresel (a Diablo óta, amit imádok, kicsit megkeveredett
ennek a jelentéstartalma), ajánlom figylemedbe. -
Youri
veterán
válasz
Cobra652 #206 üzenetére
Mert az embereket az igénytelenség, és a egyszerűség hajtja. Mondják, "fúú 107 centis-s full hd tv..." ja, azt ott van egy Alan Wake a qHD felbontással, ami a következő generációs telefonokon már gagyi lesz, de ilyen felbontás mellett is 3 méterenként tölti a textúrákat, stb. Egyszerűbb, olcsóbb konzolra leprogramozni, mert nem kell törődni olyanokkal, mint optimalizálás, poligon szám, textúra minőség, API, stb...
Régebben megtudták oldani, bravúros dolgokat hoztak ki az akkori hardverokból, és max onnan portolták konzolra. Ami ha belegondolsz értelmesebb, a jót lebutítani, mint a sz@rt "felokosítani", ami csak ritkán sikerül maradéktalanul. A másik a játékmenet, vess össze egy Crysis-t, egy Crysis 2-vel. Nagy nyílt terepből, és persze összetettebb nano-suitból, lett egy csőgame, mert a konzolon fotelben láb lógatva 3 méterről nézve ennél többet nem lehet elvárni a néptől, a kontrollerről pedig annyit, hogy nyilván lehet vele játszani fps-t, ha úgy van megírva a program, hogy nem lehet elszúrni, plusz ugye ott az aimbot (jaj, bocs auto-aim) De ha megnézed, volt egy-két kísérlet a cross-platform multiplayerre, aztán a konzolos gyerekek addig sírtak, hogy nem tudnak labdába rúgni sem, hogy el is tűnt. Warez? Ugyan már... létező dolog, de azt mondani, hogy 10-ből 9, az nagy tudatlanságra enged következtetni. Persze, ha magadból indulsz ki, de ne az itthoni viszonyokból indulj ki. mert itthon kb ugyanannyira megy a warez konzolon, mint pc-n, ez csak egy jó indok a kiadóknak, hogy miért nem portoltatják rendesen a szarukat. Ugyanúgy, mint a használt-piac. Nem rég mondta valamelyik tetű, hogy a szoftverpiac legnagyobb ellensége a second-hand. Na, már nem is a warez... erről ennyit. Az, meg, hogy miért vették a Witchert kevesen? Igénytelenek az emberek és konzolt vesznek.
-
catroot
veterán
válasz
ragaraga #203 üzenetére
Hát sajnos nincs sok ötletem
Egyébként feltettem a textúra-pakkot de felfedezhető néhol elég ocsmány textúra. Pl a 2. pályán, amikor ki kell lőni a mesterlövészt, ott ha figyelmes az ember talál olyan épületet, aminek a textúrája iszonyat elnagyolt, illetve van egy másik pálya, amikor helikopterrel kell kimenekülni. Ott is a helikopter belsejének egy része iszonyat csúnya volt
-
ragaraga
csendes tag
tud nekem valaki segiteni esetleg?
a hd pack telepitésekor ezt irta ki: Warning: Interrupting the installation process may cause problems
mikor végzett nem irta ki hogy succesfull,a haveromnak kiirta mikor végzettaz elöbb leszedtem a packot és megnéztem milyen aznélkül... nekem ugyanolyan szar mindkettővel,semmi külömbség nincs.
nemtudjátok esetleg mi lehet a hiba?
hd tv-n nyomom.Előre is köszi a segitséget!
-
aram01
nagyúr
elvagytok
-
wednesday
őstag
-
-
ragaraga
csendes tag
-
ragaraga
csendes tag
válasz
superTibcsi #30 üzenetére
hi! én feltelepitettem a packot,nekem multiban nemtetszik,,, szögletes kerekek stb...
elöször le is töröltem a packot mondván hogy biztos nem telepitette rendesen..
de nem az volt a baj...hd tv-n nyomom,és szerintem ronda... -
kovsol
titán
válasz
mcwolf79 #188 üzenetére
Én úgy 2 óra single és 5 óra multi után xboxon teljesen meg vagyok elégedve a játékkal.
A single egy erős közepes csak, de a multiban nagyon jó konzolon is !! És a grafika sokat javult a bétához képest, és nekem nagyon tetszenek a fények benne. Amúgy van 2-3 térkép ami annyira nem tetszik, de a többi nagyon hangulatos és majd ha jön a back to karkand később ott még kapunk régi bf hangulatot keltő pályákat még hozzá. Amúgy boxon is egy 176MB -os javítással indítottak. -
mcwolf79
veterán
-
isti84
csendes tag
Üdv!
Én ma mondtam vissza az előrendelésem a BF3-ra. Kíváncsi voltam a netre fellőtt verzióra. Letöltöttem, és cirka 10 perce töröltem. Részemről 1/10 a játék. Borzasztó. A porbadöngölt DNF is többet tudott, a hülyére gyepált "SPACE", meg a jókor megnyomott egér klikk meg az "e" billentyű az interaktivitás szégyene. Marha viccesek a tőből himbálódzó fák. A rombolás csak szkriptelt, a BF
C2 ilyen szempontból kenterbeveri a BF3-at. A látvány pazar, ha van hozzá vasad, vagy konzolod. Amúgy pocsék. A sztori még elmenne, a hangok is nagyot dobnak, de a többi egy rakat fos. Az Unreal Engine mai állapotával jobban összerakott játékot lehet készíteni. Agyonhypeolt EA játék. Kíváncsi vagyok mennyit tejelt az újságíróknak az EA a mért teszteredményekért. A nagyfokú fizikáról annyit, hogy egy papírdoboz kibírt 3 gránátrobbanást, a vér átfolyt a falakon, sőt van olyan fal amit még rombolni sem lehet, de még a golyó nyoma sem marad meg rajta. De persze egy olyan öregmotoros, mint én legyint erre, lássuk mit tud a játék. Jó uccu neki. Jó lesz ez. De nem, minden misszióban 3-4szer biztosan meghaltam, de gőzöm sincs honnan lőtek ki. Aztán rájöttem, a statikus tárgyak egy részén az MI átlát, de nem úgy hogy véletlen meglátja a mozgásod, francokat, amint egy észrevesz az összes pontosan rád céloz, majd halomra lő. Itt kicsit Sniper: Ghost Warrior utóérzésem volt. De visszaköszönt az afgánokat halomraölő Medal of Honor is, ha nem jó felé mentem biztosan kinyírt a rendszer. Élvezhetetlenné vált sokszor, 5. próbálkozásra feladtam és kb. a 4. küldetésnél törlés. Inkább feltelepítem újra a Quake 1-et és végigtolom akármilyen fosul néz is ki, sokkal több átgondoltság és élvezeti faktor van benne.
R.I.P. BF
sorozat....
István
-
tDr1v3r
veterán
válasz
BalaNce87 #185 üzenetére
"csak mivan ha van aki csak boltból tud vásárolni mert nincs kártyája,"
Akkor az meg vesz itthon egy konzolboltban... nem az 576-os/CDG-s árakat kell alapnak venni, 30-50%-al alatta van simán jónéhány konzolbolt ára - például a BF3, amit 11k körül is be lehetett szerezni itthon.
-
BalaNce87
addikt
Nah jó de azok az emberek szimplán gépb.zik, kényszeresen cserélni akarják a cuccokat közbe semmi szükség rá. Úgy 4 éve nem nőtt sokat a gépigény meg a grafika se javult, egy kettő játék becsúszott ahova jobb gép kellett vagy rosszul írták meg esetleg szebben is nézett ki, most ez a bf3.
Nah jah megy cserélés ez igaz ha lenne haver akinek lenne box-a és nekem is akkor szépen benyúlnék tőle párat amiket már végigtolt, de egy régi haver van aki rendelkezik box-al neki max 1-3 játéka van, többinek max ps2, de azon is sokat toltuk a pes10-et. PC-n meg nem elég hogy warezra fognak mindent de még cserélni se lehet játékokat mert minden egyes sz.rt valami programhoz kötnek ami kell a futtatásához... (kivéve steam, annyi elég is lenne) ami nemtudom kinek jó de hogy a játékosok rühellik az egész dolgot az is tuti.Kovsol: Gondolom ez a zavvi ami ugyan jó bolt, csak mivan ha van aki csak boltból tud vásárolni mert nincs kártyája, és az 5-6 az igaz itthonra, 4-5 éves játékok..
Peat: Azért nem kell azt az összeget felszámolni, mivel mióta kijött a konzol nem történt óriási grafikai fejlődés, ha nem cserél mindent az ember akkor jóval olcsóbban is kilehet jönni szerinte, persze amint írtam is van aki kényszeresen építi gépét, de ő meg nem a játékokkal kereskedik hanem az alkatrészekkel. Box-ot míg a sok játék tartja fent, pc-t meg az alkatrészek.
-
kovsol
titán
válasz
BalaNce87 #180 üzenetére
alsó határ 5-6000 ? tévedésben élsz nagyon
pl mass effect 2 -t 7,5fontért vettem, halo3 6font, brink 8 font, gta4 12font, forza3 ulti 10font, band hare 5font, gears of war 2k, mw2 4k, bioshock 1-2 3-3k ilyen árakon vettem a játékaimat. Körül kell nézni a neten külföldön is és megkapni jó áron is a gamekat.
BF3 -t pl 11-13k között lehetett beszerezni, de már az új deus ex is beszerezhető 17 fontért !hogy legyen on is:
BF3 szerintem iszonyat szép lett, sokkal jobb mint a videókban amik szerepelnek, fények nagyon jók lettek és multiban is ugyan olyan szép mint singleben -
BaLee
addikt
válasz
BalaNce87 #180 üzenetére
Egy dolgot elfelejtesz. Konzolon nagyon megy a használt játék biznisz, ami PC-n annyira nem. Rengetegen csinálják, hogy ha végigjátszottak és meguntak egy játékot akkor eladják/elcserélik valakivel.
PC-n ez sok esetben nem is működhet (teszem azt CD kulcsos accountos beregisztrálás után, mint pl. steam, microsoft, origin játékok, ahol accountokon van a cucc.
Persze tudom lehet külön accountot regelni mindennek, de marha körülményes.És mint előttem is beírták, lehet hogy valaki újkorában megvetten az Xbox360at mondjuk 120ért, azóta vett bele HDD-t xFt-ért, ez alatt az 5-6 év alatt egy átlag "gamer" PC-s 3x fejlesztett gépet és költött rá 2 évente ennyi pénzt. Mert egy új alaplap+proci+memória+vga kombó simán van ennyi, netán több is. És mindig kitalálnak valamit ami miatt váltani kell, ddr3 memória, új foglalat, új chipkészlet, dx10, dx11 meg egyéb parasztvakítások.
-
Peat;)
veterán
Ez nagyon rossz példa volt, mert aki játszik pc-n vagy konzolon tök mindegy, az akkor járt a legjobban ha minél előbb vett x360-at. Ok újonnan volt 7x ezer, a hdd-s talán több is és akkor mi van? 6 éve egy fityinget nem költött rá. Erre a sok okos jön hogy ha MA vesz használtan alkatrészeket akkor a pc már szebb grafikát produkál. Értem. És az elmúlt 6 évben (úgy hogy ugyanannyit játszott mint egy átlag konzolos, tehát folyamatosan olyan gépe volt amint elindultak a játékok) a kifizetett összegek hol vannak feltüntetve?
Az kabaré hogy ennyi időt kellett várni egy olyan játékra ami végre látható különbséget produkál konzol és pc között. Én konzolosként sokkal nagyobb alázásra is vágyok, mert szeretem a szép grafikát. De az az igazság hogy sem a microsoft sem a sony nem volt rákényszerítve az elmúlt 6 év alatt arra hogy kapkodjon az újabb generációval. Egyszerűen a pc átiratok, játékok nem nőttek fel ehhez a feladathoz. Anno a ps2 idejében (még x360 sem volt, nemhogy ps3!!) pl kijött a far cry és kb minden konzolosnak csorgott a nyála, máig szép játék a far cry. Na kb ilyen differenciát várnék manapság, hardwaresen ez már révek óta adott elvileg a pc fronton, BF3 végre kezd valamit mutatni..
-
catroot
veterán
válasz
BalaNce87 #180 üzenetére
Aki sajnálja xboxra megvenni a játékokat megoldja máshogy...
Egyébként Live előfizu most akciósan egy évre 8E. Jó, nincs ingyen ez tény, de ha belegondolsz ez havi ~670.-
Abban tökéletesen igazad van, hogy a konzolt nem a csóringerek használják, ez egy rohadt nagy tévedés... itt is lehet fizetni, mint a katonatiszt.
Ha konzolon multizni akarsz, akkor ugye a flash kilőve, így jogtiszta játékokkal kell játszani+ live gold előfizetés kell.
Szóval ki mit preferál.
-
BalaNce87
addikt
Nah jah ez igaz, ps2 kijött 120ezer volt és tartotta is az árát.
Az a baj hogy a konzol szerintem drága főleg ps3 a mai viszonylatokhoz képest, és nem vga-hoz kell most hasonlítani. Én most vennék egy konzolt 45-ér, akkor kb sehol se lennék mert játék az nincs rá és nem is lenne egy hamar, ha csak nem választom a másik megoldást, olyan akciók mint steamen meg úgy összeségébe pc-re nincsen, az alsó határ 5-6000 ft.
Engem pl a live része abszolút nem érdekel, de mégis fizetnem kell a szolgáltatásért, közbe csak multizni szeretnék, már csak ezért is inkább ps3, viszont az meg tényleg egekbe van ár szempontjából. Konzol se olcsó cucc egyáltán nem, az tényleg hülyeség hogy szegények veszik, a szegény az egyikkel se rendelkezik. -
Radványi
aktív tag
Hat en nem tudom milyen konzolon jaccani mert sose volt semmilyen se de 2 napja jaccom a multival es beszaras mennyire jo foleg betahoz kepest sokat dolgozhattak rajta mert a grafik a gyonyoru a betas bugokbol egyett se lattam es ujjal se talalkoztam az egyetlen hiba amit lattam 10 ora played utan olyan 8-10 alkalommal beleakadtam valamibe amibe nem kellett volna a gepem elviszi high beallitasokon 1920x1080 as felbontason de azert visszavettem mediumra kikapcsoltam az elsimitast es meg igy is gyonyoru alig latok kulonbseget.
9 map van egyenlore azok sajat velemenyem szerint hibatlanok kiegyenlitettek es nagyon jol jatszhatok egyiken sem tapasztaltam hogy ha tul eros lenne az egyik oldal akkor ugy betudna szoritani a masikat hogy nincs eselye kijonni mindezt 32 fos conquest map-on. A nagyoknal meg esely sem lenne ra. -
aram01
nagyúr
válasz
superTibcsi #176 üzenetére
gondolhatod hogy hajnal fél4-kor milyet ütött
-
catroot
veterán
Miért? Az, hogyha nagyobb kijelzőn játszol valamit? Jobb szerinted egy 19'-os monitor mint egy 70-80 centis hd LCD tv? Vagy most én értek félre valamit.
Egyébként ott van, hogy "szvsz", vagyis ez az én egyéni véleményem, hogy jobb úgy játszani. Ha nem értesz ezzel egyet, rendben van. Persze kíváncsi vagyok a véleményedre, miért nem.
-
Youri
veterán
válasz
WongFeiHong #163 üzenetére
Hát, nem tudom, én attól nem voltam elájulva...
-
WongFeiHong
senior tag
Na megjött a drágaság.
Szép a limitált fémdoboz.
-
BaLee
addikt
Egyértelműen.
Viccesen hangozhat, de amióta régen végignyomtam az Xboxon jó pár játékot (köztük pl. a Borderlandsot) azóta a PC-n is úgy játszom, hogy kiteszem tv-re, leülök a kényelmes fotelbe és kontrollerrel nyomom.Így játszottam végig pl. a Crysis2-t is...
Van tapasztalatom mindkét platformról, amióta volt konzolom azóta fogom a fejem, hogy mekkora hülyeségeket tudnak róla mondani olyanok, akiknek sosem volt, sőt talán még nem is próbálták.
-
Youri
veterán
Ennél nagyobb butaságot rég hallottam. Aki játszani akar az nem azért vesz konzolt, mert nem tehetné meg ugyanezt PC-n, hanem mert ő játszani akar. Nem érdekli, hogy PC-n jobban mutatnak a robbanások, szebben csillog a tócsán a fény a rally játékban dx11 alatt, nem szeretne patchekkel meg driverekkel sz*rakodni, ő egyszerűen játszani szeretne.
Nem is voltak ilyen gondok, míg meg nem jelentek a lebutított konzolokról készült silány portok... -
BaLee
addikt
"Nem a PCseket kell szidni mert azok egy resze anyagilag megteheti es fejlesztenek, es ennek okan ertelemszeruen varnak, kovetelnek is a fejlodest."
Ennél nagyobb butaságot rég hallottam. Aki játszani akar az nem azért vesz konzolt, mert nem tehetné meg ugyanezt PC-n, hanem mert ő játszani akar. Nem érdekli, hogy PC-n jobban mutatnak a robbanások, szebben csillog a tócsán a fény a rally játékban dx11 alatt, nem szeretne patchekkel meg driverekkel sz*rakodni, ő egyszerűen játszani szeretne.
Meg amúgy is drágábban veszi a játékait, átlag 2-3 ezerrel újonnan.
Az egész PC ipar meg az évente váltott VGA generációk, processzorok, foglalatok mind mesterségen gerjesztett igény. Miért lehet egy BF3hoz hasonló játék érkezése előtt a fórumokban 5 hozzászólásonként találkozni azzal, hogy kinek milyen új hardvere jön a játék érkezéséig, hogy normálisan fusson.
Ha láttál volna szép játékot Xboxon, akkor rájönnél, hogy egy 42 vagy 50" TV-n kanapéból játszva 3-4m-ről marhára nem venni észre, hogy az most 720p felbontás vagy fullHD esetleg PC-n vagy Xboxon fut.
Én láttam pl. az Assassins Creed 2-t mindkét platformon. Mindkettőn gyönyörű volt és nem nagyon lehetett különbséget észrevenni köztük. -
Youri
veterán
-
kovsol
titán
"1280x720-ban siman fogja vinni egy 45ezres vga-val feldzerelt pc a BF3-at, es sokkal szebb lesz mint a hiperlebutitott "hogy fusson" konzolos valtozat."
szóval egy olyan VGA val ami annyiba kerül mint egy konzol már rendesen fut a játék, örülök neki nagyon !"Nem a PCseket kell szidni mert azok egy resze anyagilag megteheti es fejlesztenek"
mert a konzolosok csóresz banda értem, köszinekem is lehetne méreg drága gépem ha látnám értelmét a pénzbefektetésnek
-
WongFeiHong
senior tag
Kiváncsi voltam a gamere ezért teszteltem ezt a "nem hivatalosat" csak hogy megnézzem mégis mit hoz ma a futár
Ultra-n tényleg gyönyörü a játék viszont nálam 40-60 fps között ingadozik és végig olyan mintha akadna a játék. Akár régebbi driver,akár az új semmi változás
Ma megnézem az origit de egy kicsit csalódott vagyok. /lehet már format se ártana a gépen/
-
BalaNce87
addikt
Ez itt a gond hogy egy másfél éves játékot már nem mai/régi játéknak titulálnak be, az más kérdés hogy a utóbbi nagy nevekkel nem fog senki évekig játszani, azok az idők elmúltak, support nincs, hibásan adják ki, dlc-k, meg már a játékosok is könnyen túllépnek, mindig csak az új.
A hírhez: szerintem jól néz ki konzolon is ezzel a textúra javítóval, az meg már nagyon gáz, hogy van aki erre is azt írja hogy ocsmány, az ilyen már tényleg bolond, beléjük rögződött. Kijött egy bf3, most ezzel a játékkal tudnak poénkodni konzolokkal szemben vagy menőzni, tököm tudja..de ez az egész már nagyon unalmas.nakos: Ez nem minden játékra igaz sőt, mármint hogy a konzolos 3-4 éves grafikai szinten játszik, pl a legtöbb játék még mindig max azért szebb pc-n mert ott van AA és full hd felbontás, pl AC széria vagy a Batman 1-2. része egyre megy melyiken játszod. A játékok 90%-a még mindig port, csak vannak olyan játékok amiket durván elhanyagolnak, az mondjuk tényleg kurva gáz és nem is ér sokat.
-
nakos
senior tag
1280x720-ban siman fogja vinni egy 45ezres vga-val feldzerelt pc a BF3-at, es sokkal szebb lesz mint a hiperlebutitott "hogy fusson" konzolos valtozat. En csak azt akartam mondani, hogy az x360 es PS3 grafikai kepesseget latva a BC2 alatt en nem varok semmi jot a BF3-tol sem. Amikor pl a fust olyan mintha egy 2006-os jatekkal jatszanek. De leginkabb az elmosodott reszletek, es a reces elek azok ami nalam igy mar 2012 fele kiabranditoak. Persze megegyszer mondom, nem szidom a konzolt, 2005-ben jelent meg az X360 csodakra az sem kepes. Amire utaltam hogy irgalmatlan gyorsan ki kellett volna mar dobni egy uj konzolt nem meg 2 evet vakarozni... Nem hiszem el hogy ennyire bonyolult lenne a gpu-t es a cpu-t kicserelni igy lassan 5 ev elteltevel. Miert van az hogy mobil GPUkat a gyartok kb evente kidobnak, itt meg majd nagy kegyesen 2013-ban azaz 8 ev utan raszanjak magukat a cserere?
Valasz egyszeru: profit optimalizalas. Nem a PCseket kell szidni mert azok egy resze anyagilag megteheti es fejlesztenek, es ennek okan ertelemszeruen varnak, kovetelnek is a fejlodest. De a konzolosok mit csinalnak? Raultek a piacra. Legyartjak a konzolt, ami az elso evekben veszteseges (fejlesztesi koltseg magas, alapanyag draga) majd ameddig tudjak kihuzzak a termek eletpalyajat. Miert? Mert nekik mamar egy X360 legyartasa filleres tetel, a lebutitott tomeg meg igy is megeszi a programot - es elfogadja hogy 15ezer forintert olyan grafikat kap mint 3-4 evvel korabban. Nekem ez nehezen elfogadhato. De latom a tomegnek igen, ezert tartunk itt. Ha sokan lennenek ezen az oldalon a konzolgyartok is ra lennenek kenyszeritve hogy kiszolgaljak az igenyeket.
Pl egy kicsit nagyobb verseny, tobb gyarto nagyon nem artana a piacnak es a fejlodesnek. Nezd meg az Iphone-t. Minek dobnak ki evente uj modelt? Es evente ugrasszeru fejlodessel? Ulhetnenek azok is meg az iphone 2-esen ergonjo az a tomegnek. Hasonlo elgondolassal mondom en hogy a konzolgyartok is 3 evente minimum dobhatnak ki az uj verziot.
Sajnalom hogy ez kimarad...
-
Jander
senior tag
Rendkívül demagóg duma, egyrészt biztos elírás és a BF2 helyett BC2-t akartál írni, ami azért nem mai játék. A BF3-at 1280x720-ban mozgatni képes pc nem 120e Ft-ba kerül. Mindenkinek van otthon pc-je, persze de ha eddig nem játékra használta akkor gondolod elég egy 40-50e Ft-os VGA bele, ami amúgy is sz*r a mai jól optimalizált pc-s világban? Szóval megint csak azt tudom mondani Neked is mint lentebb másnak: köszönjükemese a beröffenést.
-
Remus389
veterán
5850-en Atin hogy fut full HD-ba a gém?
-
catroot
veterán
Na PC-n kipróbáltam a BF3-mat, várom a konzol változatot, hogy hozza a futár, mert elvérzett a gépem alatta...
Intel Core2 Duo e7500@2.93GHz
4GB RAM
ASUS Nvidia GeForce 9600 GT 1GB1280x768-as felbontásban és low grafikán ment úgy, hogy játszható volt.
-
Youri
veterán
pontosan a gyengén elvégzett trehány nemtörődöm portolás miatt van így... undorító hozzáállás, hogy inkább a gagyi hardverre fejlesztenek baltával faragott 3D-t, mint hogy modern hardverrel kihasználnák a korszerű technológiát. Persze olcsóbb, meg gyorsabb, amivel a tömeggagyi igényt ki lehet elégíteni, de akkoris röhej
-
nakos
senior tag
A minap neztem egy BF2-t kiraktam a full hd 24"-es monitoromra, es azt kell hogy mondjam monitoron nezve hdmi kabellel ocsmany volt, nem kicsit. Tv-n sokkal jobb. Viszont ma eleg egy 120 ezres PC konfig es hasit a jatek a konzlok altal hasznalt 1280x720-as felbontasban. Pc sem sokkal dragabb mint a konzol, egyedul egy VGA kell bele kb 40-50 ezerert. Gondolom PCje mindenkinek van, szoval el lehet donteni hogy azt a 45ezret konzolra vagy VGA-ra koltod. Ha az utobbira akkor sokkal szebb latvanyt kapsz, osszehasonlithatatlanul. Konzolok igencsak megerettek egy teljes upgradere. Sajnos ez fogja vissza az egesz jatekipari fejlesztest is. Ezert duzzognak a PC-sek ertheto modon.
-
pkornel
aktív tag
Hát én full grafikán tolom de többet vártam ahhoz képest milyen játéknak volt beállítva -.-"
-
BaLee
addikt
Most én tényleg nem akarok ünneprontó lenni, de az összes nagy név kijövetele előtt a (vér)PC-sek szarrá fikázták az összes konzolt, grafikától elkezdve minden téren, hogy milyen gagyi lesz azon a játék, majd mikor kijött a játék akkor megállapították, hogy:
- mekkora bugos szar lett
- kaptak egy "gyagyi" konzolportot
- mégsem olyan szép az a grafika mint az előzetesekben látszott
- közepesnél nagyobb beállításoknál játszhatatlanul leesett az fps a 200 ezres PCjükön
- konzol szintűre visszabutított grafikán eldöcögött normális fps mellett (a konzolok 6 éves hardveréhez viszonyított 4-5x olyan gyors PC-ken)
és még lehetne sorolni...A Rage esetében ugyanez volt.
-
krystman
őstag
válasz
Silenzio #112 üzenetére
Majd először próbáld ki, milyen felhőbe játszani. Már most is van ilyen. Azt hiszem le fog törni a lelkesedésed iránta. Én úgy elfelejtettem mint a huzat. Aki így fog majd játszani, annak gratulálni tudok majd csak, ha valaki szereti, hogy egy kb.1mp-es lag van benne, egy fps játszhatatlan.
-
kovsol
titán
válasz
gordonfreemN #125 üzenetére
nem gyártanak ezer éve olyan boxot amin nincs HDMI
-
KAMELOT
titán
Nemsokára én is kipróbálhatom a BF3-at. Megnézzük mit tud a gépemen. Persze FULL HD mint mindig.
Eredményeket is teszek közzé! -
Silenzio
addikt
Ahhoz képest, hogy a Crysis 2-t most sikerült a textúra pakkal működésre bírnom teljesen full, sőt még az ultrához képest is tuningolt grafikával 70-80 fps-sel (1024x768, túlzásokba ne essünk) ez a vacak egy kis iraki utcán ugyanebben a ratyi felbontásban (! - tönkrement a monitorom, a régi CRT-n tolom) 29-35 fps-sel megy. A DX11-ből semmi sem látszik, a tesszelációt nem támogatja a játék, az SSAO hatása is minimális, a színek gagyik, élethűségnek nyoma sincs, sárga az egész, mint egy rohadt Fincher-film (mikor felejtik már el a Black Hawk Down-t, kinek jön be az agyonstilizált grafika?!), a tereptárgyak minősége változó... Az egyetlen látványos effekt, hogy mocskos a sisakod plexije, ezért minduntalan a tetves monitorhoz nyúlsz reflexből, hogy letörölgesd. Ez nem előremutató, ez idegesítő.
És a legszebb, hogy ledobom a játékot ultra minőségből high-ra, és 36 fps helyett kapok (dobpergést kérek!) 36 fps-t. Egy fikarcnyival sem többet.
És még mindig nem azt mondom, hogy ronda, de a Call of Duty sem gagyibb nála, és ott 3 számjegyet kapok fps-ben. Sőt, a járművek ott még szebbek is.Szóval a fentieket csekkolva nem tudom milyen lesz a 28-ai starton, de remélhetőleg sebességre többet nyújt, mert ez így egy rakás kaki.
-
catroot
veterán
válasz
gordonfreemN #121 üzenetére
Na igen, ha úgy veszed, hogy nem "natúron", akkor jobban jársz. Egyébként egy 250gigás hdd olyan ~14E.
-
bigadam94
tag
válasz
gordonfreemN #117 üzenetére
Nem biztos, hogy a legolcsóbbal jársz a legjobban... 56.500Ft-ért már vehetsz egy Holiday Bundle-t, ami tartalmaz egy 250GB-s konzolt, két játékot (Crysis 2 és Forza 3) és három hónap ingyenes Live előfizetést. Vagyis +10ezerért (a 4GB-os árához képest) megkapod a jóval nagyobb, 250 GB változatot két ajándék játékkal. Nem rossz, ugye?
-
catroot
veterán
válasz
gordonfreemN #117 üzenetére
-
Socket A
aktív tag
35ért is lehet felujitottat de teljesen jót
http://www.konzolstudio.hu/index.php?action=1&product_akt_pt_id=5867 -
pkornel
aktív tag
http://www.gametrailers.com/video/pc-vs-battlefield-3/722998
Itt nem látszik hogy pc-n menyivel szebb lenne -
catroot
veterán
válasz
gordonfreemN #115 üzenetére
45-ért már kapsz. (slim, 4gb)
-
catroot
veterán
Na már pc-s helyeken olvasom, hogy "lehetne szebb is!"
Nemtom mit várnak, komolyan...
-
csigacska
tag
Nekem bejön a grafika, bőven szép a HD textúrákkal, azt hiszem sokáig játszani fogok a játékkal xboxon, pc-re már túl sokat kellett volna költenem, hogy ne diavetítést lássak.
-
Silenzio
addikt
válasz
Butcher-HUN #42 üzenetére
1. Az az 1080p az 720p. Egyelőre az is marad.
2. A laptopod nagy valószínűséggel megnyekken 2-3-4 év alatt, mint a legtöbb, és vehetsz másikat, vagy javíthatod. A legtöbb laptop életciklusa ennyi. Ha olcsóbb laptopot veszel (sőt, az se garancia, ha drágábbat), elég a műszálas gatyás öledben tartanod 1-2 hónapig, és már megnyekken. Ezért tartok ki az asztali PC-nél, abba én nyúlkálok bele és én tartom karban.
3. Ez nem lustaság, ember, hanem piaci érdek. Kevés a PC-s játékos. Ezzel épp azt akarom mondani, hogy az emberek hülyék, hogy megvesznek egy brand pc-t (amit ki tudja miért, még mindig konzolnak hív a paraszt, pedig csak egy butított pc), és fizetik a jogdíjakat. Részemről alig várom, hogy elbukjon az MS, a Sony, a Nintendo, és a Cloudban végre SZOLGÁLTATÁS legyen a játék - nem lenne több warez, 400w-ot fogyasztó számítógép, és ha intelligensen van kialakítva a rendszer, megoldható lenne, hogy minden játék egyenrangú terjesztési metódusban részesüljön. Innentől csak a marketing (reméljük, minél kisebb részben) és a tehetség lenne a siker letéteményese.
Ezzel nem a konzolosokat akarom bántani, legalábbis nem egyénenként, ki tudja, ki miért az. Van aki nosztalgiából a régi Nintendós, Segás idők iránt, van aki azért, mert tévén szeret játszani, van aki azért, mert hülye a PC-hez, és végül van az a csekély (70%-nyi
) maradék, aki az eszményi fogyasztó: nagyvonalú idióták, elhiszik a hype-ot, meg hogy a PC-t a warez ölte meg, közben csak a Sony/MS lobby, a jogdíjakból származó busás haszon és a kényelem). Nekem pl. volt PS1-em (a világ első konzol-világsikere a világ első warezolható konzolja volt, nem gyanús?), Atarim, Nintendóm - azokat még nevezhettük konzolnak. Cartridge-ek, memóriakártyák, minimális átfedés a PC-s játékkínálattal. Ma már nem létezik konzol: PC van és Brand PC (a brand pedig a Sony és az MS). Persze, vannak még exkluzív sorozatok, világsikerek, de konzolos játékműfajok és PC-s játékműfajok már nincsenek, egybeolvadt az egész. Egyedül a Nintendo szarakodik még a konzolos világkép konzerválásával, egyre kisebb sikerrel.
4. Épp egy DX11 only játéknál mondod, hogy mert a legtöbb játék a dx9-et támogatja.
Gratulálok. (amúgy láttam PC-n a BF3-at, és lassú, de legalább nem szép. Remek. A Crysis 2 sokkal szebb volt, pedig Ultrán néztem ezt is)
5. Erről is megvan a véleményem, amivel részben téged igazollak, részben rohadtul nem. Nézd meg a Crysis Warheadet dx9-ben és hasonlítsd össze a legtöbb dx11-es címmel: üti a 90%-ukat. Nézd meg a Metro 2033-at dx9-ben, 10-ben és 11-ben. Jóformán semmi különbség. A 2003 és 2007 közti időszak elképesztő technológiai fejlődéssel járt PC-n, közben megvillantották a dx9-ben rejlő lehetőségeket, amiket még azóta sem tudtak a csúcsra járatni. Azóta a dx-hype-ot nyomatják a satnya eladások miatt. A konzoloknál közvetlen programozható hardver van, nincsenek rögzült api-k. Ami ott előny a számodra, hogy a célhardverből a legtöbbet sajtolják ki, az miért hátrány pc-n, ahol utasításkészletektől várod a megváltást, és az API-k sorjázását várod évente, hm? Nem lesz hosszú életű már a D3D - szerintem. Az utána következő, régi-új alapokra helyezett szoftver render sokkal közelebb áll majd a konzolok programozhatóságához. És akkor végképp semmi különbség nem lesz konzol és PC közt, legfeljebb az, hogy a PS3 még mindig ótvar nehezen programozható.
Ha addig kitart a PC, mint játékplatform, ám legyen, ha nem, majd elleszek a felhőben - vagy végre elkezdek élni. Lassan ideje.
-
-
mcwolf79
veterán
válasz
Ateszzero #108 üzenetére
Előző hsz-em utolsó 2 mondata.
Amúgy azt megjegyezném, hogy jó darabig a konzol is ugyanúgy drága volt,mint a PC. Én anno a PS3-at 120k-ért vettem. Jó hogy nem adják ma is ugyanannyiért, amikor már elég "régi vasak",és kompromisszumot kell kötni a grafika és a még elfogadható fps között.
-
Ateszzero
őstag
válasz
mcwolf79 #105 üzenetére
Akkor nem értetted a hasonlatomat.Te bajod. Szerintem mindenki más értette rajtad kívül.
Egyáltalán nem arról van szó hogy a szar az olcsó. Ez nem vita tárgya, ez így van.
Itt most egy több éves xbox-ról van szó amit te egy mai i5-ös fullos pc rendszerrel hasonlíttál össze . Én mindössze annyit kértem hogy egy ugyanannyiból összehozott pc-vel hasonlítsd össze a játék grafikáját ,(de nem hiszem hogy el fog rajta futni), mert így egyenlőek az erőviszonyok.Nekem meg kifejezetten tetszik amit az xbox-ból kihoztak az utóbbi időben( Crysis 2, Batman AC, BF3, Forza 4).Ezért is álltam most a védelmébe, nem azért mert a pc-sek ellen vagyok(mert nem vagyok).
-
catroot
veterán
válasz
Plazmacucci #103 üzenetére
Most az relatív kinek mi a közepes
Egyébként teljesen értelmetlen azon vitázni, hogy hol szebb. Pc-n mindig is szebbek voltak a játékok.
Csak az én esetemben, lehet, hogy konzolon jobb élmény játszanom, mert teljesen akadás mentesen fut a dolog azon a grafikán, míg PC-n kompromisszumot kell kötnöm, hogy kinézzen valahogy/fusson jól. Persze itt meg számít, hogy kinek milyen vasa van.
-
válasz
WongFeiHong #102 üzenetére
El tudok képzelni egy ilyen Crysis szerű gépigényt. Ultrán a legjobb gép is megfekszik, de medium/high-on nincs vele gond közepes konfigon se.
-
catroot
veterán
válasz
superTibcsi #98 üzenetére
Akkor sem értem miért csodálkozás tárgya, ha a BF3 szebb lesz boxon, mint a BF2 volt (ha erre gondolt).
@(#99) Ateszzero
Arra azért kíváncsi leszek, hogy a PC-seknek hány %-a fogja (tudja) majd full maxon játszani, akár multiban is, főleg itthon.
Új hozzászólás Aktív témák
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)