Hirdetés
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- E-book olvasók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED monitor topic
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Recon666
Közösségépítő
Ütős lesz.

-
WonderCSabo
félisten
Csak most láttam a videót. Nagyon brutál jól néz ki! De asszem ehhez sok pénzt kéne fektetnem a gépembe.

-
MarcL
tag
Hát ez nagyon odab*szós game lesz

-
EczkE
veterán

-
Kassadin
addikt
Még jó hogy a mostani németeknek annyi közük van a második világháborúhoz, mint a mostani amerikaiaknak az őslakosok likvidálásához...Undorító dolgot műveltek az akkori náci németek, ez tény és való, csak nem a leszármazottaik a felelősek érte.
Játék ötlethez: Ha lenne egy játékstúdióm, simán belevágnék, rengeteg fronton harcoltak a németek, szóval azt hiszem nem 10 órás single playert lehetne kihozni, természetesen a végén veszítenél...
Neoteric: Vérpistike maradjon a cod-nál, az való neki.
-
Neoteric
addikt
Az a baj, hogy akkor hiába lövöd halálra a ruszkikat, jön majd egy intro, ahogy a vöröshadsereg ledózerol mindent, aztán GAME OVER. Te meg majd pislogsz, hogy mivan.
Vérpistike meg szentségel, hogy ő nem ezér fizetett..
De esetleg egy alternatív befejezés.. nácik győzelmével.. viccesebb lenne.
-
feka007
veterán
Nem fognak, örülnek ők, ha lassan békén hagyják már őket az egész miatta. Filmet is csak nagyon ritkán csinálnak (az 1993-as Stalingrad a legjobb talán, nekem az tetszett, nem egy szokványos film, de a lényeg, hogy igaz, nem csak vmi kamu), nem valami büszkék erre a részükre a történelmüknek. Azért tény, hogy az nem olyan volt, mint a vietnámi háború, amit az USA benézett, de a dollárokon kívül nem sokat vesztett vele.. Tény, hogy voltak jó hatásai is a dolognak, de nélküle feleakkora szarban sem lennénk, mint most.

-
7600 GS
addikt
Mégegyszer megkérdezném: Xbox kontrollert a PC-hez támogatni fogja a játék?
A repülőgépek miatt kellene. -
xavix13
őstag
válasz
Sontir Fel
üzenetére
Hát egyenlőre nem...
Hacsak a DICE megnem gondolja magát a későbbiekben... -
Jakesz
addikt
válasz
huntermati
üzenetére
Biztos nem

-
huntermati
aktív tag
Gondolom E6600-al, meg 9800GTX-el nem fog menni maxon

-
Mukorka
addikt
válasz
Robi BALBOA
üzenetére
Oké de eddig nem sok konzolos ganeplay volt. Ha megnézed a legtöbb pc-n fut. C2-nél nagy volt a konzolhype, itt meg eddig kb mindenben a pc verzió tud többet.
Ja, és ez nem Nvidia lesz hanem AMD.

-
Gergosz2
veterán
az xbox húzócímei a cod meg a gow.
Én is remélem hogy nem valami konzol portot kapunk bf3 címen(ugye a bfbc2 konzol port volt , annak köszönhető a gépigénye.)
De én bizakodom , leglábbis azért mert pc-n 64 fős multi lesz, meg nagyobb mapok, de ez így nem jelent semmit mert ha a játékot portolják, és csak nagyobb mapokat tesznek hozzá akkor nem vagyunk előrébb.Én azért bízok a bf3 ban

-
huntermati
aktív tag
Ez már döfi

-
fasirTTT
őstag
válasz
Robi BALBOA
üzenetére
na ha már erre 2en is gondoltunk akkor van itt remény kérem szépen
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Yany
addikt
Ez a common rose, ez micsoda?

-
fasirTTT
őstag
ebbe én is biztos vagyok, hogy PC-s eladásokban a BF+ tarolni fog mindenhol. Xcuc meg pées nem olyan biztos, ott lehet ez a cod fog darálni, de kitudja mit hoz a jövö.
remélem ha nagyon jók lesznek az eladások pc-n (amire igen nagy az esély) akkor erre felfigyel a többi nagy cég is, hogy "hoppácska, ha minőségi, kellően leoptimalizált játékot adunk ki pc-re lehet meg is veszik? " -
Yany
addikt
Egy dolgot kérdeznék csak félve: lesznek benne squad-ok, mint a BC2-ben? Csak mert szerintem a legjobb dolog, ami multis FPS-ekkel történt az elmúlt pár év(tized)ben, az a 4 fős squadok támogatása a BC2-ben.
-
xavix13
őstag
válasz
Sontir Fel
üzenetére
-
7600 GS
addikt
Végre igazi nagy csatákat vivhatunk mi PC-sek, erre vártam már régóta!
(Ilyen téren mondjuk a BC2 sem volt rossz, sőt kifejezetten jó). Azért az durva, hogy a megjelenés előtt kb 4 hónappal az 576-ban elfogyott az összes Limited Edition kiadás. Durva eladásokat fog produkálni ez a játék PC-n is, és ez még csak Magyarország.Szerintem le fogja söpörni a MW2-t.
Apropó, Xbox kontroller támogatva lesz? Repüléshez azt használnám.
-
Erdei88
veterán
Ez a videó teljesen meggyőzött az előrendelésről

-
HS 2142
őstag
Na itt már inkább átjön a BF hangulat, mint az Operation Metrónál, viszont szívesen néztem volna 5 másodpercnél tovább egy szemszögből/kameraállásból, mert ez így elég kusza lett.
-
dave666
aktív tag
Már várom a megjelenést

Nagyon szép grafikával készült, igazi nagy durranás lesz
-
csaabz
őstag
Nagyon várom, főleg a grafika miatt...
-
7600 GS
addikt
A videóhoz: Azthiszem Mi FPS játékosok valami ilyesmire várunk már a BF2 óta (én igazából az 1942 óta, mert én nem toltam annyit a második résszel). Egyszerűen zseniális fegyver és harckocsi arzenál lesz a játékban, no meg ugye a légi járművek is. És ugye elsősorban PC-re fejlesztik, és nagyon jól lehet majd skálázni a játékot.
Én már tűkön ülve várom.Én nem mondok véleményt az új COD-ról amig nem láttam annyit belőle, mint a BF3-ból. Meg ugye a két játék nem is teljesen ugyanaz a kategória, de majd meglátjuk ősszel, hogy ki jön ki jobban ebből a háborúból.
Azt esetleg valaki tudja, hogy a játék támogatni fogja-e az Xbox kontrollert? Mert én azzal szeretném irányitani a MIG-et, nem pedig billentyűzettel.

Marci
-
Na ehhez képest az új kod szarcsi-foscsi, mind grafikailag, mind játékmenetileg.
-
Jarlaxle
senior tag
Bc2 indulasa eleg siralmas volt, negyed orankent "Lost connection to EA servers", termeszetesen mindig akkor amikor valami durva statot hozott ossze az ember jo sok medallal.
Hat ha abbol nem szereztek eleg tapasztalatot, hogy hogyan kell eroforrast biztositani, egy ilyen nepszeru multi jateknak akkor sehol.
Grafika amugy egy BC2 szintnek tunik, kicsit javitott rombolassal, ebbol kiindulva szerintem gyengebb gepeken is el fog menni, de egy 4 mag az nem art majd itt se.A video amugy innen toltheto le, youtube-osnal jobb minosegben: [link]
-
feka007
veterán
Na ez visszadta a hitem, fasza.
Ez tényleg Battlefield 3 lesz, nem Bad Company 3.
Ez nagyon fasza.#20 megint én:
Single év játékára esélyes a Crysis 2 (nálam biztos), bár még a BF3-nak is lesz. MW3 multi nálam már kimarad, full MW2 meg itt a BF3. A single viszont ott is ütős lesz. -
Xaels
félisten
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Elég sokan rendelték elő BFBC2-t. Az első napokban, hétben folyamatosan összeomlottak a szerverek.
-
Stauffenberg
nagyúr
Az oké, hogy összesen elment belőle 9 milla, de arról volt szó, hogy több előrendelőt fogtak BF3 esetében, mint amennyien előrendelték a BF
C2-t. Utóbbinál nem tudom mekkora volt az előrendelők száma, de ha nem volt túl nagy tolongás megjelenés előtt akkor nem lehetetlen kilencszeresére növelni az előrendelői kedvet. -
Kashim
őstag
Hát ez valami brutális lett. Asszem újra gépet kell vennem, mert ezt a 64 fős multit látnom kell. MUSZÁJ LÁTNOM
-
cimabue
tag
Kellemes cucc lesz. A blogon azt írták, hogy már most 10x annyian rendelték elő, mint a BC2-t. Abból meg ha jól tudom vmi 9 millió fogyott. Akad majd mit gyúrni a szervereken...
-
qad
senior tag
NEEEEEED !!!! A mindeségit neki........ Ezzel a videóval (már csak ha a fele is igaz ) egyből megfőztek. A többi vidi sem volt rossz, de itt egyből azt éreztem hogy ez az igazi multi-ra kihegyezett, atom jó grafikájú game. Ez biztos vétel lesz már csak a gépigény izgat.... ugye.
-
Xaels
félisten
Isteni játék lesz csak remélhetőleg felkészülnek szerverügyileg is az DICE/EA-nél mert ciki lenne megismételni a BC2-es startot. Igaz, akkor nem számított senki arra a rohamra.
Viszont ha a Multi döcögősen indul, akkor addig elleszünk a COOP móddal amíg nem stabilizálódik a helyzet.
A videó megunhatatlan. Először telefonon néztem meg és azóta még vagy 4szer. Látványban nem lesz hiány. Kellemes egyensúly van a látvány és a tartalom között.
-
Góliát
őstag
Hujjjjjjj, daráló. SZERETEM mert az enyém lesz a kicsike!

-
Lewzke
őstag
válasz
ProEvoFan
üzenetére
A Crysis 2-nél jogos volt az a rinyálás, elvégre mégis csak egy grafikai techdemo ("név kötelez"). De egy BF játéknál meg a veteránok inkább annak örvendenek ha nem kell új gép.A lefele való skálázódásra vagyok kíváncsi. De mégis van egy olyan érzésem, hogy én is kénytelen leszek újítani, nem akarok kimaradni ebből a mókából. Hú alig várom ...
-
Hell
tag
Előrendelve!

-
creed13
tag
Na VÉGREEE, egy normálisnak mondható hangulatos MULTI video, az eddigiek alapján nem győzött meg ez a rész /pedig megvettem eddig mindet/, mert a single hidegen hagy, na de ez alapján és még 1-2+ video alapján aztán lehet mégis csak "must have" lesz...

-
mcwolf79
veterán
Visszatértem a PC-hez. Meguntam a lowres, agyonblurozott konzolgrafót
Mostanában (BF3-ig) jobbára úgyis csak SC2 megy Nálam.
Exklúzívokat lenyomtam amit akartam (majdnem mind2 konzolon; Wii nem számít, az csak számológép). Inkább kevesebb játékkal játszok, de ott ne legyen kompromisszum. -
papi20
tag
Ez kemény lesz.
-
Sontir Fel
őstag
Nagyon tetszik, nagyon akarós!
Azt külön értékelném, ha lenne az enginerbél Stinger
-
Gebriel
veterán
Most már csak PC-n nyomod vagy konzolozol még?
-
Kassadin
addikt
Brutálisan néz ki, de nekem már a bc2 se futna normálisan. Szóval ehhez teljes gépújítás kellene.

-
mcwolf79
veterán
Az lehet, mert a sok "birka" meg fogja venni a következő CoD-ot is,mert annak a neve CoD. Ment a fika hónapokig, hogy bugos az egész multi, de a sok balek ennek ellenére is meg fogja venni az új részt (még így is ,hogy azt is a tréarch fejleszti).Pedig már a MW utáni részek sem voltak teljesen garanciák a jó játékra (magánvélemény).
A 2 között az a különbség, hogy szerintem ahhoz képest hogy mikor adták ki a BF2-vel még most is sokan tolják. Valszeg ez lesz a BF3 esetében is. -
Lewzke
őstag
válasz
Butcher-HUN
üzenetére
Az lesz igazán az optimalizált ha alacsony beállításokkal egy C2D + 8800GT+ 3 GB RAM, konfig képes lesz +35 fps-re.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Mukorka
addikt
Na és itt merül fel a kérdés hogy miért? Tudom hogy a Cod híresebb és eddig is elég beteg eladásai voltak, de miért marad ez így? Pont az ilyenek miatt is mint te, hiszen magad is elismered: "Játékmenetben tény, hogy a BF3 sokkal többet fog nyújtani" . Laikusként akkor nem ezt kéne venni?

-
Butcher-HUN
senior tag
Na erről van szó kérem szépen! Ez a játék le fogja alázni az elkövetkezendő 3 évig a piacon az összes FPS játékot. Frostbite 2 rulez! Cryengine 3 felkötheti a gatyát. Amit olvastam róla hogy optimalizált lesz. 4 magos proci 3GHz, 4GB ram, GTX460 elég lesz neki bőven. Elő is fogok rendelni rá az tuti. Aztán a hűvös téli estéken lehet kenni neki a multit csak győzzem energy itallal.

-
ProEvoFan
nagyúr
beszarás!

elő is rendeltem
azt hiszem ha beszállok egy helikopterbe, akkor sohasem fogok onnan kiszállni
-
Jakesz
addikt
-
megint én
őstag
Ezek után ha valaki azt mondja h a Crysis2, vagy a Modern warfare 3 az év játéka az HÜLYE!!!!
-
Silentfrog
veterán
Finomságos!

-
Boxi88
őstag
válasz
Robi BALBOA
üzenetére
Bízzunk benne!

-
fasirTTT
őstag
játszani játszottam vele, de tény hogy nem annyit mint a coddal. félreértés ne essék nem azt mondom hogy nincs benne akció, csak 1 cod sokkal pörgősebb, és darásabb, és egyre jobban igaz ez az új részekre. azt gondolom ennél már nem lehet pörgősebb, darásabb aztán nem a f@szt nem. BF ezért is tetszik, mert ott még korlátok között tartják

BF3 elő van már rendelve
-
mcwolf79
veterán
OMG

Nem akarok flame-et kelteni, de a CoD-nak fel kell kötnie a gatyát! Tudom, nem teljesen egy kategória, de ez QRVA jól fest eddig, és az eddigi részeket tekintve a játékmenet is überbrutálfaxa lesz

-
Boxi88
őstag
Nagyon jó kedvcsinálóra sikerült ez a videó! Reméljük jól optimalizálják...

-
Cucuska2
addikt
Elnézést, de besz*rtam.
Ez nagyon jól néz ki.
-
-
Bavid
senior tag
Ez nem kicsit durva.

Jó lesz ez nagyon is, végre átjött egy kis bf2 feeling.

-
Slystyle
őstag
Ez szép, meg minden, bár nekem nem a kedvenc játékom, de eléggé gondolkodom rajta, h meg kell venni. Amikor az a kis távirányítós cucc belemegy a betonba az nagyon jó kis részt volt.
Legalább látszik, hogy van humoruk a fiúknak. 
-
Lewzke
őstag
Wow, ez tetszik. Elég intenzív csaták lesznek, ha a fejlesztők kiegyensúlyozzák a multit akkor ez lesz tényleg a következő évek legjobb multiplayer fps-e.

-
Gebriel
veterán
Az biztos, hogy láthatólag jó nagy pályák lesznek..
Kíváncsi lennék mennyi lesz a max playerek száma, mert gyalogosként viszont túl nagy a terület. Grafikai fejlődés meg egyenesen lenyűgöző.
Tegnap elő is rendeletem a játékot.
-
Jander
senior tag
Ezt is nézzétek meg:
PS3 Co-op demo gameplay!
http://www.gametrailers.com/video/gc-11-battlefield-3/719048Nem a legjobb minőség, de legalább látni a coop lehetőséget!
-
harry3
őstag
Na tessék, akik a kicsi pálya miatt hisztiztek, remélem most már nyugodtan tudnak aludni.
(#2) K!LLeR : Igen, hogy nagyon elkodosodott.

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- MIUI / HyperOS topik
- Arc Raiders
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- LG UltraGear 39GS95QE-B OLED Monitor
- IPAD 7 2019 Wifi+Cellular 128GB , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- Ps5 slim digital bontatlan 2 év MM gari!
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4113
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Mostanában (BF3-ig) jobbára úgyis csak SC2 megy Nálam.