Új hozzászólás Aktív témák
-
én meg akarom tanulni, hogy hogyan is működik a linux. azt hiszem az ubuntu ehhez jó kezdés volt, mert mindent a seggem alá tolt, de lehet "kézzel is turkálni a konfigokat"
most ki szeretném próbálni, hogy eleget tudok-e ahhoz, hogy egy debiant is kezelni/használni tudjak -
nem sokat használtam eddig Debiant (az egyetemi géptermekben az volt még tavaly, de az elég alapszintű használat volt, csak programoztunk rajta, és mostanra le is cserélték Fedorára) de ha nem próbálom ki otthon, akkor sose fogom megszokni
úgyhogy szerintem este vagy valamikor a héten give it a try... aztán ha nagyon nem boldogulok, akkor vissza rakom az Intrepidet
-
ki kéne próbálni...lehetséges úgy lecseréni az Ubuntut Debianra, hogy megmaradjanak a beállításaim etc, vagy inkább ne próbálkozzak ilyenekkel?
mennyire nagyon különbözik a Deb az Ubitól? a 8.04 megjelenése óta használom az Ubuntut (és úgy általában Linuxot) úgyhogy nagy guru még nem vagyok, de már elég sok mindent tudok
-
-
-
-
nem a Debiannal van a baj, hanem a géppel...
egy öreg PowerPC procis Mac, a saját op.rendszere (Mac OS 8) bár már több mint 10 éve lett telepítve, ma is hibátlanul megy, csak cseppet túlhaladott, így meg semmire sem jó (Ethernetes nettel sem nagyon tud mit kezdeni)
ezért akartam rá Debiant, de sajnos csak floppyról tud bootolni, CD-ről nem, így külön boot-floppyt kell csinálni, ami indítja a CD-s bootot, ezt szedtem is a Debiantól, de sajnos sokadik lemezzel, sokadszorra sem akar bebootolni róla, így már ezen elakadt a project... -
tizenkét architektúrát teljesen támogat - ejj, ha egyszer el tudnám magyarázni az öreg PowerMacnek, hogy hogy kell CD-ről bootolni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest