Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mit moddoljon, ami még nem RGB és nincs agyondesignolva...? Meg különben is, kiveszett az a generáció, amelyik még foglalkozott dolgokkal. Egy jó mod rengeteg energia, szaktudás, gyakorlatot kíván. Nekem sajnos nem sok lehetőségem volt ilyesmit csinálni (főleg hely és szerszámozottság híján), de kedv lett volna. Ugyanakkor sajnos alig ismerek olyan embert, akinek ne lenne furcsa, hogy valaki valamit elkezd maga alkotni, ahelyett, hogy megvenne valamit készen. Divat lett a semmivel sem törődés, semmivel sem foglalkozás. Ugyanez a jelenség figyelhető meg annak kapcsán, hogy ha bármi nem működik, vegyél újat.
@Kalandor : De a modding azért értelmezhető alkotásként is. Ez a része miért halt meg?
Én csak azért akarok állandóan rácsból építeni házat, hogy valami egyedit alkossak. Amit én készítettem.
Ugyanez lesz az IKEA szalvétatartóba épített router is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest