- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tom_tol
addikt
10 000SEK cca. 300k lesz/db , és 2 000SEK a stativ ha az is kell
-
Stanchore
senior tag
Leírva nem rossz, azért kíváncsi lennék hogy szól..
Origin / Steam: Stanchore
-
titán
válasz Polarstar #17 üzenetére
A Bang-ot nem kell fikázni.
Nem kell, de divat is fikázni, és emellett sajnos rá is szolgáltak.A cég minden tagja zenél is hangszereken - hiába technikusok, műszerészek.
Ennek sajnos az ég világon semmi köze a hangminőséghez.Értenek hozzá és ez bizony látszik a minőségen is.
Legfeljebb látszik rajta, mert hallatszani nem szokott.Egy ilyen cuccot az ember nem 2 évre vesz.
Ez így van.Ez nem teszkó Teknika hi-fi!
De nincs elég messze tőle.[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
nagyúr
Egyetértek!
A Bang-ot nem kell fikázni. A cég minden tagja zenél is hangszereken - hiába technikusok, műszerészek.
Értenek hozzá és ez bizony látszik a minőségen is.
Egy ilyen cuccot az ember nem 2 évre vesz.
Ez nem teszkó Teknika hi-fi!Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Flitter
tag
válasz Deadzone41 #7 üzenetére
Deadzone41
"""egy belépő sztereo lánc szétalázná hangminőségben."""
Még egy magas kategóriás is elbújhat mellette. Talán a Revox az méltó ellenfél lenne.
Azért arra befizetnék. Aki nem ismeri nem hallotta az elképzelni sem tudja a B&O hangvilágát.
Nekem speciel egy 5.1 hangrendszerem (1999)van a NASA fejlesztette hozzá a kerámia hangszórókat és nem hallottam még egy olyan szerelvényt ami ami csak meg is közelítette volna ezt a minőséget,legalábbis a köreimben.100W nincs torzulás,az meg bőven elég egy lakásba.A kis satelitek mindösszesen 10CM-esek.
Lefogadnám,hogy ez a falra szerelhető tv hangszóró nagyon nagy márkás úgynevezett hifi cuccokat is megszégyenítene.UI:Hifi buzi vagyok
[ Szerkesztve ]
Állampolgári jogom hülyének lenni! By:Flitter
-
titán
Csak hogy tisztázzuk, ez egy 1100 eurós hangfal, amit B&O-ról átszámolva normális gyártók árkalkulációjára, kábé ha százezres hangminőséget jelent. Na jó ezt természetesen nem kell szó szerint értelmezni, de valószínűleg nem járok messze az igazságtól. Szóval sok csodát nem érdemes ettől a hangfaltól várni. Pont olyan lehet a hangja, amilyennek a kialakításból fakadóan el lehet képzelni... (tömören: sz.r)
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
zetor2000
őstag
Meghallgathatóak a cuccok a bemutatóteremben, Azt mondják, annyit kell beleölni, hogy legyen mindenből, amit el szeretnének adni 1-1 db mutogatni. Én anno jelentkeztem, hogy meghallgatnék vmit, de aztán elmaradt, pedig kaptam visszajelzést, hogy mehetek. De Grazban anno fülemen volt egy 6000 schillinges füles (2-3 havi fizu volt akkor átszámolva). Az nem volt rossz.
Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
bteebi
veterán
74 dB-es jel/zaj arány? Mi van??? Mondjuk ettől függetlenül elég jól szólhat. Azért gondolom ez is kerül majd vagy 1 millába, mert hát B&O...
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
elefant
őstag
válasz sing1ep1ayer #11 üzenetére
ehh akkor nem értem.
én csak arra próbáltam utalni, hogy van egy csomó (akár kompakt) házimozi szett, meg hangfal, ahol ilyen többszáz wattos hangteljesítménnyel dobálóznak, de hogy igazából ez a 80 is több, mint elég, ez nem kevés.
-
elefant
őstag
válasz sing1ep1ayer #8 üzenetére
egy 40 négyzetméteres panelban egy normális 2x10 wattos hangrendszer is jól szólna...
-
M@trixfan
addikt
Abban biztos vagyok, hogy nagyon szépen szólnak és nyilván nem lehet gyenge minőséget eladni egy ilyen márkánál. Viszont annyira nem az én világom ez a márka és úgy általában a hasonló márkák. Én egyszerűen nem hiszek abban, hogy valaki minden fajta eszközben hasonlóan kimagasló minőséget tud képviselni és itt most szakadjunk ki az IT világból, ahol rengeteg termék ugyanazon technológiai kör más megközelítésű alkalmazása. Eddig bármilyen Bose, BO, stb "trükkös" terméket hallgattam mindnek volt egy saját jellegzetes, hangolt világa. BOSE-nál ez már 10 perc hallgatás után nagyon idegesítő volt. Nyilván egy notebook esetén tényleg csodát lehet művelni egy az adott membránhoz illesztett DSP-vel és kalibrációval egy 2 centis membrán esetén. Autóban ugyanígy, ahol szinte semmi akusztikus illesztése nincs egy hangszórónak. Mellesleg inkább ez mint azok a nevetséges puffogó sz@rok a tuning-izomagy vackokban, amiket akkori barátnőmmel már aszkézisből is meghallgattunk autókiállításon. Utána beültünk egy Lexus-ba, ahol lehalkult a külső zaj és megszólalt a zene
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
sing1ep1ayer
őstag
"...maximális teljesítménye „csak” 80 watt, ami azért egy átlagos otthoni környezetben több mint elég..."
Ez kétség kívül így van; egyedül abba kötnék bele, hogy Bang & Olufsen modelleket valószínűleg nem átlagos otthoni környezetbe vesznek. A többség feltehetőleg még csak nem is látott ilyesmit soha életében. Ennek ellenére biztos jól szólna a 40 négyzetméteres panelben.
-
Deadzone41
őstag
már megint egy drága luxus kacat , ejnye prohardver. nem lepődnék meg, ha egy belépő sztereo lánc szétalázná hangminőségben.
-
nagyúr
Ha-ha-ha!
Had ne értsek veled egyet!
Én kinéztem anno egy kobra panelos Pana iszonyat nagy dögöt.
Abban is az a bizonyos akusztikus lencse nyomul, be is fejezték gyorsan a gyártását.
Ég és föld a különbség a többi rendszer között.
Ha jó a szoba akusztikája, akkor csodát művel! /Sajnos ebben a lakásban ez is szar... A csoda költözésig elmarad./
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Zirowe
nagyúr
Gondolom aki ilyet vesz, annak nem a hangzás a fontos, hanem, hogy minél nagyobb legyen az összeg a számlán.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Sanya
nagyúr
válasz RetepNyaraB #3 üzenetére
Bang & Olufsen hangszóró van a laptopomban (N53), de jobb, mint az összes eddig hallott laptop hangja
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
RetepNyaraB
veterán
Innováció ide, avagy oda erős kétségeim vannak egy falra akasztható, nulla mélységgel rendelkező és kifejezetten tv-hez fejlesztett hanszórórendszer képességeit illetően
De biztos megvan a célközönség, aki nem sajnálja a pénzét Vertu mobilra és csili-vili Beora"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
guppy_83
tag
Az a réteg is a prohardvert olvasgatja aki ilyet vesz otthonra??
szeretném egyszer meghallgatni ezt a kategóriát is.... rettentő kíváncsi volnék a minőségére.......olyan még sohasem volt hogy semmi sincs...
-
Squirrel
őstag
Soha nem hallottam B&O hangfalakat (kiveve A5-os Audiban, ott szepen szoltak), kivancsi lennek, en hallanek-e kulonbseget egy kb. 100-150 ezer Ft-os hagyomanyos hangfalhoz kepest. Mert ez tuti nemannyiba kerul
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Proxmox VE
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Lexus, Toyota topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 11
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...