B&O BeoLab 12-1: befutott a prémium hangfalcsalád legkisebb tagja

Hirdetés

A felsőkategóriás termékeiről ismert Bang & Olufsen BeoLab 12 névre hallgató hangfal szériája már egy ideje bemutatkozott, és most a vállalat bejelentette, hogy karácsonyi őrület közepén piacra dobja a sorozat legújabb elemét, a 12-1 névre hallgató terméket.

Bang & Olufsen BeoLab 12-1
Bang & Olufsen BeoLab 12-1

Ez egyben a család legkisebb teljesítményű tagja, hiszen a D osztályú ICEpower erősítővel ellátott modell maximális teljesítménye „csak” 80 watt, ami azért egy átlagos otthoni környezetben több mint elég. A technikai specifikáció 45 - 22 500 Hz-es frekvencia átvitelt és 74 dB jel-zaj viszonyt ígér. A gyártó korábbi termékeihez hasonlóan ebbe is bekerült az exkluzív Adabtive Bass Linearisation (ABL) nevű technológia, amely elméletileg a mély hangok telt és gazdag megszólaltatását biztosítja. Szintén a szép hangzás érdekében vetették be az Acoustic Lens Technology-t, aminek a célja, hogy minimalizálja a plafonról és padlóról visszaverődő hangok arányát.

Bang & Olufsen BeoLab 12-1
Bang & Olufsen BeoLab 12-1

Támogatja a DLNA és AirPlay szabványokat, azaz biztosítja a vezeték nélküli adatátviteli kapcsolat megteremtését más kompatibilis eszközökkel, így a kábeleket jó esetben el lehet felejteni. A külsejében egy hullámot idéző termék dizájnjáért ezúttal is David Lewis stúdiója felelt, és két színben, fehér vagy ezüst változatban érhető el. Az állványra szerelhető, illetve falra is akasztható, elsősorban tévék mellé szánt termék áráról egyelőre még nem szolgált információval a gyártó.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés