-
PROHARDVER!
Lenovo P70-A téma összefoglaló
Fontos információ, hogy a Flashtools használata során SOHA ne nyomjatok a FORMAT-ALL opcióra!
Flashtools használata előtt MINDIG legyen mentés. Bővebben az összefoglalóban található leírás hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
-
Tenkes
csendes tag
Kérem próbálja ki más is az 1. pontban írtakat és ossza meg tapasztalatait!
Számomkra fontos lenne az "abszolút energiatakarékos mód", de a hibával nem igazán tudom használni. Ha esetleg más is írna ezügyben a Lenovonak, azért külön hálás lennék. Én ezt találtam és erre a címre írtam: meamarketing@lenovo.com
Nagyon köszöönöm.
"1. Az "abszolút energiatakarékos mód"-ból visszatérve sajnos visszaáll néhány beállítás. 129 FW van fenn. Kérem tesztelje eseteleg más is.(Például a "széles érintés" pöttyöt vegye ki, majd abszolút energia takkarékos mód, majd kikapcsolása, és nekem ott a pötty.) Írok a Lenovonak."
[ Szerkesztve ]
ZX81>HT1080>Primo64>Commodore64
-
Thocy a ZAGY
tag
Most kipróbáltam még egyszer, nálam továbbra sem felejti el a beállítást abszolút takarékos mód kapcsolgatása után.
Ami viszont jobban zavar, hogy a céges exchange alapú levelezés elég hektikusan működik, ma pl. még nem jött meg erre semmi, a tabletemre meg igen...
A legtöbb ember nem jut el a ''Miért pont Én?''-től a ''Miért ne?''-ig.
-
beg
veterán
Volt ilyen? Azoknak nem megy fel, akik a frissítés által ellenőrzött alkalmazások közül lepucoltak párat (én is ) De ha azokat nem állítod vissza, letöltheted bárhonnan az update.zip-et, az a büdös életben nem fog felmenni. Ha meg megvannak ezek az alkalmazások, akor OTA-n vígan felmegy.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
grafnet
veterán
Amelyikről inditod az "összes" hívást tedd alapértelmezetté. SIM kezelés -> hanghívás.
A másik SIMet meg rendeld hozzá az adott számhoz. Névjegyzék -> név -> számon nyomva tartod -> SIM társítás.Legalábbis 4.1.1en...
[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
beg
veterán
Ha megoldható lenne, azt írtam volna elsőként, nálam is ez a sorrend. Következő kérdésnek elébemenve bátorkodtam megjegyezni eme balga javaslatomat a kérdezett tényre vonatkozólag.
Továbbá a mélyen tisztelt publikum megbecsült figyelmét hívtam volna fel ezzel a kereső használatának előnyeire.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
TheRealBear
tag
Hahaha igen Tenkes ugyan ez söt elég csak atnevezni a filenevet!xD
Igen sanszos hogy buheraljak eleg rendesen vagy csak valami ultranagy Gixer akadt. Am most elegge "Nép" telefon lett az eladasi fogyasokbol nezve szoval lehet, hogy telleg jót akarnak osszedobni. Plusz tegnap mar az uj android is debutalt a Muffin. Eleg gyorsan lezongoraztak ezt a Nyaloka témát! GingerBread utan mennyi ido eltelt az uj verzio kozott!Ha valami hasznalhato nem valtanak ilyen gyorsan. Ott sztem csunya mellenyulas volt![ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
Kedves Tenkes!
-nincs (minek, 8 óra alvás alatt nem ment le egy százalékot sem az akksi kikapcsolt wifivel és mobilnettel)
-nincs (olyan van, hogy mindegyik hívás előtt rákérdez)Még egy "hibát" látok, legalsó fényerőn is piszok világos de erre hála az égnek van megoldás, csak sajnos nem rendszer szinten.
[ Szerkesztve ]
-
han_lev
senior tag
Miért, ha nem kinai telefon gombjában van, hanem iphonéban, vagy smuéban, akkor nem aggaszt?
Azokra még orosz romot sem nagyon tehetsz, az almára konkrétan semilyet
Más: honnan vettétek a gravity boxot, meg az xpose- hozzá? Kicsit segítsetek
Egyébként nekem is tetszik ez az 5.1 eddig simán megy.[ Szerkesztve ]
Poco F5/pro
-
-=MrLF=-
senior tag
pl. jó még a képernyő lezárása rázással, vagy gyors fotózás bekapcsolás nélkül a középső gombra dupla koppal be lehet állítani hány képet csináljon gyorsan egymás után. (S134, 4.4.4)
protonmail.com Secure Email Based in Switzerland . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . startpage.com The world's most private search engine from Netherland
-
beg
veterán
Vagy letöltöd a PixelPhone alkalmazást ami megjegyzi az egyes számokhoz tartozó SIM profilt és következőleg mindig azzal hívja
Tárcsázó megnyit, jobbra húzás és már azzal hívja, amelyik sim-re bejelöltem, hogy jegyezze meg ezentúl.
Legutóbb 30 Ft-ra le volt árazva, de ennyit is kifizetnék érte amennyi most.[ Szerkesztve ]
-
-=MrLF=-
senior tag
Beállítások -> Személyek (jobbra) -> Fekete képernyő művelet -> csúcssebességű kattintás (elég hülye fordítás)
protonmail.com Secure Email Based in Switzerland . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . startpage.com The world's most private search engine from Netherland
-
Fairplays
aktív tag
válasz Tenkes #13073 üzenetére
Nos, amennyiben securityben beállítjátok a google szolgáltatásokra, a play áruházra, és google alkalmazásokra a teljes bizalmat, onnantól kezdve nem lesznek gondok a GPS-el.
Tehát Security- adatvédelmi őr, legalul megbízható alkalmazások, fentebb említett alkalmazásoknál csuszkát átállítani, teljes bizalomra. (lehet nincs szükség mind a három engedélyezésére)
Talán ez már mindenkinek működik....[ Szerkesztve ]
-
Diabo6
senior tag
válasz Tenkes #13138 üzenetére
Szia!
Bocs, hogy így beleszólok a beszélgetésetekbe, de amiket felsoroltál (rezgés, rázásra elsötétülés stb) mind szerepel a miui megfelelő verziójában. Csak, hogy kijavítsam azt a kijelentésed, miszerint hiányoznak ezek a főzött romokból. És persze nem rábeszélni akarlak. Nekem se kell sok, hogy visszaálljak a gyárira, de most nagyon jól kijövök a miuival. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest