Hirdetés
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Plazma TV topic
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Drágít az Xboxon a Microsoft
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Dell notebook topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Lenovo P70-A téma összefoglaló
Fontos információ, hogy a Flashtools használata során SOHA ne nyomjatok a FORMAT-ALL opcióra!
Flashtools használata előtt MINDIG legyen mentés. Bővebben az összefoglalóban található leírás hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
-
borzosmorzi
tag
válasz
picaro #13519 üzenetére
A fényképezőt illetően egyik ROM-tól sem várnék csodát, ez sajnos hardverszinten van ennyire elszúrva. A legfőbb probléma a szenzor igen magas zajszintje és alacsony dinamikatartománya, valamint az objektív viszonylag gyenge minősége (bár erős fényben, 100-as ISO-n lehet elfogadható részletességű és vonalélességű képet készíteni, ami azt jelenti, hogy a szenzor minősége nagyobb súllyal járul hozzá a gyenge fotózási képességhez).
-
Diabo6
senior tag
válasz
picaro #13519 üzenetére
Szia!
Én ezt a MIUI romot tudom ajánlani. Számomra miden benne van, ami a gyáriban. A 8.0.1-es verzió-hoz magyar patch is van. duplakopp többféle verziója is fellellhető és még működik is. A simek külön csengőjét nem tudom, mert 1 simem van, a fényképezőben működik a HDR is amivel természetes fényben szerintem nagyon jó képeket lehet lőni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kínában jelent meg a gyártó újdonsága, melynek a kellemes specifikáció melletti legnagyobb vonzereje a 4000 mAh-s akkumulátor lehet.
- Samsung Galaxy S23, 8/256 Gb, gyártói garancia 2026.10.01-ig, hibátlan újszerű állapot
- Apple iPhone 14 Pro 128GB 90% Akku. Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1év garanciával!
- IPHONE 16 PRO MAX 1TB WHITE TITANIUM
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független ajándék
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Grafit
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest