Hirdetés
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nyomtató topik
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
válasz
callmeakos #45 üzenetére
Na mondjuk annak ellenére, hogy szerintem se baj, ha elérhető a nagyobb felbontás, én se érzek késztetést erre az egészre. Jó, az iPhone kijelzője valóban tök jó (csak ahhoz volt szerencsém eddig a nagy PPI-sek közül), de én a 800*480-at 4"-en is tűélesnek látom. Sőt, épp a notim 13,3-as kijelzőjét bámulom, miközben ezt a hozzászólást írom és annak meg 1280*800-as felbontása van. Teljesen pixelmentes a kép kb 40-50 centis távolságból.
De mondom, ha van nagyobb felbontás, az sose baj. Viszont számomra nem ez a döntő tényező. Nálam ami inkább az iPad felé billentené a mérleg nyelvét a konkurenciával szemben, az a szolgáltatáskínálat (bár semmilyen tabletet nem veszek szerintem még egy ideig).
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett az új iPad, melyet a kereshetőség miatt a neten mindenki iPad 3-nak fog hívni. A kijelzője elképesztő, processzora nem változott. Alapvetően papírforma.
- iPad mini 6 64GB Fekete Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4063
- Ipad Pro 11 2024 Wifi+Cellular
- Apple iPad (2017) 9,7 Wi-Fi + 4G Cellular 32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPad Mini 6 Wi-Fi + Cellular 64GB Fekete + Smart Folio
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.