Új hozzászólás Aktív témák
-
Jakuu
őstag
válasz
#92253184 #51 üzenetére
Hagyjad, csak erolkodik, ha belinkelek neki a sugarhajtomurol irast, teszem hozza aminek a tipusszamaval kezdtem a masodik hozzaszolasom akkor csak beszel osszevissza oldalakon keresztul. Ha megemlitti a nemet autoiparbol a BMWt,Mercedest es amire leirjak a hightech allapotokat a szereldekben,mint 50 eves csehszlovak presgepek, vagy ilyen idos talpas kezifurogepek,mikbe meg a sorjamentes furokra is sajnaljak a penzt, amirol nyilvanvaloan foglma nincs, akkor megint elkezd felrebeszelni, persze o ezt a minoseget az ajto kattanasabol szuri le. Es akkor meg kozben eloadja, hogy mindenki hulye, csak o a helikopter >P
-
tha_answer
őstag
válasz
#92253184 #51 üzenetére
" A példáid nem bizonyítja az alapkoncepciót, hogy a kínaiak nem tudnak versenyképes fejlesztést csinálni."
idezned hogy ezt hol allitottam?
mar megint arnyekot boxoltok.
ezt csak ti gondoltatok tovabb. leirom tessek, a dji egy fullosan hightech vilagvero ceg a maga piacan. most akkor mar ne gondoljatok tovabb"Láttál már közelről levilágító gépet? Igazából otthon is lehet csinálni házilag. Nem éppen ez a szűk keresztmetszet."
gumit is lehet hazilag csinalni. na de olyat amivel 400-al tud menni egy kocsi, vagy leszallni ra egy ursiklo? az utolso (nano)meterek mindig a legnehezebbek.nem szerintem nem, hanem a sajat hadsereguk szerint se...
azert ragadtam ki ezeket a peldakat mert ezek mutatjak meg egy ipar igazi erejet, az egeszegugyi fejlesztesek es a skalazhatosag mellett persze.
megegszer hol allitottam h a kinaiak nem tudnak versenykepes termeket csinalni?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Csere-Beszámítás! Kezdő számítógép PC Játékra! I7 6700 / 16GB DDR4 / RX 570 8GB / 256SSD+1TB HDD
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest