- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Capella
senior tag
Igen, vissza lehet váltani egy órával előbb, de 10 %-ot levonnak a menetjegy árából. A helyjegyből nem vonnak le semmit, és azt hiszem a pótjegyből sem. Persze ugyanaz, mint a rendes jegynél.
A rendszer egyébként tárolja, ha már beolvasták a QR kódot. Onnan tudom, hogy az út egy szakaszától másik kalauz jön a vonaton, amivel utazom. Egyszer említette a kalauz, hogy a jegyem már korábban be volt olvasva. Nyilván jelezte ezt is a kijelzője a dekódoláskor.
Azután, hogy akkor mi van, ha nem a QR kóddal azonosít, hanem a számkóddal, azt nem tudom. Régen a nyomtatott jegynél előfordult, hogy a QR-t nem tudta beolvasni. Hogy térerő nem volt, vagy sötét volt, vagy csak nem volt elég ügyes, nem tudom, de a számkód elég volt akkor is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest