Hirdetés
- Akciókamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Home server / házi szerver építése
- E-book olvasók
- Philips LCD és LED TV-k
- Házi hangfal építés
Aktív témák
-
szlx
csendes tag
Szegény Moonman, látom már, hogy beálltál szélmalomharcosnak.
De most komolyan! Van annak jelentősége, hogy **** [bizonyos emberek] mit gondolnak a világ dolgairól?
Te is tudod, hogy nincs, én is, ők meg mindegy, hogy mit hisznek.
Akkor meg minek gyötröd itt magad.Az IT-világ meg éli az életét, halad előre, ahogy kell; a szereplői meg meghatároznak mindent, és akiknek itt fel akarod nyitni a szemét, azok nem szereplők sehol, tehát ne vesztegesd rájuk az időd!
Ide inkább csodálkozni gyere!
Tök érdekes, hogy az ilyen "közösség" hogyan "gondolkodik" az IT-vel kapcsolatos dolgokról. Mármint az az érdekes ebben, hogy pontosan tudod, hogy mit, mikor, hogy reagálnak. Ez tök jó! Nekem teccik! Ha lesz időm, akkor pszichológiát és szociológiát fogok tanulni, és diplomamunkámnak majd a "**** [bizonyos emberek]" jelenséget fogom választani. Ez komoly! Fantasztikus anyag, ami az ilyen fórumokon hever, és mivel imádom az informatikát, szerintem állat lesz!----
Kevésbé provokatívan fogalmazd meg a véleményed, kérlek.[ Módosította: 7 ]
-
szlx
csendes tag
Igazából nem értelek Moonman!
Nagyon tetszik a "lázadó szabadságharcos" kifejezésed, de szerintem sokkal jobb a ****.
Teljesen értelmetlennek tartom, hogy egy ilyen "közösséggel" vitatkozz.
Nyilván jó ember vagy, és ezért megpróbálsz egy kis gyertyalánggal valami fényt bevinni a közösségi szellemtanyára, de minek?
Szerintem nem olvastad még a Kazohiniát; ha viszont igen, akkor meg tényleg minek fárasztod magad, hiszen tudod, hogy semmi esélyed!
[ Módosította: 7 ]
Aktív témák
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- sziku69: Szólánc.
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Akciókamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Milyen monitort vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3384, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest