Hirdetés
Aktív témák
-
Depression
veterán
Próbálkoztam vele, de 2 napig azzal szórakoztam, hogy megtalálja a wi-fimet, de egyszerűen képtelen voltam elmenteni a beállításokat. Aztán feladtam, sosem látott netet.
Messze van még a felhasználóbaráttól. Az átlagembert az érdekli, hogy menjen, és nem az, hogy értsen hozzá. A mai világban nem megengedhető, hogy pl. az apám konzolt nyisson meg, és parancsokat gépeljen. Jobb, vagy sem, a windowsban csak OK gombokat kell nyomkodni. ubuntuban egy film lejátszása sem oldható meg alapból.
Én rászántam egy kis időt, de beleuntam, hogy neten keressek megoldást mindenre, nos ezt egy 50 éves személy sosem fogja megtenni.
Majd egy pár év múlva ismét rászánom magam, de messze van még a könnyen használhatótól.
De ha most elkezdenék ált. Iskolában is ezt tanítani, valszeg többen fejlesztenék, és végre foglalkoznának az egyszerűséggel is.
Aktív témák
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen RAM-ot vegyek?
- OLED monitor topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- World of Warships
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Hibátlan, megkímélt! II Lenovo ThinkPad T540p II i7-4800MQ I GT 730M I 8GB I 240 GB I 15,6" FHD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest