- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
Hirdetés
Aktív témák
-
azbest
félisten
persze, hogy jó az ingyenes program nekem, rövid távon...
az ms más szoftverei árából fedezi a virtualpc-t, míg a vmware kifejezetten virtualizációra spacializálódott cég... gondolom hasonló a helyzet, mint az ie esetén... hogy "veszteséges" módon készítik el (hiszen nem hoz közvetlen bevételt, hanem más piacok nyereségét fordítják rá) és ezzel kiszorítják a célszoftverek gyártóit, mert azonkak nincs office vagy win programjuk ami fedezné....szóval kicsit fura gondolatmenet, hogy képes vagyok ráfizetni egy termékre, hogy kiszorítsa más cégek termékét ... persze hosszú távon jó stratégia, hisz a végén sok versenytárs bedobja a törülközöt, akik ebből éltek.
Valóban sokkal kevesebbet tud még a vpc mint a vmware... ez a vmware szerencséje.Nem vagyok benne biztos, de talán "keresztfinanszírozás" a neve az ilyen stratégiának. Ez a verseny ellen van ezért általában tilos, azt hiszem.
Osx alatt azt hiszem a VPC és a VmWare is fizetős. Win alatt sokféle ingyenes van. Linux alatt sokféle, kivéve VPC (mert az nincs). Van egy szűkebb csoport ami minden platformra ingyenes, általában azok mögött is nagy cég áll.
--korábban valaki írta hogy linuxot nehéz telepíteni bizonyos chipsetre, mert nem támogatta... hát nemrég olvastam, hogy bizonyos dell laptopra csak úgy megy fel a vista, ha ide kompatibilisre veszik a vezérlőt (különben telepítés elején még látja a sata lemezt, a végére pedig elveszti)... Vista alatt moonman a tanúm, hogy megszívatott az nvidia a hülye default hálózati driver beállításával... minden oprendszeren van probléma a driverekkel.
Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jogász topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xbox Game Pass [2025] - Az augusztusi lista
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Filmvilág
- Sorozatok
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- További aktív témák...
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest