Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
Ilyenkor érzem azt, hogy jó helyre kellett volna születni, persze tisztában vagyok Afrikával, stb... Most zajlik a VR forradalom és nekem még mindig az isteni magyar műszaki és gazdasági felsőoktatásban kell rothadnom és még utána sem látom azt, hogy valami értelmes dologgal foglalkozhatnék. Annyi bűnöm van, hogy több minden érdekel, művész képességű is vagyok és egyetem elején akkori barátnőmet nehezen "hevertem ki LOL
" és emiatt szénnécsúsztam.
Nekem ebben a mostani állapotában is kellene a még teljesebb VR élmény miatt. A végleges Oculus Rift első napos vétel lesz. A VR-nek a nem kimondottan rá fejlesztett kompetitív játékokban van szerintem a gyengéje. Valaki menő módon becsatlakozik egy multiba és sima egér-billentyű párossal szétszedik egy pillanat alatt. Egyébként fantasztikus lehet az élmény, de azért nem tudom mennyire stabil ez egy hirtelen megijedésből fakadó ugrás esetén. Ugyebár itt már egyre hihetőbb a világban való létezés.
Új hozzászólás Aktív témák
- iMac 27" ( 2017 ) Core i7 1TB SSD 16Gb
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- BONTATLAN GARANCIÁLIS APPLE IPHONE 17 PRO ÉS PRO MAX SZÉRIA
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3080 10GB OC - Garancia - Wellness done
- Honor Magic5 Pro 12/512gb, Zöld, 13 hónap garanciával, eladó!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest