Új hozzászólás Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
Valószínű a jövő az inside-out tracking teljesen dinamikus módon. Az Oculus részéről azért lehet érezni némi nyomást a Vive jól működő "room scale" rendszere miatt. Viszont ha már itt tartunk akkor szerintem inkább a vezeték nélküli videóátvitel lett vollna a "killer feature", nem az integrált SOC. Persze kell ezzel is foglalkozni, nem azt mondom. Hihetetlen tempóban fejlődnek ezek a SOC-ok, az iPhone-nál látom hogyan duplázódik a teljesítmény. A vezetéknélküli videóhoz használt optikai vagy nagyfrekvenciás rádiós eszköz is támogathaná a követést mint valamilyen referencia pont/forrás.
Azt amúgy még mindig úgy gondolom, hogy az USB-ben 2-3ms késés még ott van. Nem olyan jó az USB mint amilyennek sokan gondolják és a sebesség itt lényegtelen. Az elérésen és a késleltetésen van a hangsúly. Nem lepődnék meg ha a jövőben dedikáltan a VGA-kra költözne pár dolog VR szempontból.
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
Duddi
aktív tag
Gondolom piackutatás alapján. Megkérdeznek 3000 embert az usában akinek ipon7 meg galaxy 7 ese van és van fogalma arról mi a VR hogy mit szeretne látni aki beköhögi hogy hát mivel a pc periféria 800 dollár + számítógép (ami neki nincs mert konzolja van) a Gear VR meg 60-80 akkor legyen mobil VR hiszen működik mobillal is szóval fölösleges hozzá a számítógép. Szerintem kb így jön ki. Én személy szerint nem hiszem hogy jó ötlet a mobil változat még több sügér fog kamion alá sétálni. Ami kéne az a PC változatba nagyobb PPI értékű panelek hogy a rácsozódás ne legyen feltűnő.
-
atok666
őstag
Ezeket az igenyeket ki es mi alapjan meri fel?
Atok
-
berVi
senior tag
Jo lesz ez, csak kell meg neki par ev. Addig meg az early adopterek szivnak. De hat ez mindig is igy volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SteelSeries Arctis Nova 1 Gamer Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G335 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- AKG Harman K72 Dj fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G935 Vezeték Nélküli Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Sennheiser Epos GSP 370 Gaming fejhallgató // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest