Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
namaste
tag
A GK110-tól lehet párhuzamosan több kernelt futtatni, lásd Hyper-Q.
(#14) Abu85
"Az NV nem tervez DP-re."
Miért ne tervezne?"... amelyekhez a PTX miatt muszáj ragaszkodniuk."
A PTX-nek semmi köze a hardverhez, az egy virtuális utasításkészlet, amit olyan GPU natív kódra fordítanak, amilyen GPU-n a program éppen fut. A GPU mikroarchitektúrájához meg végképp semmi köze nincs.Amit írsz a GCN ALU-ról, abból az jön le, hogy az FP32 utasításokat is FP64 pipeline-on számolja.
-
Petykemano
veterán
Értem. Ez - nyilván nem önmagában - komoly vetsrnyelőnyhöz juttatta az amdt a hpc piacon?
Én úgy látom, de persze nem vagyok se szakmabel, se beavatott, csak egyszerű hírfogyasztó, hogy bár a firepro 9150 a legjobb dp teljesítményű kártya már egy jóideje, mégis a még meg se jelent pascalról írják, hogy már van is rá komoly megrendelés. Persze, ebben nyilván a cudának is nagy szerepe van.Az is megoldható lehetett volna, hogy ha ez a fícsör a hpc piacon fontos és értelmes, akkor csak a firepro termékekből nem kivágni.
(Utólag Okos Kapitány voltam)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RTX 2060S 8GB Rampage SHIVA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest