- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hisense LCD és LED TV-k
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Szinte visszhangzik a beltere a SilverStone fekvő házának
- Videós, mozgóképes topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ripla
addikt
a lehető legrosszabb példát hoztad fel a world of warcraft-tal, tudom mert anno ugyanígy gondoltam mint te.
annak a játéknak pont az a baja, hogy egy 10-12 éves motor próbálja meg futtatni a legújabb csilli-villi effekteket és ha nincs jó géped (közép-felső kategória) akkor kár is erőltetned mert akadni fog, lassan tölt és élvezhetetlen lesz. nekem a régi gépemmel (core2duo 2.8 ghz, 4 g ram, ati 4850) ugyanilyen problémákat produkált, 0.5-1 perc közötti töltések belogolás után, akadások egyik helyről a másikra érkezések után, nagyobb boss fight-oknál, vagy csak városokban nagyobb mennyiségű játékossal konkrétan 1-2 percig csak állt a játék és csak töltött, töltött és töltött, mert képtelen volt összeszinkronizálni annyi információt másodpercek alatt. nekem is 20-30 fps között mozgott és tökéletesen meg voltam vele elégedve.....amíg nem láttam havernál hogy milyen a játék stabil 60 fps-el.
idővel nekem is meglett az új gépem (i5 3570k 3.4 ghz, 8g ram, ati 6950), beállítottam a vsync-et mert utálom ha gyors kameramozgásoknál szétcsúszik a kép, beállítottam a 60 fps-t és láss csodát sokkal folyamatosabb és főleg gyorsabb lett a játék. egyszerűen látszik rajta hogy sokkal simább, finomabb és gyorsabb a képfrissítés és a játék sebessége. viszont még ezzel a konfiggal is nagyobb boss fightoknál és nagy mennyiségű tömegjeleneteknél még így is 10-15 másodpercre megáll az egész játék, mert gyakorlatilag a 10-12 évvel ezelőtti kód egyszerűen elavult.
ajánlom figyelmedbe, hogy nézd meg a játékot egy erősebb gépen, ég és föld a különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A vállalat három megoldást kínál a jövőben esedékes problémákra.
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Külpolitika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hisense LCD és LED TV-k
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Formula-1
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest