- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
- Hardvereket szállít a virtuális fuvaros
- VGA-t károsító ASUS deszkák: a gyártó kínai részlege komolyabban veszi a dolgot
- Helytakarékos rackmount NAS sziluettje bontakozott ki a QNAP felségvizein
- Nem túlspilázott Biostar alaplap jött Intel B860 chipsettel
- Milyen egeret válasszak?
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Micro Four Thirds
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
Új hozzászólás Aktív témák
-
garfield545
tag
Sziasztok lenne egy olyan kérdésem hogy miért csinálja aszt az memom hogy 16GB van benne és egy folytába 80% föllöt van a kihasználtság és még fagyot is a gép tudtok valami meg oldást ?
Mama mindig azt mondta, hogy az embernek csak annyi vagyon kell, amiből megél, a többi csak felvágásra meg fennhéjazásra való.Az embernek előbb maga mögött kell hagynia a múltat, csak akkor mehet tovább.Az élet olyan, mint egy doboz bonbon: az ember nem tudhatja, mit vesz belőle.
-
pomorski
őstag
Köszi a kiigazítást, igazad van!
-
carl18
addikt
Gondoltam hogy nem idehaza. Mire ide ér valami benyeli az eladó az akciót
xd
Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
4264adam
veterán
Melyik bolttól sikerült beszerezni?
-
MiklosSaS
nagyúr
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
anulu
félisten
a Gigabyte-nak ez a G1 Gaming-e tetszetős, de elég vastagon fogott a ceruza az árazásnál :S
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
tecsu
addikt
Amúgy már minden komolyabb gyártó bemutatta a lapokat és venni is lehet, itt az angol árlista:
[link]https://www.youtube.com/watch?v=F7uwRuF6pYw
-
RyanGiggs
őstag
Ilyen hibri-bibri lapom nekem is volt anno régen.
Giga EP45C-DS3!
E6750-el DDR2-öt használtam, Q9400-nál meg DDR3-at.Nekem a Z170A GAMING M3 a színpatikus!
Ezt venném, ha lenne értelme lecserélnem az i5-3570K-mat.Amúgy arra én is kíváncsi lennék azokra a PCI foglalatokra!?
Lehet beledobnám a hangkarcsimat és nem működne? Ez hogy? Mert?[ Szerkesztve ]
-
Koszi szepen, igy mar oke!
A cikkben is azt írják, hogy egyes alaplapok.
Vegigneztem a kepeket es mindegyik alaplapon teljesen egyformak a memoriaslotok, ezert vagyok megzavarodva.
Az msi honlapjan is vegigneztem az osszes lapot es mindegyik csak DDR4-es memoriat tamogat.
[ Szerkesztve ]
-
bozont
veterán
Igen ezt mondtam először is, ha nem DDR3 lenne, akkor nem úgy hívnák. Az 'L', a low voltage-re utal. A cikkben is azt írják, hogy egyes alaplapok. Ezért is érdemes megnézni a gyártó oldalát ahogy tetted is. Az hogy a Skylake támogatja a DDR3L-t is, még nem jelenti azt hogy minden alaplapon lesz is hozzá foglalat.
Ezek pl a tuning, gamer lapok, oda üzleti és marketing okokból érthetően csak DDR4 kerül. Később jönnek a hybrid lapok.De ugyan ez volt a DDR2/3 váltáskor, mindkét szabványt támogatták egyes Intel és AMD processzorok, akkor voltak iylen-oylan és hybrid slotos alaplapok is.
-
bozont
veterán
Nincs ezen semmi érdekes, a DDR3 az DDR3, olyan nincs hogy DDR3 szabványú memória, de DDR4 kiosztással. De te magad is linkelted a képet, az hogy most DDR3L, sokat nem változtat. Valószínűleg annyi csak, hogy válogatott chipek vannak rajta, amik bírják a kisebb feszültséget.
[ Szerkesztve ]
-
bozont
veterán
[ Szerkesztve ]
-
Lacok
őstag
Z170A XPOWER GAMING TITANIUM EDITION nagyon ütősre sikerült
"Errare humanum est, sed in errare perseverare diabolicum"
-
(#22) 4264adam, (#23) bozont
Koszi szepen!
A cikkben azt olvastam, hogy:
A táblázatokban szereplő egyes alaplapok hivatalosan is kezelik a 2133 MHz-es DDR4-es, illetve az 1600 MHz-es DDR3L-es szabványú memóriamodulokat,
ezek szerint tudjak a lapok mindket szabvanyt es ahogy nezem a slotok teljesen egyformak..
-
bozont
veterán
Igen kb ennyi, a DDR3L 1,35v-on, míg a DDR3 1,5v-on üzemel a szabvány szerint.
(#22) 4264adam
Nem egyezhet meg, két külön szabvány. Akkor fogadja a lap a DDR3L modulokat, ha van rajta megfelelő slot (DDR3 ugyebár). Ahogy nézem a képeket, ezek mind csak DDR4-et fogadnak. Később biztos jönnek hybrid megoldással is lapok.De ahogy figyelgetem, kezd jó ára lenni a DDR4-nek, vagyis inkább úgy mondom, szinte egy árban van a DDR3-mal.
[ Szerkesztve ]
-
Nagyon tetszenek ezek az msi alaplapok. Abban tudna valaki segiteni, hogy mit jelent a DDR3L szabvany? Mi a kulonbseg a DDR3-hoz kepest?
Annyit talaltam rola, hogy kisebb feszultsegen uzemel, egyebkent a kialakitasat tekintve azonos a DDR3-al?
[ Szerkesztve ]
-
Killer01
őstag
"Bizonyos alaplapok esetében elérhető a PCI interfész is, de erre a vezérlőhídban nincs natív támogatás, így nincs garantálva, hogy az összes PCI csatolóba helyezhető eszköz működni fog benne."
Ez most azt jelenti, hogy ha ilyen hangkártyám van akkor valszínű megszívtam?
-
zéügynök
csendes tag
Lehet bennem van a hiba de nem értem.
Az Intel procik (1151-es) adatlapján (ark.intel.com) max 32 GB memória van megadva ezek az alaplapok (Z170-es MSI, ASUS, GIGABYTE) 64 GB-t támogatnak. A Google sem segített ennek a feloldásában.
Valaki el tudná mesélni, hogy ez most elírás vagy az alaplap gyártók tudnak valamit amit mi nem? -
Kékes525
félisten
Nagyon jó alaplapok, de nem hiszem, hogy cserélek.
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
tecsu
addikt
Azt nem vágom, hogy miért van még USB 2.0 ezeken az új lapokon?
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=F7uwRuF6pYw
-
CoDWaW07
őstag
ÜTősek
●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
electrodoki
aktív tag
Szvsz ezek gyönyörűek! Messze a legszebb lapok... Ha stabilak és jók is, akkor lehet gen váltás lesz
"A lét határozza meg a tudatot! Ha megiszom a lét, elszáll a tudat!" /Hofi Géza/
-
4264adam
veterán
Ha Dx12 címek alatt szinte minden nagy cím SLI támogatott lesz akkor megéri ezekre váltani 2x16X miatt. Vagy pl: I5 6600K kevés két GPU számára?
-
anulu
félisten
nagyon csinosak!
MSI lapom még soha nem volt, de lehet az ASUS P7P55D után egy ilyen lesz a következő. szigorúan plexi oldallapos gépházban
csak azt úgy kéne, ha összejön a keret a 2. GTX980-ra. ehh... sweet dreams...
[ Szerkesztve ]
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Televan74
nagyúr
válasz
Snip3r_HUN #5 üzenetére
Én cserélni akkor fogok ha DX12 -s játékok alatt meggyőznek,hogy van létjogosultsága az IGP -nek. Ha nincs akkor marad nálam is a 4790k.
Kezdem megszeretni az MSI -t.3770k + MSI Z77A G45,4790k + MSI Z97 Gaming 5.
Mindenbe beleugatok!!!
-
Én már megrendeltem az M7-et.
Kint vár már,én meg itthon nyaralok.
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Snip3r_HUN
addikt
Nem tervezem lecserélném a kardfogút meg a 4790k-t (nem is igazán érné meg), de ha most újítanék gépet akkor az XPOWER GAMING TITANIUM EDITION-t szívesen látnám a gépben.
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
toyone
őstag
Csinik!
Mindenki menekül valamibe | ❄️🗻🍁☀️🌊
-
vickeiy
csendes tag
Nem nagyon jönnek azok az általam várt mini itx lapok. Pedig nincsenek nagy igényeim, csak legyen legalább 100as integrált wireless. Mire nálunk is emberi áron lehet majd hozzájutni a boxos skylake procikhoz talán befut majd pár.
-
gabor7th
addikt
Hi! Ha van akinek nagy tapasztalata van hálózati adapterekkel, az látogassa már meg a "hálozati adapter probléma..." topicom.
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
-
Televan74
nagyúr
Z170A-G45 GAMING vagy ez Z170A GAMING M5. Ártól függ majd ha váltok.
Egyenlőre drága a CPU és felesleges is váltani 4790K -ról.
Mindenbe beleugatok!!!
Új hozzászólás Aktív témák
ph A vállalat több mint fél tucat modellt épített az új platformhoz.
- SK Hynix 16GB / 32GB DDR5 5600MHz Laptop RAM!
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Hibátlan - KINGSTON HyperX Predator 2x8GB (16GB) DDR4 3000MHz CL15 RAM memória modulok
- ASUS ROG MAXIMUS Z690 APEX Eladó!
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest