Új hozzászólás Aktív témák
-
Muton
addikt
persze. senki sem tökéletes (rajtam kívül
), de van különbség aközött, h valaki azért vesz meg egy iF@$$ágot vagy akármit, mert az a póz, vagy azért, mert szüksége van egy eszközre, szétnézett a piacon és úgy látta, h a igényeinek az a termék felel meg legjobban. mondjuk én ezért valószínűleg sohasem fogok almát venni
de ez az élet minden területén így van. lásd pl a ruházkodást. mennyi fiatal vesz meg meg olyan ruhákat amiben full idiótának néz ki és/vagy még az alakjához sem előnyös (pl egy rövid lábú csaj és a balettcipő esete), csak azért mert a "menő" boltokban az van kirakva a polcra...
elég sokan mondák, hogy "Én nem!" a "Ti mind külön egyéniségek vagytok"-re Monty Python - Brian élete
szerk: orbano: ha a melltartóhoz csomagolnának egy csinos nőt is, akkor megugrana a férfiak számára értékesített darabszám
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell 13,3 FHD Laptop i5-8365 8 GB RAM 256GB SSD Dobozos, Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Új Lenovo Thinkpad T14 G5 (Gen5) Intel Core Ultra 125U Win11Pro Magyar Vil. Bill. 2,5 év Garancia
- MacBook Pro 15 Retina,Core i7,GT 650 VGA,16GB Ram,750GB SSD,nagyon szép állapot
- Lépj egy szintet felfelé gamingben! Kamatmentes rèszletre is!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest