Hirdetés
- Micro Four Thirds
- Takarékoskodj az erőforrásokkal!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- Androidos fejegységek
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezz
nagyúr
"a cell jatekprogramozas szintjen erdekelt, a tudomanyos munkak vele nem nagyon , meg amugyis lejart lemez a cell mar regota"
Csak nem Versiont köszönthetjük itt körünkben, aki először az egekbe magasztalta a Cellt, a sci-fi határait súroló game development tervekkel, majd amikor le kellett volna ülni mindezt megvalósítani (némi kézikonzolos gyakorlattal, ami 1db játékot jelent), beletört a bicskája, minek utána éppen az ellenkezőjére fordult a Cellről vallott véleményének előjele? (Valamit kihagytam?)

-
Köszi az értékelést... gondolom az fel sem merült benned, hogy van, akit más terület érdekel, nem csupán a neurális hálók.
Én videókódolással foglalkozok hobbiból és amit a Cell nyújtott, számomra elég volt. Nyilván a Fermi többszörösen lekörözi, bár még nem próbáltam, de ettől talán nem lettem "elmeroggyant"... vagy igen?(egyébiránt a fórum nem chat, megtanulhatna mindenki magyarul, ékezetekkel írni, ettől nem lesz valaki nagyobb szaki szerintem)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24+ 256GB,Újszerű,Kabellel, 12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest