Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én nem tartom meglepőnek, hogy a technológiai fejlődés érdekében a kutatók az élő szervezetekben kívánják megtalálni a kérdéseikre a választ. Ha jól tudom, jelenleg a DNS lánc az univerzumban megtalálható legbonyolultabb adathordozó rendszer, tárolja egy egész élőlény, egy egész ember minden jellemzőjét, előre bele van írva az fejlődési szakasza az összes sejtnek, stb...
Ehhez képest az ember alkotta számítástechnika nem tart sehol, egy egyszerű életből vett jelenség konkrétan a szél mozgásának kiszámításához szélcsatornában is egy 512db kétmagos Xeon procival szerelt szuperszámítógépre van szükség amit a forma 1-ben a BMW csapat használ: Albert 3
Én kíváncsi vagyok mire jutnak
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Path of Exile 2
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Flint 2 OFF topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Elektromos autók - motorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 6
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Denon 4400h
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Új Asus 15 Expertbook FHD Nano i5-13420H 4.6Ghz 16GB DDR5 512GB SSD UHD Graphics XE Win11 Garancia
- Indokolatlanul drága webkamera indokolatlanul olcsón eladó! Onlyfans, Livejasmin kezdőszett
- Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 5060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest