- Azonnali fotós kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Akciókamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Silentfrog #63 üzenetére
Én azért tartok még pc-t játékra mert szeretem az fps-t. Konzolon számomra ez a műfaj élvezhetetlen. Viszont tény, hogy nagyon kevés játék jön pc-re ahhoz képest amennyi jön konzolra. Ha ez még tovább fog csökkenni, hamarosan erős vga-kat sem lesz értelme fejleszteni mert nem fognak gazdára lelni! Ami érthető is. Sajnos már egy jó ideje van egy olyan fura érzésem, hogy ez a pc csak egy ilyen megtűrt platform a játékok piacán mivel a legtöbb játék fejlesztő csak húzza a száját amikor arról kérdezik kiadják e pc-re! Ugyanakkor meg egyre inkább nyomatni akarják a vga bizniszt és ez már kicsit kezd átmenni az emberek totál hülyének nézésébe. Igazából tényleg nem értem ezt hogy gondolják? Meddig fog ez így menni? Totális ellentétek vannak, egyre kevesebb a játék de egyre több az erősebbnél erősebb vga? Mi ebben a logika?
-
válasz
Silentfrog #63 üzenetére
Én úgy tudom, hogy a crysis teljesen dx9-es. Még is az egyik legszebb játék! Szerintem a dx9 óta megtorpant a fejlődés. Azóta csak parasztvakítás van de nagyon durván!
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az AMD és az NVIDIA eltérő stratégiát választhat a 28 nm-es átállásra.
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest