- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen széket vegyek?
- SSD kibeszélő
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CES 2025: AI a grillsütőben
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- Bemutatkozott az ASUS ROG NUC mini PC idei kiadása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Manbal
senior tag
válasz LackoMester #41 üzenetére
Azt hiszem én is hasonló cipőben járok.
Majd 2011 Q3 környékén megnézem mit érdemes összerakni, akkor már egy teljes konfigban fogok gondolkodni addig meg teljesen jó ez ami most van.
-
Zanik
addikt
válasz Mr.Csizmás #39 üzenetére
És persze a kalóz xp miatt 6-os Explorerrel neteznek.
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
Spancho
senior tag
Csóri nV mire kijön a Fermi az Ati legyár vagy 15 szériát
A nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
LackoMester
addikt
azthiszem én kihagyom a köv.generációt(persze VGA-ra gondolok)...amim van az még 1 darabig elég
[ Szerkesztve ]
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
Mr.Csizmás
titán
a kedvencem az, amikor 4 giga rammal x86-os kalóz xp, és persze hogy ~3 gigát lát csak
anno a FAT32-es volt favorit így, a max 32 gigás partikkal, "mert ő nem akar NTFS-t, mert letitkosítja minden adatát, és nem tud hozzáférni, meg lassú, stb."
és a 160 gigás lemezéből csinált vagy 6 partit...
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
-
RI/OS
őstag
Jah, gondolom jön az 5890 is...
Hogy pariban legyen a legerősebb egy gpu-s fermivel. -
PH-User
addikt
Még hamar.
#2 - Akkor úgy talán később vennék belőle, hisz a később 4830 tulajok nagyon is jól jártak a 800SP-vel. Amikor még én vettem, nem ürült kifelé a gyár...[ Szerkesztve ]
''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
Straw
senior tag
-
marcus.fenix
aktív tag
Az összes rap-et hallgató kemény csávónak küldöm e dalt: http://www.youtube.com/watch?v=5PsnxDQvQpw - és remélem tudnak angolul, különben azt hinnék kedveskedek...
-
zed1983
őstag
Az irammal nem lehet problémánk...
YouTube Tech csatornám : https://www.youtube.com/channel/UCXIipIK2bjjaB38G1zKNi_w
-
bartucc
addikt
Végre megint pörög a piac, nő a 3D teljesítmény, reméljük a játékok is fejlődnek látványban:9
(Unreal Engine-t látni pl sok helyen, pedig nem mai darab, szerintem jöhet a frissítés...)"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
Hiftu
senior tag
Sziasztok,
Valaki be tudna linkelni egy GPU összehasonlító táblázatot/tesztet.
Igazából az ATI-ból a HD 4xxx és 5xxx-es vonal érdekel.Jelenleg HD 4850 van a birtokomban és kiváncsi lennék, most hol áll ez az újdonságokhoz képest. (DX 11 nem érdekel, tehát nem kell propagálni.)
Kösz.
Tessék mondani, lehet itt hazudni? - Kaszt: Decker, Faj: Troll, Működési Terület: Prohardver
-
Alwares
aktív tag
Nah majd egy év múlva veszek én új videókártyát, mikor a sok Dx11-es cucc egymást marja. Ebben az új verziós dx-ben sokkal több újdonságot, potenciált látok mint a 10-esben. Az egy kicsit fail volt. Remélem a fejlesztők is ráugranak ezekre a dolgokra.
-
Móci
addikt
-
Fáraó
őstag
Jó hír, de egy erős árversenynek jobban örülnék.
VIGYORRRGAZMUS.....
-
veterán
Érdekes... és vajon a frissített széria a gyártástechnológián kívül mennyiben lesz más? Ha lesznek komoly változtatások, akkor bizony el lehet gondolkozni, hogy most vegyen-e az ember új kártyát vagy inkább azokból.
-
Picco
addikt
teljesen logikus lepesnek tunik, olcsobb lesz es kevesebb fogyaszt, talan a teljesitmenyen is fognak tudni emelni egy kicsit. a fermi meg nehezen tudna kovetni, mert a nagyobb csikszelessegbe is majdnem beletort a bicskajuk....
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
.mf
veterán
Grat Abu, a címet meglátva már kezdtem félni, hogy ti is a félreértett/hibás pletykát vettétek át, de örülök, hogy helyesen értelmeztétek. Pár helyen ezt úgy hozták le, hogy már a HD6000 széria jön, mikor "refreshing the line-up" volt az eredeti kifejezés és gyártástechnológiákról volt szó.
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
törölt tag
válasz Mr.Csizmás #2 üzenetére
Esetleg megint lehetne olyan, mint a 4830 esetében, hogy 640 SP helyett 800-zal adják, 5830-nál x helyett 1440-nel adnák, persze alacsonyabb áron.
-
D.Orion
veterán
Ha beindul a GlobalFoundries, akkor már tényleg nem lehet azt mondani, hogy a TSMC miatt kevés a chip.
-
fanti
addikt
Hát a tempóra igazán nem lehet panaszunk......
És nagyon kíváncsi vagyok az új jövevényre (5830)!