- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Manbal
senior tag
válasz
LackoMester #41 üzenetére
Azt hiszem én is hasonló cipőben járok.
Majd 2011 Q3 környékén megnézem mit érdemes összerakni, akkor már egy teljes konfigban fogok gondolkodni
addig meg teljesen jó ez ami most van.
-
Zanik
addikt
válasz
Mr.Csizmás #39 üzenetére
És persze a kalóz xp miatt 6-os Explorerrel neteznek.
-
Spancho
senior tag
Csóri nV mire kijön a Fermi az Ati legyár vagy 15 szériát
-
LackoMester
addikt
azthiszem én kihagyom a köv.generációt(persze VGA-ra gondolok)...amim van az még 1 darabig elég
-
Mr.Csizmás
titán
a kedvencem az, amikor 4 giga rammal x86-os kalóz xp, és persze hogy ~3 gigát lát csak
anno a FAT32-es volt favorit így, a max 32 gigás partikkal, "mert ő nem akar NTFS-t, mert letitkosítja minden adatát, és nem tud hozzáférni, meg lassú, stb."
és a 160 gigás lemezéből csinált vagy 6 partit...
-
RI/OS
addikt
Jah, gondolom jön az 5890 is...
Hogy pariban legyen a legerősebb egy gpu-s fermivel. -
PH-User
addikt
Még hamar.
#2 - Akkor úgy talán később vennék belőle, hisz a később 4830 tulajok nagyon is jól jártak a 800SP-vel. Amikor még én vettem, nem ürült kifelé a gyár... -
-
marcus.fenix
aktív tag
-
zed1983
őstag
Az irammal nem lehet problémánk...
-
bartucc
addikt
Végre megint pörög a piac, nő a 3D teljesítmény, reméljük a játékok is fejlődnek látványban:9
(Unreal Engine-t látni pl sok helyen, pedig nem mai darab, szerintem jöhet a frissítés...) -
Hiftu
senior tag
Sziasztok,
Valaki be tudna linkelni egy GPU összehasonlító táblázatot/tesztet.
Igazából az ATI-ból a HD 4xxx és 5xxx-es vonal érdekel.Jelenleg HD 4850 van a birtokomban és kiváncsi lennék, most hol áll ez az újdonságokhoz képest. (DX 11 nem érdekel, tehát nem kell propagálni.)
Kösz.
-
Alwares
aktív tag
Nah majd egy év múlva veszek én új videókártyát, mikor a sok Dx11-es cucc egymást marja. Ebben az új verziós dx-ben sokkal több újdonságot, potenciált látok mint a 10-esben. Az egy kicsit fail volt. Remélem a fejlesztők is ráugranak ezekre a dolgokra.
-
Fáraó
őstag
Jó hír, de egy erős árversenynek jobban örülnék.
-
Érdekes... és vajon a frissített széria a gyártástechnológián kívül mennyiben lesz más? Ha lesznek komoly változtatások, akkor bizony el lehet gondolkozni, hogy most vegyen-e az ember új kártyát vagy inkább azokból.
-
Picco
addikt
teljesen logikus lepesnek tunik, olcsobb lesz es kevesebb fogyaszt, talan a teljesitmenyen is fognak tudni emelni egy kicsit. a fermi meg nehezen tudna kovetni, mert a nagyobb csikszelessegbe is majdnem beletort a bicskajuk....
-
.mf
veterán
Grat Abu, a címet meglátva már kezdtem félni, hogy ti is a félreértett/hibás pletykát vettétek át, de örülök, hogy helyesen értelmeztétek. Pár helyen ezt úgy hozták le, hogy már a HD6000 széria jön, mikor "refreshing the line-up" volt az eredeti kifejezés és gyártástechnológiákról volt szó.
-
törölt tag
válasz
Mr.Csizmás #2 üzenetére
Esetleg megint lehetne olyan, mint a 4830 esetében, hogy 640 SP helyett 800-zal adják, 5830-nál x helyett 1440-nel adnák, persze alacsonyabb áron.
-
D.Orion
veterán
Ha beindul a GlobalFoundries, akkor már tényleg nem lehet azt mondani, hogy a TSMC miatt kevés a chip.
-
fanti
addikt
Hát a tempóra igazán nem lehet panaszunk......
És nagyon kíváncsi vagyok az új jövevényre (5830)!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az AMD elnök-vezérigazgatója bizakodó a cég jövőjével kapcsolatban.
- Bomba ár! Dell Latitude E5410 - i5-560M I 4GB I 250GB I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest