Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
SenorGrande
senior tag
(#39) ROBOTER:
Sajnos ebből egy szót sem értek, és a fotózáshoz sem értek semmit. Sőt, fényképezőm sincs. Ill a telefonban van, de nem használom. Én csak csodálkoztam egyet, hogy egy 173 éves kép hogy néz ki. . .
De azért köszönöm a fáradozásod!Szerk.:
És még a válasz gombra sem sikerült kattintanom. . .[ Szerkesztve ]
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
tigipuf
senior tag
-
szilagyiv
senior tag
Én meg az a fa vagyok, aki az út közepén megy. A szomszédom pedig az aki a cipőpucolótól jobbra éppen lehajol egy elgurult almáért, mert amúgy vasárnap van és nemsoká kezdődik a piac és...
Hány megapixeles ez a gép?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz CsendesMark #11 üzenetére
jaja, meg az első cipőpucoló fiú...
A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
Djuree
félisten
király! azért ebben nem kis dolog az elsőnek lenni vajon ki lehetett az?
ide mulder és scully kell[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Akos96
senior tag
Celeb.
Nagyon jó hír, még több ilyet."A tévében nézed a szaxofonost, És azt gondolod, hogy de jó neki."
-
csƵ
addikt
válasz Cthulhu Dawn #40 üzenetére
Nem. Én.
-
Cthulhu Dawn
őstag
én vagyok a képen.
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
ROBOTER
addikt
válasz SenorGrande #32 üzenetére
Ez egy óriási méretű hordozó, a legkisebb szabvány lemez is a 40-szerese a kisfilmnek. Gyakorlatilag a lyukkamera is kiadja ezt a felbontást.
-
Gál István
senior tag
Ez egyébként egy jó poszt.
-
JoeYi
őstag
-
Alchemist
addikt
válasz SenorGrande #32 üzenetére
Tényleg jó kép, ahhoz képest, hogy mikor készült... szerintem digitálisan feljavítani csak azt lehet, ami már eredetiben is nézett ki valahogy.
Keressetek rá erre a gugliban: Prokudin Gorsky photographs
Ez az orosz fotós 100 éve remek színes képeket csinált!
Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.
-
SenorGrande
senior tag
Nagyon jó!
És korához képest szerintem félelmetesen jó a képminőség! Vagy ez esetleg digitálisan felújított kép?– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
törölt tag
Majdnem akkora hírértékű, mint az első ember a holdon
-
Angel1981
veterán
Így van, a cipőtisztító fiú miatt!
-
LackoMester
addikt
Nagyszerű.
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
Male
nagyúr
Ezt nézem én is... ha tisztíttatta, akkor a cipőpucoló ember is rajta van... és mintha tényleg ott is lenne valami alak, de elég elmosódott.
Vehetjük úgy, hogy ő volt az első ember, akit kamerával megfigyeltek munka közben
-
cOxeR
Ármester
Még ilyen cikkeket!
-
Tomy Yayo
senior tag
Hmm, jó kis érdekesség, még ilyen jöhet
BTW: ha tisztíttatta valakivel, akkor szerintem nem ő az első ember, hanem ŐK az első emberek, mert ahhoz a "tisztogatónak" is viszonylagos mozdulatlanságban kellett lennie, sőt, nagy valószínűséggel ő ül a lábát feltevő barátunkkal szemben, és tök jól kivehető. Kicsit talán többet mozgott, ezért elmosódottabb, de látszik.
Régi megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Tomy Yayo
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Ez tök muris
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
Syron
tag
Ha jobban szemügyre vesszük a képet akkor jól kivehető a második ember is, aki épp előrehajolva tisztítja az említett úriember cipőjét.
-
madgie
titán
Mire gondolsz példák alatt? Mostani Nikon/Canonok nagy része biztos jó akár öt perces nappali fotóknál is, átlag 4/3 sajnos nem, régebbi gépeknél meg némi kavar is lehet (Nikon D70 például az átlagnál érzékenyebb az infratartományra, ezért az extrém ND szűrős képeken befigyel egy jó adag infra-effekt is)
Van egy BW ND1000 (10 fényértékenyit szűr) szűrőm, meg egy hosszú expóra totál alkalmatlan Pana GH1-em... tuti páros
-
Jhonny06
veterán
-
madgie
titán
Mókás, hogy a mostani digit-érában az embernek külön utána kell néznie, melyik géptípus képes egyáltalán elfogadható minőségű végeredményt adni több perces expozíciós időnél
-
szumoo
senior tag
-
nagyúr
Még több ilyen érdekességet!
-
CsendesMark
aktív tag
Jó story, de akkor ez rögtön 2 ember
Az ár per érték arány a vesztesek mentsvára :D
-
őstag
Basszus elnézve a képet elég durva hogy a házak és az utca külleme már 1838-ban ott úgy nézett ki, mint nálunk csak a századfordulón. Iszonyatosan el voltunk és vagyunk maradva még mindíg a nyugattól.
izé
-
Tibi86
aktív tag
Szeretem az ilyen híreket.
-
Móci
addikt
Nagyon jó, köszönet érte!
"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
szumoo
senior tag
válasz Tonyius777 #3 üzenetére
És mire költse a kapott pénzt? Csonterősítőre?
Vajon hány perc lehetett valójában az exp. idő?
Amúgy nagyon jó ilyenről olvasni![ Szerkesztve ]
A nyúlon túl?
-
fi:zi'k
nagyúr
Ez jó, még ilyeneket.
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
malwy
senior tag
-
Tonyius777