Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
...de tessék, nézz utána, itt van egy 64GB-os SSD, benne éppen 8 darab 8GiB kapacitású flash chippel... és jé, formázva csak 59.4GiB ahogy írják is.
"a tartalék cellák csökkentik a felhasználható területet" ...ha ez szerinted nincs így, akkor mutasd már meg, hogy hol van benne az a plusz flash chip, amit erre használnak.
-
Male
nagyúr
SSD olyan szempontból más, mint a HDD, hogy a felhasznált NAND chipek mérete bizony 1024-el van számolva... tehát elméletben a 128GB-os az 128GiB is lenne, de pont a tartalék terület (+ gyárilag letiltott hibás/gyenge cellák miatt) sokszor 1000-es váltószámmal áll közelebb a felhasználható méret a felirathoz. (tehát nem csak a 40-50-80 és hasonló méretek esetén van tartalék terület)
-
kovy79
őstag
Ezzel itt szerintem sokan tisztában vagyunk, de van gyártó, aki nyíltan felvállalja, hogy az SSD bizonyos tulajdonságai miatt hagyott szabad területet azon, amit a júzer nem ér el!
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
-
Dyingsoul
veterán
Már nem azért de számomra idegesítő volt fél órát tekernem a hsz-eket hogy a hülyeségedet ne olvassam. Inkább ird meg egybe, úgy könnyebb átugrani, meg aztán ez szabályzatban is benne van tudod. Egy modinak nem fogod azt mondani hogy te így szereted, ebben biztos lehetsz...
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Entryy
aktív tag
Miért releváns az óránként felírt adatokat kifejezni?
Vagy mi köze van ennek vagy az 1000 órának az uzemidohoz a Nand chipek technológiájának élettartama alapján???Sztem semmi!
Az MTBF értek megint más.40gb, 34nm 5-7000 szeres írást feltételez.
Az 200tb ot jelent min.
Pont nem érdekel senkit, hogy egy hét vagy 21ev alatt.
Illetve a humán oldalt igen, de a technológiát nem.http://www.adrenalinbase.com/index.php?L=fr&T=videos# -- The need4speed " The art of flight "
-
redbull86
aktív tag
Én pont ezért írtam,. hogy nem igazán van rá szügségem,..
Főleg egyrészt a hely miatt hogy takarítgatni kell folyamatosan hogy legyen annyi hely aminek kell.
egy 50-60Gb-s partició és kész
Okés hogy gyorsabb de nem múlik senki élete azon a +10 Mp betöltési sebességen
El indítom, ki megyek melegítek egy kis kaját és mire vissza jövök bent is van,.(Én gépem sem lassú!)
Asrock fatality b250 I7-7700T 16Gb 2400Mhz GTX 1060 6Gb Be quiet Shadow rock 2
-
WayneGace
őstag
Kösz szépen. Nem láttam ezt a cikket se. Megnyugtató. Sokat olvastam hozzászólásokban, hogy rövid ideig bírják és nem tudtam, hogy ez a "rövid" mit jelent. Évenkénti cserét vagy állandóan amiatt kell aggódnom, hogy felmondja a szolgálatot? Tisztábban látok.
BestSecret invitációt privátban adok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nők, nőügyek (18+)
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple notebookok
- AliExpress tapasztalatok
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- További aktív témák...
- Western Digital 8TB RED Plus - SATA3, 5640 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- ROG HYPER M.2 Card + 2x1 TB Samsung SSD
- Western Digital 3.5" My Book 16TB - Új, Bontatlan - Eladó! 89.000.-
- Seagate Exos 7E8 8TB - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - 100/100 -as - Eladó! 36.000.-
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest