- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Wharfedale Diamond 9.2, 9.CM, Cube 10+, DFS
- Amazon Kindle
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Video digitalizálás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kansas
addikt
De igen, csak nem gyakran szoktam sok embernek válaszolni egy mega-hozzászólásban.
Így nem keverednek a szálak, könnyebb visszaolvasni. Ne ítélj, hogy ne ítéltess[ Szerkesztve ]
Nincs olyan MI, ami képes lenne szimulálni az emberi hülyeséget... ha valaha lesz, annak tuti az emberi hülyeség lesz az oka... A Föld erőforrásai közül a legjobban az ész van elosztva - mindenki meg van róla győződve, hogy több jutott neki, mint másoknak.
-
Mint minden a mai világban,már csak annak kell drukkolni,hogy ne csak ezek legyenek,mert akkor szerintem temetőben végzi az ssd,de ez csak az én véleményem.
"It was me on that road. But you couldn't see me.Too many lights out, but nowhere near here.It was me on that road. Still you couldn't see me.And then flash lights and explosions"
-
Az a gyanúm,hogy csak a csökkentett élettartamú ssd-re lesz igaz az árszabás,attól tartok,hogy csak ilyen lesz lassan és akkor gyakorlatilag mindre érvényes lesz,de addig még lesz 5millió mondvacsinált indok arra,hogy az "olcsósított" ssd-ket is aranyáron adják majd.Nekem ezek megfelelnek másodlagos tárolónak,de rendszernek nem venném,bár a fene sem tudja..
[ Szerkesztve ]
"It was me on that road. But you couldn't see me.Too many lights out, but nowhere near here.It was me on that road. Still you couldn't see me.And then flash lights and explosions"
Új hozzászólás Aktív témák
- Parkside szerszám kibeszélő
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Formula-1 humoros
- Hardcore café
- Wharfedale Diamond 9.2, 9.CM, Cube 10+, DFS
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 10TB Western Digital DC HC330 HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Seagate BarraCuda Pro 10TB - 3.5", 7200rpm, 256MB, SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- Garanciális! Samsung 990 PRO 1TB M.2 NVMe SSD
- 512GB Gen4 x4 WD SN5000S/ új/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest