- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Acer notebook topic
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
nyisziati #55 üzenetére
Van egy webkamerám, ami még anno XP alatt tökéletesen működött a hozzáadott driverével (linux alatt is, ahol értelemszerűen nem megy a winhez adott driver).
Win7-től felfelé viszont már szar, akadozik, kevés fps. Na most akkor a windóz a szar, vagy a gyártó nem írt a kamerához rendes illesztőt? -
Apollyon
Korrektor
válasz
cskamacska #52 üzenetére
Lol.
Mégis írd már le, a hsz melyik része volt az nagyon véres, lelkeket szétgyalázó sor?Egyébként ha tovább is olvastál volna, vagy belátnál a sorok mögé akkor leesne, miért is nem jó ha a tömegeknek készítenek linuxot. A wint meg ubuntut is tömegeknek csinálták, nézd meg mi lett belőlük.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Döglött Róka #39 üzenetére
"Attol mert feltelipetted a windows meg par programot ra, meg nem fogsz erteni hozza..."
Ilyet nem állítottam. Viszont használni tudja, ez pedig bőven elegendő hozzá hogy megítélje hogy számára mi jó és mi nem.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Döglött Róka #37 üzenetére
Nem próbálok igazat adni, hanem igazam van
Te ezt írtad: "Pont mult heten frocsogott nekem ebednel egy linuxbuzi programozo, hogy igy szar a microsoft meg ugy szar, aztan csak kiderult, hogy rohadtul nem ert hozza"Erre mondtam én azt ha már eljutott a linuxig, biztos hogy használt már előtte wint, mivel ez gyakorlatilag elkerülhetetlen. A pejoratív minőségjelzővel már nem is foglalkoztam.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Döglött Róka #34 üzenetére
Te most másról beszélsz. Feltételezésed szerint aki linuxot használ és utálja az ms-t, az azért csinálja mert nem tudja kezelni a windowst. Ebben pedig súlyosan tévedsz.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Döglött Róka #31 üzenetére
"Azzal ha elutasit valaki egy termeket es szidja mint a bokrot hatterismeretek nelkul az mero butasag."
Ez hülyeség, ilyen egyszerűen nincs.
Aki linuxozik az előtte garantáltan használt windowst, szóval ha szidja akkor van összehasonlítási alapja. -
Apollyon
Korrektor
Nem kell zártnak lennie ahhoz hogy el tudják rontani. Minél nagyobb tömegnek szánnak valamit, annál jobban romlik a minőség. Legalábbis ezt eddig én így tapasztaltam.
"Meg persze ott van hogy a Windows dollármilliárdokat tolt abba hogy az ő rendszerükre írják a nagyobb cégek a programjaikat."
No itt nem kell ilyesmit csinálni hogy működőképes maradjon.(#29): Mindenhol vannak szélsőséges formák. Viszont azért mert egy csoport elutasítja a ms termékeket még nem lesz tőle elitista. Ha pedig elkezdik nyomni a linuxot, meg minél népszerűbbé tenni különféle érdekeltségek körében, akkor garantáltan szétcsesződik az egész. Már most is voltak olyan húzások amikkel sokan nem értenek egyet.
-
Apollyon
Korrektor
Szerintem meg félreértettél, én csak azt nem szeretném, hogy a linuxból is windowst csináljanak. Ennyi. Az én véleményem amúgy nem tükrözi senki más álláspontját, csak az enyémet.)
Amúgy is szoktam látni, hogy nagyon harcolsz a win10 ellen, pedig lassan már nem fogsz tudni mit használni.)(#24): Helyes, tartsd is meg ezt a jó szokásod
-
Apollyon
Korrektor
Eléggé félre vagy tájékozódva.
Itt a linux mint platform van említve, egyébként unix-szerű operációs rendszer.
A különféle disztribúciók bár jobban különböznek egymástól mint a win verziók, de alapvetően mindegyik ugyanolyan kernelre épül, ugyanazok a programok futnak rajta stb.Másrészt, ma az AAA játékipar nem arról szól hogy "adjunk ki egy jó játékot, hogy az tényleg minden tekintetben jó legyen", hanem arról hogy "kaszáljunk minél több pénzt, más nem számít".
Ez az iszonyat mértékű profitorientáltság nem illik bele az enduser linux kategóriába, de professzionális szinten sem nagyon.
Az az 1-2% desktop user meg bőven elég, sőt már-már sok is, jobb lenne ha már nem növekedne túlságosan a felhasználók száma; az a sok-sok játékra vágyó, kényelmes user maradjon meg csak windowson, jó nekik ott.
-
Apollyon
Korrektor
A linux közösségnek nincs semmi szüksége olyan féreg cégre mint az íéj, úgyhogy nagyon jól van ez így, ne is változzon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobilinternet
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest