Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Döglött Róka #39 üzenetére
"Attol mert feltelipetted a windows meg par programot ra, meg nem fogsz erteni hozza..."
Ilyet nem állítottam. Viszont használni tudja, ez pedig bőven elegendő hozzá hogy megítélje hogy számára mi jó és mi nem.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Döglött Róka #37 üzenetére
Nem próbálok igazat adni, hanem igazam van
Te ezt írtad: "Pont mult heten frocsogott nekem ebednel egy linuxbuzi programozo, hogy igy szar a microsoft meg ugy szar, aztan csak kiderult, hogy rohadtul nem ert hozza"Erre mondtam én azt ha már eljutott a linuxig, biztos hogy használt már előtte wint, mivel ez gyakorlatilag elkerülhetetlen. A pejoratív minőségjelzővel már nem is foglalkoztam.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Döglött Róka #34 üzenetére
Te most másról beszélsz. Feltételezésed szerint aki linuxot használ és utálja az ms-t, az azért csinálja mert nem tudja kezelni a windowst. Ebben pedig súlyosan tévedsz.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Döglött Róka #31 üzenetére
"Azzal ha elutasit valaki egy termeket es szidja mint a bokrot hatterismeretek nelkul az mero butasag."
Ez hülyeség, ilyen egyszerűen nincs.
Aki linuxozik az előtte garantáltan használt windowst, szóval ha szidja akkor van összehasonlítási alapja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Manfrotto Manhattan Mover-50 fotós hátizsák
- Peak Design - Everyday hátizsák 15L Zip v2 - éjkék
- National Geographic - Manfrotto fotós hátizsák
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4800MQ I 8GB I 500GB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3270
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest