- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
ugyesen?
Egyebkent mivel nem hasznalok ilyen programokat nem ismerem oket, de talan csak meg lehet oldani vhogy, hogy az egeret csak arra hasznalja az ember, amire feltetlen szukseges. Esetleg egy gorgoprogramozassal el tom kepzelni. Mar ha lehet. Vagy egy spacemouse programozassal... Makor ra? -
frankie!
őstag
Vajon melyik lehet a jobb? Ez vagy a múltkor bemutatott Dell óriás?
-
erdoke
titán
válasz venember83 #29 üzenetére
Valószínűleg ebben is Samsung panel van, ahogy a korábbi 24-es Eizokban. Trükköznek még az elektronikával, de a tesztek szerint nem sok előnye van. Talán csak annyi, hogy kalibrálatlanul közelebb van a tudása határához, mint pl. a Samsung. Alaposan bekalibrálva viszont alig van különbség. Állítólag, én még nem néztem 24-30-as Samsungot hosszabb ideig.
A legjobb aláírás a héten
-
orbano
félisten
válasz #06658560 #34 üzenetére
egérmentes grafikai munka? most eltekintve attól, hogy egér nélkül elég nehéz grafikai munkát végezni, a lényeget értem. de akkor egyből áruld is el nekem, hogyan választasz ki pusztán billentyűzettel egy layert mondjuk egy 30 layeres grafikán úgy, hogy nincs a képernyőn a megfelelő toolbar.
A vér nem válik VAZZE!™
-
KrAt
veterán
Nyamm
-
törölt tag
válasz zombikiller #39 üzenetére
azert egy fel azuto 3D modelljet nezegetni rajta sztem te is eltudnad.
-
zombikiller
tag
Na ez a monitor nekem nemcsak, hogy árilag de már nagyságilag is túl nagy majdnem nagyobb a képátlója, mint a TV-mé el se férne az asztalon .....
-
zsiga667
addikt
válasz #06658560 #34 üzenetére
A fényképezőgépemből kijövő kép oldalainak aránya 3:2 (1,5), a wide monitoré 16:10 (1,6), a 4:3 meg 1,33... Lehet én vagyok hülye (meg vak is, mert itt van az orrom előtt egy 4:3 és egy 16:10 monitor egymás mellett) de egyértelműen a wide nyer ha csak a kép látszik és semmi ikon/menü/toolbar.
-
törölt tag
-
törölt tag
Ebben kerdes, hogy hotkey modon dolgozol-e, vagy cel beviteli eszkozzel, vagy egerrel kattintgatsz az ikonokon. Ha utobbi, akkor valoban kell a hely az ikonoknak, fuleknek, menuknek, egyebeknek. De ha megoldottad az egermentes munkadat, akkro valszeg a 4:3 a jobb.Mert akkor teljes kepernyoben tudsz dolgozni.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz venember83 #29 üzenetére
Nem azért de utolsó sorában ott van az ára, majdnem 2x-es
-
venember83
nagyúr
Miert van az, h a legtobb EIZO monitor birtoklasi vagyat gerjeszt bennem???
-
-
dekoninck
aktív tag
Miért nézel keresztül rajtam?
Hova rakod a palettákat fotószerkesztéskor, a képre, aztán meg húzogatod, ha útban van? -
Rover623
félisten
A 4:3 jelentőségét nem vitatom...
De mivel az 5:4 az LCD-k esetén erősen elterjedt, ezért szvsz nem állja meg a helyét az az érvelés hogy azért 1200x1600 és nem 1280x1600 mert 4:3 vs. 5:4...
Nem logikus hogy ne lehessen kihasználni az egész képfelületet...primus inter pares
-
MegalodonS
őstag
Nagyon szepek es jok a 30" kepernyok, de ket GTX SLI alatt felejtheto a jatekokban
-
Renwick
őstag
Javíts ki ha tévedek, de például a számítógépes fotómanipulációnál erősen a 4:3 a sweet point, nemde? Persze nyilván el lehet lenni más képarányokkal/felbontásokkal is, de a profi képszerkesztők valahogy mégis jobban komázzák ezeket...
üdv
R.
[ Szerkesztve ]
I see you blaming each other -- And I love you still
-
Rover623
félisten
Aha...értem...
És pl. az 1024x1024 felbontású plazma tévéknél mekkora a képarány?
És a Macintosh LCD-k 1600x1050-es felbontása milyen képarányú?Egyébként az 1280x1600 szépen 5:4 (azaz 4:5) pont mint az 1280x1024.
Oszt' azt is bírják nézni a népek, elég sokan...vagy nem...?[ Szerkesztve ]
primus inter pares
-
törölt tag
Es a HP ilyen monitoraval mi van? Meg a max kethetes hiretekkel? Hirtelen ot lett a kettobol?
A multkorival egyutt mar van ket olyan monitor, ami instant get szamomra.
Telleg, a 9Mpixeles monitorokrol tud vki vmit, hogy milyenek, milyen a paneljuk, egyaltalan hogy lehet olyan kicsivel tobb, mint 22"-bol, esatobbi, esatobbi. Munkara olyannal is kibekulnek, ha tudnek szerezni, meg melle egy megfelelo kartyat...
-
Cs_Laci
senior tag
Ritkán mondok ilyet, de: Akarom! Kell!
Annyira szépen puritán. -
Rover623
félisten
Digitális átvitelnél nem nagyon számít hogy mi szabvány, vagy "nagyon nem szabvány"...itt nem kell bűvészkedni az időzítésekkel meg a szinkronnal...
Jó régen volt nálam vmi 24"-os Dell...PIP volt a lelkem: akármelyik két bemenetét egymásba tudta rakni akármilyen kombinációban...natívan, átméretezve, kép a képben, egymás mellett, stb.Renwick: pl. Geforce 7300 vagy 8400...csak single mindkettő...de valóban elég ritka hogy ilyen kari hajtson meg egy ekkora panelt...
[ Szerkesztve ]
primus inter pares
-
Rover623
félisten
a két bemenet révén azonban minden további nélkül megoldható az is, hogy a monitor egyszerre két számítógép képét jelenítse meg (egyenként 1200x1600 pixelnyi felületet nyújtva a gépeknek).
És középen marad egy 160 pixeles "gap"...?primus inter pares
-
TeeJay
félisten
hogyhogy csak 2 cég csinált eddig 30"os TFT-t?
Samsung monitort kifelejtettétek?
Samsung 305T --> [link]Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
zsiga667
addikt
Mért kéne neki mindkét DVI-bemenet az 2560*1600-hoz? Egy darab dual-link csatlakozó kell neki.
-
CYBERIA
senior tag
NTSC 100%
Ez már alakul.APU: AMD, MB: AMG :) A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB beundrare. | A vér nem válik vízzé.
-
Paqito
senior tag
Erre nincs jobb szó, brutális. Méretileg, képileg, árilag...
Gondolom nálunk -ha egyáltalán forgalmazzák- 600 000 eFt felett lesz az ára"...a Jóakarat szétfröccsen a Butaság szökőkútján, kövér gyerekek gyűjtik a könnyeket egy vak koldus számára, aki egy falragaszt betűz remegő újjakkal: ez itt a pokol!" - Syrius
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Automobilista 2
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- Kuponkunyeráló
- Apple notebookok
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Karácsonyi Akció!LG 34GP63AP-B Ívelt Gamer Monitor! 34"/VA/3440x1440/160hz/1ms/G-sync-Freesync
- - 5O% DELL P2418HZm - S-IPS matt/ 75% sRGB / pivot / matt // ir fhd webcam /// 1év GARANCIA + SZLA
- Laptop monitor bőv0tő, külső monitor új 6hó jótállás!
- Apple Studio Display 27" 5K - Csak 1db!
- Samsung Odyssey G7 4k - 3840x2160 4K, 144Hz, AMD FreeSync Premium Pro, Nvidia G-Sync monitor eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest