Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
ugyesen?
Egyebkent mivel nem hasznalok ilyen programokat nem ismerem oket, de talan csak meg lehet oldani vhogy, hogy az egeret csak arra hasznalja az ember, amire feltetlen szukseges. Esetleg egy gorgoprogramozassal el tom kepzelni. Mar ha lehet. Vagy egy spacemouse programozassal... Makor ra? -
frankie!
őstag
Vajon melyik lehet a jobb? Ez vagy a múltkor bemutatott Dell óriás?
-
erdoke
titán
válasz
venember83 #29 üzenetére
Valószínűleg ebben is Samsung panel van, ahogy a korábbi 24-es Eizokban. Trükköznek még az elektronikával, de a tesztek szerint nem sok előnye van. Talán csak annyi, hogy kalibrálatlanul közelebb van a tudása határához, mint pl. a Samsung. Alaposan bekalibrálva viszont alig van különbség. Állítólag, én még nem néztem 24-30-as Samsungot hosszabb ideig.
-
orbano
félisten
válasz
#06658560 #34 üzenetére
egérmentes grafikai munka? most eltekintve attól, hogy egér nélkül elég nehéz grafikai munkát végezni, a lényeget értem. de akkor egyből áruld is el nekem, hogyan választasz ki pusztán billentyűzettel egy layert mondjuk egy 30 layeres grafikán úgy, hogy nincs a képernyőn a megfelelő toolbar.
-
KrAt
veterán
Nyamm
-
törölt tag
válasz
zombikiller #39 üzenetére
azert egy fel azuto 3D modelljet nezegetni rajta sztem te is eltudnad.
-
zombikiller
tag
Na ez a monitor nekem nemcsak, hogy árilag de már nagyságilag is túl nagy majdnem nagyobb a képátlója, mint a TV-mé el se férne az asztalon .....
-
zsiga667
addikt
válasz
#06658560 #34 üzenetére
A fényképezőgépemből kijövő kép oldalainak aránya 3:2 (1,5), a wide monitoré 16:10 (1,6), a 4:3 meg 1,33... Lehet én vagyok hülye (meg vak is, mert itt van az orrom előtt egy 4:3 és egy 16:10 monitor egymás mellett) de egyértelműen a wide nyer ha csak a kép látszik és semmi ikon/menü/toolbar.
-
törölt tag
-
törölt tag
Ebben kerdes, hogy hotkey modon dolgozol-e, vagy cel beviteli eszkozzel, vagy egerrel kattintgatsz az ikonokon. Ha utobbi, akkor valoban kell a hely az ikonoknak, fuleknek, menuknek, egyebeknek. De ha megoldottad az egermentes munkadat, akkro valszeg a 4:3 a jobb.Mert akkor teljes kepernyoben tudsz dolgozni.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
venember83 #29 üzenetére
Nem azért de utolsó sorában ott van az ára, majdnem 2x-es
-
venember83
nagyúr
Miert van az, h a legtobb EIZO monitor birtoklasi vagyat gerjeszt bennem???
-
dekoninck
aktív tag
Miért nézel keresztül rajtam?
Hova rakod a palettákat fotószerkesztéskor, a képre, aztán meg húzogatod, ha útban van? -
Rover623
félisten
-
MegalodonS
őstag
Nagyon szepek es jok a 30" kepernyok, de ket GTX SLI alatt felejtheto a jatekokban
-
Rover623
félisten
-
törölt tag
Es a HP ilyen monitoraval mi van? Meg a max kethetes hiretekkel? Hirtelen ot lett a kettobol?
A multkorival egyutt mar van ket olyan monitor, ami instant get szamomra.
Telleg, a 9Mpixeles monitorokrol tud vki vmit, hogy milyenek, milyen a paneljuk, egyaltalan hogy lehet olyan kicsivel tobb, mint 22"-bol, esatobbi, esatobbi. Munkara olyannal is kibekulnek, ha tudnek szerezni, meg melle egy megfelelo kartyat...
-
Cs_Laci
senior tag
Ritkán mondok ilyet, de: Akarom! Kell!
Annyira szépen puritán. -
Rover623
félisten
Digitális átvitelnél nem nagyon számít hogy mi szabvány, vagy "nagyon nem szabvány"...itt nem kell bűvészkedni az időzítésekkel meg a szinkronnal...
Jó régen volt nálam vmi 24"-os Dell...PIP volt a lelkem: akármelyik két bemenetét egymásba tudta rakni akármilyen kombinációban...natívan, átméretezve, kép a képben, egymás mellett, stb.Renwick: pl. Geforce 7300 vagy 8400...csak single mindkettő...de valóban elég ritka hogy ilyen kari hajtson meg egy ekkora panelt...
-
Rover623
félisten
a két bemenet révén azonban minden további nélkül megoldható az is, hogy a monitor egyszerre két számítógép képét jelenítse meg (egyenként 1200x1600 pixelnyi felületet nyújtva a gépeknek).
És középen marad egy 160 pixeles "gap"...? -
TeeJay
félisten
hogyhogy csak 2 cég csinált eddig 30"os TFT-t?
Samsung monitort kifelejtettétek?
Samsung 305T --> [link] -
zsiga667
addikt
Mért kéne neki mindkét DVI-bemenet az 2560*1600-hoz? Egy darab dual-link csatlakozó kell neki.
-
CYBERIA
őstag
NTSC 100%
Ez már alakul. -
Paqito
senior tag
Erre nincs jobb szó, brutális. Méretileg, képileg, árilag...
Gondolom nálunk -ha egyáltalán forgalmazzák- 600 000 eFt felett lesz az ára
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A patinás nevű cégnél is úgy döntöttek, hogy kell a kínálatba egy 30 hüvelykes TFT monitor is.
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest