Hirdetés

Az Eizo is útnak indítja óriásmonitorát

A minőségi kijelzőiről ismert Eizo a negyedik negyedévben indítja világszerte útjára eddigi kínálatának legnagyobb, egyben egyik legdrágább tagját, melynek különlegessége az óriási, 30 hüvelykes, azaz nagyjából 76 centis képátlójú panelben rejlik.

Az Eizo FlexScan SX3031W az eddig piacra került konkurensekhez hasonlóan hatékonyan használja ki a rendelkezésre álló hatalmas képfelületet: a kijelző maximum WQXGA (2560x1600 pixeles) felbontásban hajtható meg (ehhez azonban a készülék mindkét DVI bemenetére szükség lehet), a két bemenet révén azonban minden további nélkül megoldható az is, hogy a monitor egyszerre két számítógép képét jelenítse meg (egyenként 1200x1600 pixelnyi felületet nyújtva a gépeknek).

Az Eizo gigantikus TFT monitora 900:1-hez kontrasztaránnyal, 260 cd/m2-es fényerővel és 12/6 milliszekundumos válaszidővel kecsegtet. A grafikusok számára azonban mindennél többet nyom a latba a továbbfejlesztett színvisszaadási képesség, mely révén az SX3031W az NTSC színspektrum száz százalékát képes megjeleníteni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • EIZO

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés