- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudika10
veterán
Biztos az én verzióm a szar, hogy megkülönbözteti a két fegyvert.
Könyörgöm, nézz már utána a dolgoknak mielőtt írsz.Az esetek nagy részében magnummal (wp-vel, ahogy tetszik) szoktam mászkálni nem pedig "magozóval".
(az úgynevezett "magozók" sokkal jobban használhatók mint a schmidt, amit viszont rendes mesterlövész puskának neveztél...)További vita teljesen fölösleges, amíg nem indítod el azt a játékot.
Nem akartalak bántani/személyeskedni, béke! -
dudika10
veterán
Te most komolyan ennyire értetlen vagy?
fegyverek 1
fegyverek 2
Mindkét linken úgy a lap háromnegyedénél találod meg a szóban forgó két Krieg-et. A bullpup alatt és a magnum felett, egymás mellett. -
dudika10
veterán
Krieg kettő van a játékban, a T-k a Krieg 552-t használhatják amin a zoom csak közelít, a CT-k a Krieg 550(!)-et, amin rendes távcső van.
Légyszíves ne mondj teljesen baromságokat, egy szóval nem említettem a bullpop-ot és a Krieg 552-t. Hidd el, nem keverem semmivel a játékot, nem a szar szerver miatt nem adott be lövéseket, tisztában vagyok vele miről beszélek. Légyszíves a következő hozzászólásod előtt tedd fel a játékot (mind1 hogy az 1.6-ot vagy a source-t) és nézd meg miről is van szó, mielőtt írsz.Egyébként nem szidtam a játékot, mióta megjelent azóta nagy kedvencem.
-
dudika10
veterán
Márpedig elég sokat játszottam az 1.6-al is és a source-val is. Kizárólag mesterlövész vagyok úgyhogy elég jól tudom mit lehet és mit nem a mesterlövész puskákkal. Ha belenézel a távcsőbe ugyan olyan gyorsan "fut" mint amikor nem nézel bele, tehát sebesség változás nincs attól, hogy célzás közben mászkálsz. (schmidt scout-val tud rendesen futni, krieg550-el, magnummal és D3/AU-val már lassabban fut mint a többi fegyverrel)
Próbáld ki: vegyél a kezedbe egy mesterlövészpuskát, célozz, és kezdj el menni a fal felé majd lőj egyet. A célkereszt végig egy vonalban fog mozogni, de nem oda fog lőni ahova mutat. Ez teljesen természetellenes. Lövés után a célkereszt fél másodpercen belül megnyugszik, de a következő pontos célzást csak jó egy másodperccel később tudod leadni még akkor is ha guggolsz. Ez is természetellenes.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Nincs megállás, a Gametrailers továbbra is készíti az E3-as a videókat és osztogatják a díjakat.
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Szólánc.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Suzuki topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest