Hirdetés
- Funkcionalitásra kihegyezett, USB4-es SSD ház a TerraMaster fémjelzésével
- Mini-ITX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Tudom, nem értek hozzá, de hogy lesz gyorsabb a bootolás folyamata a videóvezérlőkártya eeprom által tartalmazott program frissítése következtében? (már ha a bootolás az hogy megfelelő partíciórol az MBR által betöltjük a szükséges kódot a memóriába [amit a proci hajt végre?])
-
Godefroy
senior tag
Akkor ez most a 20 mp-es bootomat fogja csökkenteni?
Hurrá! Legalább nem kell egy örékévalóságig várni a napi 1x bekapcsoláskorMost, hogy ezt a fontos kérdést megoldottuk nézzünk szét a kevésbé fontos témák területén is emberiség
-
Mr Bond 007
őstag
Úgy mondjátok mintha a legtermészetesebb dolog lenne a vga firmware variálása... 95 óta van gépem, de a büdös életben nem volt rá szükségem. Ha lenne ilyen vga-m simán felnyomnám.
-
ermisukrám
tag
......
-
janos1988
addikt
Ennyit nem ér az egész. Inkább várok 1 percet.
-
zapok
aktív tag
Már megint ez a marketing rizsa - fastboot csak win 8-on. na persze...
Az én Asrock alaplapom is tud fastboot-ot, a win 7-el is és egy gagyi 9800GT-vel. -
ETOM
addikt
Ez tényleg piszok gyors emlékszem asrock lapomon a fast verzióra (mivel az ultra fast vagy mi nem ment pont a gop miatt) És elég gyors volt az is.
-
bozont
veterán
Én is írtam már a Sapphire-nek, hogy dobhatnának valami bios-t ezzel a funkcióval, de azt a választ kaptam (burkoltan) hogy majd foglalkoznak vele talán, de most nem ez a legnagyobb prioritás. Pedig van egy-két gyártó, aki külön kérésre adott a kártyáihoz (EVGA pl).
-
duc
aktív tag
válasz
DeltaPower #4 üzenetére
Szerintem olyan címtérre írhat, amit az NVFLASH nem ér el (még), de nem adok sok időt és megoldják...
-
kromatika
veterán
válasz
DeltaPower #4 üzenetére
szerintem is.
-
DeltaPower
addikt
Van egy olyan érzésem, hogy pár napon belül megjelennek a normál biosra visszaállító toolok és tutorialok
-
-
Male
nagyúr
Ez a visszaállíthatatlanság elég fura... ha csak a VBIOS-t cseréli le, akkor miért ne lehetne visszaflashelni ami korábban volt benne
Amúgy ez az egész mennyit gyorsít az induláson?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!