- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
Új hozzászólás Aktív témák
-
arty
veterán
ok, tételezzük fel, hogy játékfejlesztő vagyok és szeretnék fizikát (opencl alapokon) a gpun számoltatni
mit kell tennem? tegyük fel, azt szeretném, ha MINDEN opencl képes hardveren futna a kód. tegyük fel, h ez a kod megvan egy txt fájlban
az én értelmezésemben ezt a kodot az AMD forditojával le kell forditanom, ami aztán majd CSAK az amd vga-in fog futni
utána a kodot az nvidia forditojával(?) is le kell forditanom? vagy mitől fog menni geforce-n?
és mondjuk S3-on vagy bármilyen más, jövőbeli kártyán?
azt vártam, hogy az opencl olyan lesz, mint az ogl, irsz kodot az API-ra és az fut a hardveren amihez van ogl driver
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
arty
veterán
tehát a fejlesztőnek ugyan ugy kétszer kell dolgoznia, mint eddig? külön opencl program ATI-ra és külön nvidiára?? (esetleg s3? ennyit az "open"cl-ről )
ez olyan, mintha az intel c compilerja által készitett "exe" nem futna AMD-n
[ Szerkesztve ]
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
arty
veterán
kicsit aggasztó, hogy ezen fejlesztőkörnyezettel csak amd/ati hardveren futhatnak az opencl programok nem ugy volt, h az platofrmfüggetlen? most akkor ez olyan kodot fordit, ami nvidia kártya esetén nem fut?
azaz ez a CUDA atis megfelelője?!
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Hogwarts Legacy teszt
- Gaming notebook topik
- Politika
- SSD kibeszélő
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Tea
- További aktív témák...