- Computex 2025: "ragadozó" QD-OLED monitorok az Acer fémjelzésével
- Computex 2025: Acer monitorok kreatív profik számára
- Computex 2025: épp bemutatkozott a Wooting 60HE v2, és már ki is állították
- Perelik a CrowdStrike-ot a 7000 törölt repülőjárat miatt
- Meggondolta magát az NVIDIA, kvantumgépes cégbe fektetne
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA® driverek topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- PLC programozás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Malibutomi #668 üzenetére
Linx alatt nekem sincs gond soha.Ellenben prime 95 ( blend ) teszt alatt seperc alatt eléri majd a 80 fokot és visszaveszi a cpu t 1400 Mhz re.Lehet,hogy az a Linx csak valami lightos bébi papi tesztprogram?
-
törölt tag
válasz
->Raizen<- #591 üzenetére
Kár. hogy win 8 -on halott a dolog.
-
törölt tag
válasz
->Raizen<- #449 üzenetére
4ghz,vagy max 4.2 a cél.a jelenleginek 3.8 nál van a vége,tudom nem jelentős az a 200mhz, de hát nekem ez a fixa ideám,hogy menjen 4 et, mert különben nem tudok nyugodtan aludni és antiszoc leszek a környezetemmel
-
törölt tag
Nincs az égvilágon semmi bajom az AMD termékpalettával.A következő procim is egy 8320 lesz.Hibás széria vagy egyedi termék mindig is volt ,van és lesz.Úgy egy hete vettem VGA-t, szinte mindig Sapphire volt eddig,de a széria BS betegsége miatt most MSI-t vettem. Jah és el ne felejtsem,hogy a 8120-at nem itt adom,majd el,nehogy valaki megszívja vele, hanem majd Ausztriában,nekik pont jó lesz ( ilyen jó fej vagyok a ph-s közösséggel )
-
törölt tag
A Tiéd,de nem az enyém,de ha gondolod cserélhetünk
Fanboy témához ez is egy adalék,én örök életemben AMD-s voltam,de páran azt is nehezen tudják itt benyelni,hogy létezhet szar széria,vagy tuningolhatatlan AMD termék.Mi ez ,ha nem elvakultság és kötekedés a négyzeten?
(#444) darky@ Én meg már leírtam itt kisezerszer,hogy ki lett próbálva másik lapokkal is....
-
törölt tag
Huh,én nem tehetek róla,hogy nem olvastok
Leírtam már kicsit feljebb,hogy milyen lapokban lett próbálva.Azt is leírtam,hogy a Corsair vízhűtéssel se jobb,de ez nem azt jelenti,hogy az van rajta,jelenleg egy Alpenföhn Nordwand revB a hűtő és igen a paszta is MX2 alatta és nem Bagarol cipőkrém -
törölt tag
válasz
Malibutomi #311 üzenetére
Na akkor most már fel tudsz idézni egyet ami nem megy ennyit ( Te se sértődj meg, mint pro FX szakértő )
Ellenben megint nem értesz,a beállításokat természetesen tudom, turbo és APM off és feszt is tudok neki adni, DE! Mint már 1258X leírtam,4 Ghz környékén mindegy milyen fesszel, de megfől a proci,Ezért ha legközelebb azt írod-írjátok , hogy : " de 1.275-1.3v körül mind tudja ezt ",akkor tedd-tegyétek hozzá,hogy kivéve szunya1 nek, mert vagy balfasz user erroros tag, vagy kaksi a procija, de ne írjátok azt,hogy MINDEGYIK megy ennyit,mert ez egyszerűen nem igaz..Köszönettel -
törölt tag
válasz
antikomcsi #301 üzenetére
Visszaadtad a hitem az univerzumban és az emberiségben köszi
Valóban erről van szó és nem arról,hogy alapfeszen, alapórajelen gond lenne a hőmérséklettel és megfőne a cpu. A gond az,hogy tuningnál az én 8120 am alapfeszen 4Ghz környékén már lehűthetetlen, mondjuk 10 perces távlatban,Még 4.5 Ghz en is simán feláll a rendszer és nem hibáznak a magok,csak akkor még rövidebb idő után jön a kazán effektus és tök mindegy,hogy vízzel vagy prémium kategóriás léghűtéssel van társítva a proci. Mondták itt,hogy az Asrock lap miatt van így és 65879 csatornás vrm tápellátás kellene alá,de ezúton üzenem nekik, hogy egy MSI 990FXA-GD80, és egy Asus Sabertooth 990FX alatt is ugyanez a helyzet. Peace
Kiegészítésként még annyit ,hogy olvasgatom,különböző vga topikokban ,hogy a 8120 alapfeszen simán megy
4-4.2Ghz-et.Ez igaz is,kérdés,hogy hány percig?Az is igaz ,hogy nagyobb teljesítményhez nagyobb proci kell és nem kell sírni a tuning miatt ami csak opció.Ez is igaz.Ellenben baromság,hogy ezek a procik ennyit mennek általában gond nélkül.
-
törölt tag
válasz
Malibutomi #76 üzenetére
FX 8120,4000Mhz - lehűthetetlen ( prémium kategóriás léghűtéssel ), 3800Mhz a vége,ahol még kordában lehet tartani és nem ver bele a 70 C-ba. Szóval azért nem mindegy a fogyasztás és a tuningnál bekövetkező neutron csillag effektus.
Mondom ezt úgy,hogy mindenem AMD.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest